Το Pricefox επιλέγει να συνεργάζεται με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να βρίσκετε την καλύτερη τιμή αλλά να είμαστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας (οι ασφαλιστικές εταιρείες) θα είναι δίπλα σας σε περίπτωση ατυχήματος ή για οτιδήποτε άλλο συμβεί.

Ατλαντική ένωση logo

Η Ατλαντική Ένωση δραστηριοποιείται στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο περισσότερο από μισό αιώνα, διαθέτει διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών, ενώ με αποτελέσματα 31/12/2019 πέτυχε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας – Αξιοπιστίας (270,42%) μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσα από τα ολοκληρωμένα, σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που διαθέτει.

dynamis

Η Δύναμις ιδρύθηκε το 1977 στην Ελλάδα και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, όπως η  ασφάλιση αυτοκινήτων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ανάγκες των καταναλωτών. Με το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο  ασφάλειας αυτοκινήτου MyDynamis, η Δύναμις καλύπτει τις ανάγκες για την προστασία του αυτοκινήτου καθώς αποτελεί ένα ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλειας. Ακόμη με το MyDynamis οι πελάτες έχουν την δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων εκτός των βασικών. 

Εθνική Ασφαλιστική Λογότυπο

Η Εθνική Ασφαλιστική ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1891. Σήμερα, 129 χρόνια μετά την ίδρυση της, συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ασφαλειών της χώρας μας, με μερίδιο αγοράς 15% και 1.000.000 πελάτες.

Η  Ευρώπη Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων ιδρύθηκε το 1985 και παρέχει ασφαλιστικές λύσεις για κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη. Συνεργάζεται με παγκοσμίως γνωστούς και αξιόπιστους Αντασφαλιστικούς Οίκους, οι οποίοι στηρίζουν την Ευρώπη Ασφαλιστική στην άμεση κάλυψη των αποζημιώσεων.

Η AIG (American International Group Inc.) είναι ένας διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919 και παρέχει λύσεις στους κλάδους που σχετίζονται με Γενικές Ασφαλίσεις,  Ασφάλειες Αυτοκινήτου, Προϊόντα Ζωής και Συνταξιοδότησης, Ασφάλιση Ενυπόθηκων Δανείων και άλλες Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της AIG είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις.

anytime

Η Anytime ιδρύθηκε το 2006 από την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican με σκοπό την απευθείας πώληση ασφαλιστικών προγραμμάτων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η Anytime προσφέρει ευέλικτα προγράμματα για  ασφάλεια αυτοκινήτου με σκοπό να καλύψουν κάθε ανάγκη. Η Anytime έχει 400.000 αυτοκίνητα ασφαλισμένα στην Ελλάδα.

apeiron-logo

  Apeiron αποτελεί την πρώτη M.G.A. (Managing General Agents) εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την αντιπροσώπευση αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών και την παροχή σύγχρονων και εξελιγμένων ασφαλιστικών προϊόντων. Η Apeiron προσφέρει στην Ελλάδα 4 προγράμματα  ασφάλειας αυτοκινήτου.

 Η ERGO έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια με βασικό μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Μετά και την συγχώνευση της με την Αγροτική Ασφαλιστική το 2018, η ERGO αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Eurolife FFH Ασφαλιστική Λογότυπο

Η Eurolife ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα το 2000, ως μονάδα ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της Τράπεζας Eurobank. Από το 2016 ελέγχει το 80% της εταιρείας η Fairfax Financial Holdings S.A., η οποία αποτελεί έναν διεθνή επενδυτικό όμιλο με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των ασφαλειών. Η Eurolife προσφέρει λύσεις στους κλάδους Ασφαλίσεων Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων με περισσότερους από 500.000 πελάτες.

etu

Η ETU Forsikring ιδρύθηκε στη Δανία το 2007 και αποτελεί μια ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρεία που είναι μέλος του Ταμείου Εγγυήσεων για τις εταιρείες γενικών ασφαλίσεων. Η ETU Forsikring προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ETU Forsikring προσφέρει την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων, μια σημαντική κάλυψη για κάθε πακέτο  ασφάλισης αυτοκινήτου, στην Ελλάδα μέσω του δικτύου διανομής της GlassFit.

Euroins Λογότυπο

Η Euroins είναι μέλος του Euroins Insurance Group (EIG), που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς ομίλους της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο Όμιλος παρέχει ένα πλήρες φάσμα ασφαλιστικών λύσεων. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Σόφια και δραστηριοποιείται σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Από το 2014 ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και προσφέρει όλο το φάσμα αυτοκινητικών ασφαλίσεων.

Groupama Λογότυπο

Η Groupama Ασφαλιστική έχει σταθερή παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 90 χρόνια, καθώς λειτουργεί ανελλιπώς από το 1928. Αποτελεί σταθερή αξία της ελληνικής αγοράς, ενώ από το 2007 στα σημαντικά στοιχεία της ασφαλιστικής εταιρείας, προστίθεται και η συγγένεια με τον ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama. Οι ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει η Groupama καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

hellasdirect

Η Hellas Direct είναι από τις πιο νέες εταιρείες στο χώρο της ασφάλειας αυτοκινήτου, με ιστορία μόλις 8 ετών, αφού ιδρύθηκε το 2012. Έχει σημαντικές συνεργασίες με τις αντασφαλιστικές εταιρείες Swiss Re και Munich Re και κύριος επενδυτής της είναι ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC), μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας.

interamerican

Η Interamerican ιδρύθηκε το 1969 στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Ανήκει στο διεθνή ασφαλιστικό όμιλο ACHMEA και σήμερα κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Interasco logo

Η Interasco ΑΕΓΑ είναι μια ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1891 στην Θεσσαλονίκη και έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά. Από το 2006 είναι θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. Ο Όμιλος Harel είναι από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με έδρα το Τελ Αβίβ και στηρίζει την Interasco στην επίτευξη των στόχων της και στην διατήρηση ισχυρής θέσης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

interlife

Η Interlife Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων η οποία ιδρύθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη σε πολυμετοχική βάση και έχει εδραιωθεί στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας. Παρέχει λύσεις σε όλους τους κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτου, ασφαλίσεις ζημιών μέσα από μια γκάμα προγραμμάτων που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες. Η Interlife προσφέρει όλες τις κατάλληλες καλύψεις για το αυτοκίνητο μέσα από 8 ολοκληρωμένα πακέτα για  ασφάλεια αυτοκινήτου

mapfre logo

To Pricefox σε συνεργασία με την Mapfre προσφέρει την φθηνότερη οδική βοήθεια της αγοράς με μόλις 1.59€ το μήνα. Η Mapfre εγκαταστάθηκε στην ελληνική αγορά το 1994 με την ίδρυση της Eurosos Assistance, Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Βοήθειας και Πληροφοριών και το 1997 ξεκίνησε να λειτουργεί και ως ασφαλιστικό υποκατάστημα με την επωνυμία Mapfre Assistancia Athens Branch. Προσφέρει υπηρεσίες βοήθειας, ασφαλιστικά προϊόντα, προϊόντα ασφάλισης και εγγύησης αυτοκινήτου, καθώς και προϊόντα ειδικών κινδύνων με ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και αυτοκινητοβιομηχανίες.