Έρευνες, άρθρα και συμβουλές εξοικονόμησης
που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

Έρευνες, άρθρα και συμβουλές
εξοικονόμησης

58% αύξηση στα ενοίκια από το 2015. Πώς να νοικιάσω σπίτι στα μέτρα μου.

Πόσο έχουν αυξηθεί τα ενοίκια; Με τι κριτήρια να κρίνεις αν ένα σπίτι είναι κατάλληλο; Δες τι ελέγχους δεν πρέπει να ξεχάσεις και πώς να διαπραγματευτείς.

Συμβουλές εξοικονόμησης για μικρά παιδιά (πώς να μάθετε σε μικρά παιδιά να αποταμιεύουν)

Καλλιέργησε τη συνήθεια της αποταμίευσης σε 5 απλά βήματα και δες πώς να επιβραβεύεις το παιδί όταν κάνει αποταμιεύει. Τι πρέπει να κάνει το ζευγάρι;

Κομμένο ρεύμα & επανασύνδεση ΔΕΗ: διαδικασία, κόστος, δικαιολογητικά

Η επανασύνδεση στη ΔΕΗ για κομμένο ρεύμα προϋποθέτει να έχεις πληρώσει προηγούμενες οφειλές και να κάνεις νέα αίτηση στον πάροχο που θες.

Αριθμός παροχής ΔΕΗ: Τι είναι και που βρίσκεται

Ο αριθμός παροχής ΔΕΗ είναι ο 11ψήφιος αριθμός που αντιστοιχεί στο μετρητή του σπιτιού σου. Θα τον βρεις στο λογαριασμό του ρεύματος ή και ηλεκτρονικά.

8 τιπς για να εξοικονομήσεις χρήματα στα σχολικά είδη (χωρίς να αφήσεις το παιδί παραπονεμένο)

Εξοικονόμησε χρήματα στα σχολικά είδη χωρίς να αφήσεις το παιδί παραπονεμένο με μερικές μικρές αλλά έξυπνες κινήσεις που ξεχνούν οι περισσότεροι.

Πλήρης οδηγός AdBlue: τι είναι, πού χρησιμεύει και πόσο κοστίζει

Το adblue είναι ένα υγρό που βοηθάει στην καλύτερη καύση του καυσίμου προκειμένου να μην ελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες βλαβερών ουσιών.

Εξοπλισμός μηχανής: τι θα χρειαστώ για ασφαλή ταξίδια;

Στον εξοπλισμό μηχανής είναι απαραίτητο το κράνος, το μπουφάν, τα γάντια και οι μπότες. Διάβασε εδώ τι πρέπει να κοιτάξεις πριν αγοράσεις κάθε κομμάτι.

Λογαριασμοί ΔΕΗ: Πληροφορίες για τις χρεώσεις & την έκδοση

Ο λογαριασμός ΔΕΗ δεν καθορίζεται μόνο από την κατανάλωση ρεύματος. Υπάρχουν κι άλλες χρεώσεις που περιλαμβάνουν χρεώσεις δήμου, τέλη κά...

Έλεγχος πινακίδων αυτοκινήτου σε δευτερόλεπτα!

Έλεγχος πινακίδων αυτοκινήτου online για κλεμμένα οχήματα, εύρεση στοιχείων ιδιοκτήτη, ανασφάλιστων οχημάτων. Όλα μέσα σε δευτερόλεπτα μέσω του Open Car.

Οδηγός αυτοκινήτου: Τι να κάνετε πριν φύγετε για διακοπές

Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας πριν το ταξίδι ώστε να είναι ασφαλές και αγοράστε οδική βοήθεια, αν θα κάνετε μεγάλο ταξίδι.

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι πρέπει να περιέχει & γιατί;

Το φαρμακείο αυτοκινήτου είναι υποχρεωτικό από το νόμο να υπάρχει σε κάθε αυτοκίνητο & πρέπει να περιέχει βασικά είδη πρώτων βοηθειών για να είναι πλήρες.

Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων: τι προσφέρει η πλατφόρμα Open Car

Πότε περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σου εξαρτάται από το είδος του οχήματος και από το αν είναι η πρώτη φορά που περνάει ΚΤΕΟ. Για επιβατηγά Ι.Χ. κάθε 2 χρόνια.

Euro 6 οχήματα: τέλη κυκλοφορίας, δακτύλιος και προδιαγραφές

To Euro 6 δείχνει την κατηγορία εκπομπών ρύπων του οχήματος και αναγράφεται στην άδεια. Ένα Euro 6 αυτοκίνητο εκπέμπει περισσότερους ρύπους από ένα Euro 7.

Ανεβάζει θερμοκρασία το αυτοκίνητο - Τι φταίει;

Διάβασε εδώ όλους τους λόγους για τους οποίους ανεβάζει θερμοκρασία το αυτοκίνητο σου αλλά και τι μπορείς να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: βασικές πληροφορίες - Pricefox.gr

Στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ανήκουν: η αιολική, η ηλιακή (η πιο διαδεδομένη στη χώρα μας), η γεωθερμική, η υδροηλεκτρική και αυτή της βιομάζας.

Πράσινη κάρτα αυτοκινήτου - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Δες στο άρθρο μας αναλυτικά, τι είναι η πράσινη κάρτα αυτοκινήτου, σε ποιες χώρες χρειάζεται, πως μπορείς να τη βγάλεις αλλά και πόσο κοστίζει.

Πότε περνάω ΚΤΕΟ; Πρόστιμα, τιμές & έλεγχος ΚΤΕΟ online

Πότε περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σου εξαρτάται από το είδος του οχήματος και από το αν είναι η πρώτη φορά που περνάει ΚΤΕΟ. Για επιβατηγά Ι.Χ. κάθε 2 χρόνια.

Πρόσφυση αυτοκινήτου: Τι είναι και γιατί είναι σημαντική.

Η πρόσφυση του αυτοκινήτου μετρά πόσο καλά το αυτοκίνητο έχει επαφή με το δρόμο. Όσο καλύτερη η επαφή, τόσο μεγαλύτερος ο έλεγχος που έχεις σαν οδηγός.

Δακτύλιος 2023 - Ωράριο, εξαιρέσεις, έκδοση ειδικής αδείας

Ο δακτύλιος έληξε από την Παρασκευή 21 Ιουλίου του 2023. Αναμένεται ανακοίνωση για την εκ νέου ενεργοποίηση των μέτρων.

Οδηγός Αγοράς: Πώς να επιλέξετε κλιματιστικό | Pricefox.gr

Για να επιλέξετε κλιματιστικό χρειάζεται να αποφασίσετε τι ισχύ θα έχει, τι ενεργειακή βαθμίδα και το θόρυβο που θα κάνει. Και φυσικά πόσα €€€ έχετε. Πώς;

Τέλη κυκλοφορίας 2023 – Προθεσμία, ποσά και τρόποι πληρωμής

Πώς πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας; Ποια είναι η προθεσμία; Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσω; Πώς βρίσκω απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας;

Αντικατάσταση διπλώματος οδήγησης: Διαδικασία και δικαιολογητικά

Δες ποια είναι η διαδικασία για την αντικατάσταση διπλώματος, λόγω παλαιότητας, φθοράς και κλοπής αλλά και όλα τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς.

Άδεια κυκλοφορίας: Οδηγίες & σημαντικές πληροφορίες

Μάθε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για την άδεια κυκλοφορίας, το κόστος, τη διαδικασία της έκδοσής της και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

Επασφάλιστρο νέου οδηγού: νομοθεσία, κόστος και διάρκεια ισχύος

Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι 30% επί του βασικού συμβολαίου και η διάρκειά του εξαρτάται από τους όρους της κάθε ασφαλιστικής.

Προσωρινή κατάθεση πινακίδων: δικαιολογητικά και διαδικασία

Μπορείς να κάνεις προσωρινή κατάθεση πινακίδων online με τους κωδικούς του taxisnet. Αφαιρείς τις πινακίδες και τις φυλάσσεις εσύ.

Πινακίδες αυτοκινήτων ανά χώρα: πώς διαβάζονται & τι σημαίνουν

Δες ποια είναι τα γράμματα κάθε χώρας στις πινακίδες αυτοκινήτων, ποια αντιστοιχούν σε κάθε ελληνική περιοχή και τι σημαίνουν οι αριθμοί.

Πώς να κάνω έναν απλό αλλά χρήσιμο προϋπολογισμό

Με έναν απλό προϋπολογισμό μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα για να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου. Αρκεί να προετοιμάζεσαι έγκαιρα για τα μελλοντικά έξοδα.

Ανασφάλιστο όχημα: Τι ισχύει και πόσο είναι το πρόστιμο

Ένα ανασφάλιστο όχημα απαγορεύεται να κυκλοφορεί στους δρόμους. Πλέον γίνεται αυτόματα η εύρεση και το πρόστιμο ποικίλει φτάνοντας μέχρι και τα 3000€.

Δίπλωμα μηχανής: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Αποκτάς δίπλωμα μηχανής από το αρμόδιο Περιφερειακό Τμήμα Μεταφορών ή ΚΕΠ μόλις ολοκληρώσεις με επιτυχία τις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις.

Ψηφιακή ταυτότητα: Μάθε πως να την κατεβάσεις

Για να έχεις ψηφιακή ταυτότητα στο κινητό κατεβάζεις την εφαρμογή Gov.gr Wallet από το το Google Play ή το Apple Store. Θα χρειαστείς κωδικούς TaxisNet.

Πώς να κατεβάσεις το δίπλωμα στο κινητό σου

Μπορείς να έχεις πλέον το δίπλωμα στο κινητό σου. Το κατεβάζεις μέσω της επίσημης εφαρμογής Gov.gr Wallet που θα βρεις στο Google Play ή το Apple Store.

Αντλία Βενζίνης: Βλάβες, συμπτώματα, πρόληψη & επισκευή

Η αντλία βενζίνης μπορεί να χαλάσει εξαιτίας βρώμικης βενζίνης ή και άλλους λόγους. Υπάρχουν συμπτώματα και τρόποι να την προλάβεις πριν χαλάσει.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με γραμμάτια χωρίς τράπεζα

Για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με γραμμάτια χωρίς τράπεζα θα χρειαστεί να εξασφαλίσεις ο ίδιος την ασφάλεια και τη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης: πού εκδίδεται και τι καλύπτει

Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης βγάζεις ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr δωρεάν και παρέχει πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη στην Ε.Ε. Διάρκεια ισχύος μέχρι 1 έτος.

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα: Πώς λειτουργούν & γιατί είναι το μέλλον

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δε λειτουργούν με καύσιμα. Είναι πιο φιλικά για το περιβάλλον απ’ ότι τα συμβατικά και πιο αθόρυβα, όμως είναι και πιο ακριβά.

Πώς κάνω άρση ακινησίας αυτοκινήτου ηλεκτρονικά;

Άρση ακινησίας ηλεκτρονικά κάνεις μέσω της πλατφόρμας MyCar, πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας που αναλογούν και ασφαλίζοντας το όχημα.

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις πριν πάρεις στεγαστικό δάνειο.

Μην πάρεις απόφαση για το στεγαστικό δάνειο πριν μάθεις ακριβώς πώς δουλεύει η αγορά και πώς πρέπει να κινηθείς. Διάβασε εδώ τις συμβουλές που χρειάζεσαι.

Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα αυτοκινήτου?

Τα απαραίτητα έγγραφα είναι 5: Η άδεια κυκλοφορίας, η ασφάλεια αυτοκινήτου, το δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, η κάρτα καυσαερίων και σαν οδηγός το δίπλωμά σου.

Ανανέωση διπλώματος οδήγησης 2023: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Κάνε ανανέωση διπλώματος αν έχεις το δίπλωμά σου για 15 χρόνια, αν έχεις επαγγελματικό δίπλωμα για 5 χρόνια ή είσαι άνω των 65 ετών. Δες τη διαδικασία.

Πώς χρησιμοποιώ το MyCAR για ψηφιακές υπηρεσίες αυτοκινήτου;

Τι υπηρεσίες μπορείς να κάνεις μέσω του myCar της ΑΑΔΕ και πώς αποκτάς πρόσβαση; Πώς πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας; Πού διαφέρει με το myAuto;

Κοινωνικό τιμολόγιο 2023: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις

Κάνε αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο, δες τις προϋποθέσεις, τα όρια κατανάλωσης, τα εισοδηματικά κριτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις.

Πόσο ισχύει η ασφάλεια αυτοκινήτου μετά τη λήξη της;

Με τη λήξη ασφάλειας αυτοκινήτου, λήγει και η ισχύς της. Δες αν έχεις ασφάλεια και τι μπορείς να κάνεις για να μη μείνεις χωρίς ασφάλεια.

Κοινωνικός τουρισμός: πώς θα δω αν είμαι δικαιούχος;

Τα αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό 2023 θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας. Αναλυτικά οι οδηγίες για να δεις αν είσαι δικαιούχος.

Πώς να εξοικονομήσεις χρήματα από τις καλοκαιρινές διακοπές σου το φετινό Αύγουστο

Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα στις καλοκαιρινές διακοπές σου από τη μετακίνησή σου συγκρίνοντας τιμές ανά περιόδους, προορισμούς και λιμάνια.

Οδηγός Καταναλωτή: 5 πράγματα να προσέξεις όταν κάνεις αλλαγή παρόχου

Όταν κάνεις αλλαγή παρόχου πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις και να γνωρίζεις τις ανάγκες στο ρεύμα του νοικοκυριού σου.

Νυχτερινό Ρεύμα: Ωράριο 2023, αίτηση, δικαιολογητικά

Τώρα είναι σε ισχύ το θερινό ωράριο (συνεχές) νυχτερινού ρεύματος: 23:00 - 7:00. Μπορείς να κάνεις κι εσύ αίτηση μόνο με τον ΑΦΜ και τον Αριθμό παροχής.

LED ή Συμβατικοί Λαμπτήρες; Δες τι σε συμφέρει και πόσα εξοικονομείς.

Οι λαμπτήρες LED έχουν 80-90% μεγαλύτερη απόδοση από τους συμβατικούς λαμπτήρες. Εξοικονομείς περισσότερα από 20€ στο λογαριασμό ρεύματος.

Προορισμοί για του Αγίου Πνεύματος από 190€ για να μη ξοδέψεις μια περιουσία

6 οικονομικοί προορισμοί της τελευταίας στιγμής κοντά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για ένα ιδανικό τριήμερο κοντά στη θάλασσα (ή το βουνό).

Πού βγάζω κάρτα καυσαερίων και πόσο κοστίζει;

Κάρτα καυσαερίων βγάζεις σε εξουσιοδοτημένα συνέργεια με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Ανανεώνεται κάθε χρόνο ή κάθε 6 μήνες, ανάλογα το όχημα.

Γερμανία & Γαλλία πρωταθλητές στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2023

Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη το 1ο τρίμηνο του 2023. Νέο ρεκόρ πωλήσεων αναμένεται να σπάσει το 2023.

Διαδικασία και δικαιολογητικά για διακοπή ρεύματος στη ΔΕΗ

Διακοπή ρεύματος στη ΔΕΗ μπορείς να κάνεις σε φυσικό κατάστημα ή με τηλεφωνική επικοινωνία. Συμπλήρωσε κι εκτύπωσε όλα τα δικαιολογητικά από πριν.

E-Pass: πώς βγάζω; Ποια διόδια περνάω;

Για να αποκτήσεις τη συσκευή και τις υπηρεσίες e-Pass, αρκεί να γίνεις συνδρομητής της Αττικής Οδού. Ισχύει σε όλα τα διόδια της χώρας.

Απόσυρση αυτοκινήτου: Τελικά σε συμφέρει;

Πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις πρακτικά από την απόσυρση αυτοκινήτου; Πώς γίνεται η διαδικασία και τι χαρτιά χρειάζεσαι;

Πώς βγάζω προσωρινή άδεια οδήγησης; Πότε βγαίνει;

Η προσωρινή άδεια οδήγησης λειτουργεί ως προσωρινό δίπλωμα οδήγησης μέχρι την έκδοση του κανονικού διπλώματος. Εκδίδεται μέσω της εφαρμογής του gov.gr.

Πάνω από 10 τρις ευρώ εκτιμάται το κόστος των κυβερνοεγκλημάτων για το 2023

Το κόστος για τα θύματα των κυβερνοεγκλημάτων, δηλαδή τα εγκλήματα που αφορούν το διαδίκτυο, θα ξεπεράσει τα 10 τρις το 2023.

Οι Έλληνες ξοδεύουν 6 ώρες τη μέρα στο Internet με πρωταθλητή το Youtube

Αν ο Έλληνας εργάζεται 8 ώρες την ημέρα, μετακινείται για δουλειά και υποχρεώσεις 2 ώρες και κοιμάται 8 ώρες, τον υπόλοιπο χρόνο τον περνάει στο Internet!

Τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής; Παράδειγμα για το πώς υπολογίζεται

Τι ακριβώς είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής, πότε εφαρμόζεται, πώς υπολογίζεται, πότε λήγει η κατάργηση κι ό,τι άλλο θες να μάθεις.

2022: Ξεπέρασε η Ε.Ε. στις διαδικτυακές κρατήσεις τα προ-κοβιντ επίπεδα

Φωτιά πήραν οι διαδικτυακές πλατφόρμες του Airbnb, Booking, Expedia Group και TripAdvisor το 2022 στην Ευρώπη. Δεύτερη η Ελλάδα στην ανάκαμψη…

Revolut: Η #1 ψηφιακή τράπεζα. Όλα όσα θες να ξέρεις.

Τι είναι η Revolut; Είναι αξιόπιστη; Πώς λειτουργεί; Πώς φτιάχνω λογαριασμό; Πώς πληρώνω με Revolut; Πώς βάζω λεφτά; Όλα όσα θες να ξέρεις…

Ελλάδα, Σλοβακία, Βουλγαρία οι ουραγοί της αγοραστικής δύναμης στην Ευρώπη

Ποια ήταν η αγοραστική δύναμη της Ελλάδας το 2022; Ποιο το κόστος ζωής και ποιο το κόστος κατοχής αυτοκινήτου; Δείτε εδώ όλα τα στοιχεία…

Αλλαγή ονόματος ΔΕΗ: Διαδικασία, δικαιολογητικά Κόστος

Ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να εκδίδεται στο όνομα του πραγματικού κατοίκου του σπιτιού.

Τουρισμός: Ανέκαμψε το 2022. Πώς τα πήγε η Ελλάδα;

Ο τουρισμός το 2022 στην Ευρώπη ανέκαμψε φτάνοντας σχεδόν τα επίπεδα πριν την πανδημία

Πού βρίσκεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα μισθολογικά σε σχέση με την Ε.Ε.

Η ραγδαία αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022 στην Ελλάδα

Μεταβίβαση αυτοκινήτου: Όλη η διαδικασία και τα δικαιολογητικά

Η μεταβίβαση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει πλέον και ηλεκτρονικά, εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Πώς οι Ανανεώσιμες Πηγές ενέργειας επηρεάζουν τους λογαριασμούς ρεύματος των νοικοκυριών;

Η ενεργειακή κατάσταση της Ε.Ε. επηρεάζει άμεσα τους καταναλωτές

Ποια είναι η κατανάλωση καφέ στον κόσμο; Αναλυτικά στοιχεία και στατιστικά

Ο καφές είναι το πλέον αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων και ίσως το πιο δημοφιλές στον κόσμο

Γιατί σε συμφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου online

700 χιλιάδες οδηγοί συγκρίνουν και αγοράζουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους online. Εσύ τι περιμένεις;

Πώς θα αποφύγεις τις online απάτες από τους scammers

Οι scammers ψάχνουν ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν ειδικά σε περιόδους οικονομικής δυσκολίας

Πώς ο πληθωρισμός επηρεάζει τους πολίτες στην Ευρώπη

Το Pricefox με στοιχεία της N26 παρουσιάζει πώς επηρεάστηκαν χώρες της Ευρώπης από την αύξηση του πληθωρισμού

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα Αττικής και Θεσσαλονίκης: Αρνητική πρωτιά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Ο αυξημένος τουρισμός, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σημεία που εκτελούνται νέα έργα μετρό

Η χρήση του Διαδικτύου και οι Ηλεκτρονικές Αγορές στην Ελλάδα

Η έρευνα του Pricefox.gr με στοιχεία της Focus Bari παρουσιάζει την εξέλιξη της χρήσης του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα

Στο στόχαστρο της εφορίας τα ανασφάλιστα οχήματα το 2023

Σε ρόλο τροχαίας από φέτος θα λειτουργεί η ΑΑΔΕ η οποία θα εισπράττει τα πρόστιμα για για τα ανασφάλιστα οχήματα

6+1 Tips για να ξοδέψεις λιγότερα χρήματα φέτος τα Χριστούγεννα

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με μόλις μία εβδομάδα να μας χωρίζει από την πιο δημοφιλή γιορτή της χρονιάς!

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα vs Βενζινοκίνητα: Ποιο είναι πιο οικονομικό;

Μερικοί λάτρεις θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τα αγαπημένα τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα λέγοντας πως είναι οικονομικότερα

Η Ευρωπαϊκή κατάταξη της Ελλάδας σε υποδομές – Πού είναι ουραγός

Το Pricefox.gr παρουσιάζει σε νέα έρευνα την κατάταξη της Ελλάδας σε ποιότητα υποδομών

Αύξηση των ασφαλίστρων αυτοκινήτου το 2022 έως και 12%

Αύξηση των ασφαλίστρων αυτοκινήτου για το 2022 παρατηρείται συγκριτικά με το 2021

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 – Όλα όσα δεν ξέρεις

To Pricefox.gr δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με τα δεδομένα του μουντιάλ!

Μάθε τα πάντα για τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου

Μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα αυτοκινήτου;

Πώς θα βρεις τις καλύτερες προσφορές του Black Friday 2022

Το Black Friday 2022 είναι στις 25 Νοεμβρίου και με βάση τα 7 χρόνια εμπειρίας που έχουμε ετοιμάσαμε εμείς για σένα μία λίστα

28η Οκτωβρίου: Προορισμοί κοντά στην Αθήνα που δε μπορείς να πεις ΟΧΙ

Μια λίστα με προορισμούς, διαφορετική από τις άλλες. Παρακάτω θα βρεις ψαγμένους προορισμούς και χωριά σε ιδιαίτερα βουνά, λίμνες, δάση

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς και τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων

5 κανόνες αγοράς, τοποθέτησης και χρήσης των σωστών αντιολισθητικών αλυσίδων για το όχημά σου.

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου 2022: Οδηγός προετοιμασίας για οδηγούς

Μεγάλη αναμένεται η φετινή έξοδος για το τριήμερο της 28ης με τους ελέγχους της τροχαίας να γίνονται ολοένα και πιο εντατικοί

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό Black Friday

θέλεις να χτυπήσεις τις φετινές Black Friday προσφορές like a pro; Αυτές οι 8 συμβουλές θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Πόσο θα μας κοστίσει φέτος η θέρμανση με τις νέες επιδοτήσεις

Το κόστος της θέρμανσης είναι κάτι που προβληματίζει πολλά νοικοκυριά

Ποιοι θα πληρώσουν διπλάσια Τέλη Κυκλοφορίας

Τσουχτερά πρόστιμα θα πληρώσουν όσοι προχώρησαν σε άρση ακινησίας στα ΙΧ τους αλλά δεν προχώρησαν σε εκ νέου ακινησία

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Τρόποι πληρωμής & νέοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι

Αλλάζει το σκηνικό για τον τρόπο πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μετά το νέο πλάνο του Υπουργείου Οικονομικών

Επίδομα Θέρμανσης: Αυξάνεται το ποσό & οι δικαιούχοι

Το επικρατέστερο σενάριο που θα ισχύσει για το επίδομα θέρμανσης για τη σεζόν προβλέπει, μεταξύ άλλων, αύξηση του ποσού

Πόσο πληρώνεις για μια πίτσα;

Σε ράλι έχουν οδηγηθεί οι τιμές βασικών προϊόντων, με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολύ μεγάλες επιβαρύνσεις

Fuel Pass 2 Επιδότηση Καυσίμων

Λήγει 1/9 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Fuel Pass 2. Σημαντική προϋπόθεση το όχημα σας να έχει ενεργή ασφάλεια αυτοκινήτου

Εσύ πόσα πληρώνεις για το μικρό σέρβις;

Η αλεπού σύγκρινε τιμές συνεργείων online για τα τοπ 5 σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Γιατί να συγκρίνεις ασφάλειες αυτοκινήτου online

Στο Pricefox μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στη καλύτερη τιμή της αγοράς

Power Pass: Ποιοι θα πάρουν νέο «έξτρα» επίδομα ρεύματος

Το νέο έκτακτο Power Pass του Ιουνίου θα δοθεί έως τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου 2022

Με χτύπησαν παρκαρισμένο και έφυγαν

Γιατί να χτυπήσεις ένα παρκαρισμένο όχημα και να φύγεις; Δυστυχώς σχεδόν για όλους μας αυτό το φαινόμενο είναι γνώριμο

Tips εξοικονόμησης για το ηλεκτρονικό σου καλάθι

Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά emails για να μαθαίνεται πρώτοι τις τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές

6 ώρες την μέρα σερφάρουμε στο ίντερνετ

Οι Έλληνες αφιερώνουν 6 ώρες την μέρα σερφάροντας στο διαδίκτυο, 3 στην τηλεόραση και 2 ώρες στην κοινωνική δικτύωση

Ασφάλεια Μηχανής στο Pricefox.gr

Στο Pricefox πλέον σε βοηθάμε να βρεις την ασφάλεια μηχανής που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Πότε δεν με καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου και πως θα βρω την καλύτερη

Η ασφάλεια αυτοκινήτου μας καλύπτει για την υποχρεωτική σύμφωνα με τη νομοθεσία αστική ευθύνη έναντι τρίτων αλλά και όχι μόνο

Έρευνα Pricefox.gr: Οι τιμές του καφέ στην Ελλάδα

Δεν σταματά η ανοδική πορεία των τιμών σε είδη τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα φθηνά

Πήρε φωτιά το «τυλιχτό»: Σε ποιες γειτονιές ξεπερνάει και τα 4 ευρώ.

Δεν σταματά η άνοδος τιμών στο σουβλάκι με τις τελευταίες ανατιμήσεις να επιβεβαιώνουν τους φόβους καθώς ξεπέρασε και τα 4 ευρώ

Εξοικονόμησε στο καλάθι της νοικοκυράς

Δεν σταματά η άνοδος των τιμών στο καλάθι της νοικοκυράς με τα συνεχή κύματα ανατιμήσεων σε βασικά καταναλωτικά είδη

Ρεκόρ ανόδου στις τιμές καυσίμων στην Ελλάδα

Σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμάνθηκαν οι τιμές των καυσίμων για το 2021 εκτροχιάζοντας τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών

Πρόστιμα έως 30.000€ και ηλεκτρονικοί έλεγχοι

Διεξάγονται επιτόπου καθώς και ηλεκτρονικοί έλεγχοι σε οδηγούς με τους παραβάτες να πληρώνουν πρόστιμα

Open Car η Οnline δημόσια πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Το Υπουργείο Οικονομικών, το ΥΨΔ και η ΑΑΔΕ ανακοίνωσαν την έναρξη της λειτουργίας της online πλατφόρμας Open Car

Ραγδαία αύξηση των τροχαίων στην Ελλάδα το 2021

Μάστιγα συνεχίζουν να αποτελούν τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας με τον αριθμό τους να αυξάνεται το 2021 κατά 16%

Ερωτευμένος με το αμάξι σου;

14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων. Τι γίνεται όμως με όσους είναι ερωτευμένοι με τα αυτοκίνητά τους;

Ασφαλείς συναλλαγές και Online shopping

την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε μια ραγδαία αύξηση στις αγορές online

Ανακάλυψε την Αθήνα: Διαδρομές με ποδήλατο

Η καραντίνα μας έκανε… να το ρίξουμε στο ποδήλατο!

Η συναρπαστική ιστορία της ασφάλειας αυτοκινήτου

Για τους περισσότερους οδηγούς η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απλώς μια υποχρέωση

Τα 10+1 VFM Σουβλατζίδικα της Αθήνας

Το σουβλάκι, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το εθνικό μας φαγητό και όχι άδικα!

Οι 10+1 καλύτερες ταινίες με αυτοκίνητα

Το σουβλάκι, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το εθνικό μας φαγητό και όχι άδικα!

Φέτος τα Χριστούγεννα ψώνισε έξυπνα & οικονομικά

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα διαρκεί αρκετό καιρό και κοστίζει πολλά χρήματα.

Η αλεπού βρήκε προσφορές στο Goldmall

Θέλεις εκπτωτικά κουπόνια και αποκλειστικές προσφορές με τον πιο απλό τρόπο;

Οδηγώ (το χειμώνα) και σε σκέφτομαι

Προφανώς και αναφέρομαι στο αυτοκίνητο σου. Θα σε βοηθήσουμε να οργανωθείς και να προετοιμάσεις κατάλληλα σου για το χειμώνα.

Ηλεκτρονικές πληρωμές

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω το συμβόλαιο μου στο Pricefox; Με το Pricefox όλα είναι απλά

Αγορά Αυτοκινήτου

Ήρθε η στιγμή να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο! Πολλές οι επιλογές αλλά και οι σκέψεις που έχεις

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πάντα μια χρονοβόρα διαδικασία, καθώς απαιτεί μεγάλη έρευνα αγοράς

Πρόστιμα και ασφάλεια αυτοκινήτου

Τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στη χώρα μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Σκέψου ότι κυκλοφορούν πάνω από 700.000 ανασφάλιστα

Ασφάλεια

Ελάχιστα είναι τα πράγματα στη ζωή μας που δεν μπορούμε να ασφαλίσουμε. Ποια είναι όμως η καλύτερη ασφάλεια για να διαλέξεις;