Η myZen είναι μία νέα ασφαλιστική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2022 από τη Groupama Ασφαλιστική. Η myZen παρέχει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής μέσω της online πλατφόρμας myZen με 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Η myZen έχει ως όραμα να προσφέρει τη σιγουριά που αναζητά ο πελάτης σε όλους τους τομείς της ζωής του για να είναι Zen.

Ασφάλεια αυτοκινήτου myZen

Η myZen προσφέρει 3 πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των οδηγών.

Πακέτο myZen Cool

Το πακέτο Cool της myZen περιλαμβάνει την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη.
Συγκεκριμένα το Cool της myZen περιλαμβάνει:

Πακέτο myZen Chill

Το πακέτο Chill της myZen περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις που είναι υποχρεωτικές από το νόμο με επιπλέον ασφάλιση έναντι πυρός και κλοπής. Συγκεκριμένα το Chil της myZen περιλαμβάνει:

Πακέτο myZen Relax

Το πακέτο Relax της myZen παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη καθώς πέρα από τις βασικές καλύψεις καλύπτει και ζημιές ανεξάρτητα από το ποιος φέρει την ευθύνη. Συγκεκριμένα το Relax της myZen περιλαμβάνει:

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία myAnesis;

Η myZen παρέχει στους ασφαλισμένους της ένα πακέτο προνομιακών υπηρεσιών ανεξάρτητα από το πακέτο που έχουν επιλέξει. Με την υπηρεσία myAnesis της myZen έχεις:

myZen και φιλικός διακανονισμός

Η myZen συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό. Με τον φιλικό διακανονισμό λαμβάνεις άμεσα την αποζημίωσή σου από τη δική σου ασφαλιστική εξοικονομώντας χρόνο μετά από ένα τροχαίο. Βασική προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του φιλικού διακανονισμού είναι το άλλο εμπλεκόμενο αυτοκίνητο να είναι ασφαλισμένο σε εταιρεία που επίσης συμμετέχει στη συμφωνία του φιλικού διακανονισμού.

myZen και φερεγγυότητα

Ο δείκτης φερεγγυότητας είναι μια ένδειξη για το κατά πόσο η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις και είναι ένας βασικός δείκτης που δείχνει πόσο αξιόπιστη είναι μια ασφαλιστική. Η myZen η οποία ανήκει στην Groupama Ασφαλιστική έχει τον ίδιο δείκτη φερεγγυότητας, ίσο με 186.10%. Όταν ο δείκτης αυτός είναι μεγαλύτερος του 100% η ασφαλιστική κρίνεται φερέγγυα.

Σύγκρινε πριν αγοράσεις myZen

Υπάρχουν 2 σημαντικοί λόγοι που πρέπει να συγκρίνεις όλη την αγορά στο Pricefox πριν καταλήξεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου που θα επιλέξεις.

1. Για να εξοικονομήσεις

Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς μπορείς να βρεις online προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και πολλές επιπλέον δωρεάν παροχές και προνόμια ανάλογα με την ασφαλιστική (δωρεάν ιατρικό check up, δωρεάν σέρβις αυτοκινήτου, έκπτωση σε καταστήματα κλπ.). Με την σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου είσαι σίγουρος ότι η τιμή και οι καλύψεις που βρίσκεις για το πακέτο που σε ενδιαφέρει είναι πραγματικά η πιο συμφέρουσα.

2. Για να επιλέξεις αντικειμενικά και ανεξάρτητα

Είναι πολύ σημαντικό η επιλογή της ασφάλειας αυτοκινήτου να αποτελεί μια διαδικασία με πλήρη διαφάνεια και να είμαστε σίγουροι ότι αγοράζουμε το πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου που χρειαζόμαστε ακριβώς στην τιμή που πραγματικά μας συμφέρει. Για αυτό στο Pricefox έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις μόνος σου το πακέτο σου, να μάθεις ακριβώς η κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου τι σου παρέχει με απλά και κατανοητά λόγια, χωρίς ψιλά γράμματα και να συγκρίνεις τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές στην Ελλάδα. Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις περισσότερα από 50 πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου κορυφαίων εταιρειών και να εξοικονομήσεις έως και 40% στο ετήσιο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου.