call center phone
call center phone

210 3000 450

Άρθρα και συμβουλές σχετικά με το ρεύμα και το φυσικό αέριο

Εγκατάσταση φυσικού αερίου: διαδικασία, αίτηση και κόστος

Εγκατάσταση φυσικού αερίου: ενημερώσου για διαδικασία, αίτηση και κόστος. Τι ισχύει για διαμέρισμα, πολυκατοικία και μονοκατοικία.

Πόσο καίει το κλιματιστικό ανά ώρα: συμβουλές εξοικονόμησης

Ανακάλυψε πόσο καίει το κλιματιστικό ανά ώρα το 2024. Δες πώς μπορείς να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας και να εξοικονομήσεις χρήματα.

Αλλαγή ονόματος ΔΕΗ: Διαδικασία, δικαιολογητικά Κόστος

Ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να εκδίδεται στο όνομα του πραγματικού κατοίκου του σπιτιού.

Οδηγός Καταναλωτή: 5 πράγματα να προσέξεις όταν κάνεις αλλαγή παρόχου

Όταν κάνεις αλλαγή παρόχου πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις και να γνωρίζεις τις ανάγκες στο ρεύμα του νοικοκυριού σου.

Διαδικασία και δικαιολογητικά για διακοπή ρεύματος στη ΔΕΗ

Διακοπή ρεύματος στη ΔΕΗ μπορείς να κάνεις σε φυσικό κατάστημα ή με τηλεφωνική επικοινωνία. Συμπλήρωσε κι εκτύπωσε όλα τα δικαιολογητικά από πριν.

Κομμένο ρεύμα & επανασύνδεση ΔΕΗ: διαδικασία, κόστος, δικαιολογητικά

Η επανασύνδεση στη ΔΕΗ για κομμένο ρεύμα προϋποθέτει να έχεις πληρώσει προηγούμενες οφειλές και να κάνεις νέα αίτηση στον πάροχο που θες.

Νυχτερινό Ρεύμα: Ωράριο 2023-2024, αίτηση, δικαιολογητικά

Ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου να ισχύει το χειμερινό ωράριο στο νυχτερινό τιμολόγιο: 02:00 - 08:00 και 15:00 - 17:00. Κάνε αίτηση μόνο με ΑΦΜ & Αριθμό Παροχής.

Τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής; Παράδειγμα για το πώς υπολογίζεται

Τι ακριβώς είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής, πότε εφαρμόζεται, πώς υπολογίζεται, πότε λήγει η κατάργηση κι ό,τι άλλο θες να μάθεις.

Αριθμός παροχής ΔΕΗ: Τι είναι και που βρίσκεται

Ο αριθμός παροχής ΔΕΗ είναι ο 11ψήφιος αριθμός που αντιστοιχεί στο μετρητή του σπιτιού σου. Θα τον βρεις στο λογαριασμό του ρεύματος ή και ηλεκτρονικά.

Λογαριασμοί ΔΕΗ: Πληροφορίες για τις χρεώσεις & την έκδοση

Ο λογαριασμός ΔΕΗ δεν καθορίζεται μόνο από την κατανάλωση ρεύματος. Υπάρχουν κι άλλες χρεώσεις που περιλαμβάνουν χρεώσεις δήμου, τέλη κά...

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: βασικές πληροφορίες - Pricefox.gr

Στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ανήκουν: η αιολική, η ηλιακή (η πιο διαδεδομένη στη χώρα μας), η γεωθερμική, η υδροηλεκτρική και αυτή της βιομάζας.