Τι καλύπτει η ασφάλεια Πυρός Κλοπής;

Η σφάλεια αυτοκινήτου Πυρός Κλοπής περιλαμβάνει:

Ποιες επιπλέον καλύψεις μπορείς να έχεις σε πακέτο Πυρός Κλοπής;

Μπορείς στην ασφάλεια Πυρός Κλοπής να προσθέσεις όποια επιπλέον κάλυψη ταιριάζει στις ανάγκες σου! Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις online τιμές και καλύψεις για πακέτα ασφάλειας Πυρός Κλοπής με όποιες επιπλέον καλύψεις θέλεις:

Για το πιο πλήρες πακέτο ασφάλισης, διάλεξε τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ποια η διαδικασία της online αγοράς ασφάλειας Πυρός Κλοπής;

Πλέον μπορείς εύκολα και γρήγορα να αγοράσεις την ασφάλεια σου online! Μπαίνοντας μάλιστα στο Pricefox έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις επιλέγοντας το πακέτο και τη διάρκεια που επιθυμείς. Ας δούμε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου Πυρός Κλοπής online:

Αξίζει να κάνω ασφάλεια Πυρός Κλοπής;

Η ασφάλεια Πυρός Κλοπής ταιριάζει σε κάθε οδηγό που θέλει να έχει μια πιο πλήρη κάλυψη σε σχέση με τη βασική. Οι κλοπές αυτοκινήτων είναι κάτι που στις μέρες συμβαίνει πολύ συχνά.Κυκλοφορείς σε “επικίνδυνη περιοχή” για το αυτοκίνητο σου; Τρέμεις και μόνο στην ιδέα να στο κλέψουν; Η ασφάλεια Πυρός Κλοπής είναι η καταλληλότερη για εσένα! Πρόσεχε όμως! Σε περίπτωση που το όχημα σου καεί κατα τη διάρκεια διαδηλώσεων ή εμπρησμών, η ασφαλιστική δεν σε καλύπτει. Μην μπερδεύεις την κάλυψη πυρός με την κάλυψη τρομοκρατικών ενεργειών. Μπες στο Pricefox και σύγκρινε τις καλύτερες προσφορές για ασφάλεια Πυρός Κλοπής από αξιόπιστες ασφαλιστικές!

Πως μπορώ να μάθω την τρέχουσα αξία του οχήματος μου;

Σε περίπτωση ολικής κλοπής του αυτοκινήτου σου, αν έχεις ασφάλεια Πυρός Κλοπής, η ασφαλιστική σου σε αποζημιώνει για την τρέχουσα αξία του. Τρέχουσα αξία είναι η εμπορική αξία του αυτοκινήτου που ισχύει αυτή τη στιγμή στην αγορά και είναι αποτέλεσμα του χρόνου και της ποιότητας χρήσης του. Ένας τρόπος για να μάθεις την τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου σου, είναι να ψάξεις online τις τιμές ίδιων μοντέλων αυτοκινήτων με το δικό σου ή να ρωτήσεις κάποιον εμπειρογνώμονα. Στο Pricefox για την διευκόλυνση σου, εμφανίζουμε μια κλίμακα τιμών ανάλογα την μάρκα, το μοντέλο, την χρονολογία και το αν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι η κλίμακα τιμών που θα δεις ενδέχεται να είναι χαμηλότερη από τις τιμές που βλέπεις σε site μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ωστόσο η τιμή που σου προτείνουμε είναι πιο κοντά στην τιμή για την οποία θα αποζημιωθείς από την ασφαλιστική.

Τι γίνεται σε περίπτωση υπερασφάλισης ή υπασφάλισης στην ασφάλεια Πυρός Κλοπής;

Στην περίπτωση της ασφάλειας Πυρός Κλοπής, αν δηλώσεις αξία αυτοκινήτου μεγαλύτερη ή μικρότερη της τρέχουσας αξίας θα έχεις κάνει υπερασφάλιση ή υπασφάλιση. Υπερασφάλιση είναι όταν η αξία που δήλωσες είναι μεγαλύτερη από την τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου σου και υπασφάλιση, όταν είναι χαμηλότερη. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, η ασφαλιστική θα αφαιρέσει το ποσοστό υπερασφάλισης ή υποασφάλισης από την πραγματική αξία του αμαξιού. Άρα, αν η πραγματική αξία του οχήματος σου είναι 16.000 € κι εσύ το υπερασφαλίσεις στα 20.000 €, το ποσοστό υπερασφάλισης είναι 25% (4.000 €). Σε περίπτωση λοιπόν ολικής κλοπής ή καταστροφής από πυρκαγιά, θα αποζημιωθείς για 12.000 €. Στην περίπτωση όμως που το υπασφαλίσεις στα 12.000 €, το ποσοστό της υπασφάλισης είναι 25% (4.000€). Θα αποζημιωθείς σύμφωνα με το ποσό της αξίας που δήλωσες, μείον το ποσοστό της υπασφάλισης δηλαδή με 8.000 €.

Τι χρειάζεται για να λάβω αποζημίωση από την ασφαλιστική μου για Μερική ή Ολική Κλοπή του αυτοκινήτου;

Σε περίπτωση που έχεις ασφάλεια Πυρός Κλοπής και το αυτοκίνητο σου κλαπεί ή καεί, τα στοιχεία που χρειάζεται να παραδόσεις στην ασφαλιστική σου είναι:

Στην περίπτωση ολικής κλοπής πρέπει να στείλεις στην ασφαλιστική:

Η ασφάλεια Πυρός Κλοπής με αποζημιώνει αν μου κλέψουν αντικείμενα από το αυτοκίνητο;

Βρήκες το αυτοκίνητο σου σπασμένο και σου έκλεψαν την τσάντα σου; Δυστυχώς η ασφάλεια Πυρός Κλοπής δεν σε αποζημιώνει για τα αντικείμενα που έχασες. Αποζημειώνεσαι μόνο για σημαντικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου που χρειάζεσαι για να μετακινηθείς, όπως για παράδειγμα ο καθρέφτης και το τιμόνι.

Είναι σημαντικό να προσθέσω στην ασφάλεια Πυρός Κλοπής την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων;

Η θραύση κρυστάλλων είναι μια πολύ σημαντική κάλυψη στην ασφάλεια Πυρός Κλοπής. Μην ξεχνάς πως αν σπάσουν το τζάμι σου και σου κλέψουν αντικείμενα, όπως ένα λάπτοπ, η ασφαλιστική σου δεν σε καλύπτει για το αντικείμενο. Όμως, αν το πακέτο σου δεν περιλαμβάνει την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων, δεν θα αποζημιωθείς ούτε για το σπασμένο παράθυρο. Μην παραλείψεις λοιπόν να μπεις στο Pricefox και να συγκρίνεις πακέτα Πυρός Κλοπής, με όποια πρόσθετη κάλυψη θέλεις και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που το κλεμμένο αυτοκίνητο βρεθεί;

Σε περίπτωση που έχεις ασφαλίσει το αυτοκίνητο με πακέτο Πυρός Κλοπής και το όχημα σου κλαπεί, η ασφαλιστική σου οφείλει να σε αποζημιώσει. Αν το όχημα σου δεν βρεθεί τους επόμενους τρεις μήνες, η ασφαλιστική, σου δίνει το ποσό της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου. Αν όμως το όχημα βρεθεί πριν από το διάστημα της πληρωμής, η ασφαλιστική σε αποζημιώνει για κάθε υλική ζημιά. Αν λοιπόν η ασφάλεια Πυρός Κλοπής είναι αυτό που χρειάζεσαι αλλά δεν θέλεις να πληρώσεις με μιας όλο το ποσό, το Pricefox σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις την ασφάλειά σου με δόσεις. Μπες λοιπόν στο Pricefox, σύγκρινε προσφορές, αγόρασε online σε 2 λεπτά και αμέσως θα έχεις την ασφάλεια Πυρός Κλοπής στο email σου!