Εξοικονόμησε έως 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Εξοικονόμησε έως 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Σύγκρινε όλες τις κορυφαίες ασφαλιστικές και αγόρασε σε 2 λεπτά.

car car

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

car car

Μηχανή

Μηχανή

car car

Αγροτικό

Αγροτικό

car car

Φορτηγό

Φορτηγό


gr plate
arrow

Δεν θυμάσαι την πινακίδα σου; Βάλε ΧΧΧ1234 για να δεις ενδεικτικές προσφορές.

Μην χάσεις στο Pricefox τις καλύτερες προσφορές της αγοράς!

ethiniki anytime apeiron
ergo euroins

+24

κορυφαίες εταιρείες

Όλες οι προσφορές για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου σε περιμένουν.
Σύγκρινε τις πιο ενημερωμένες τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου. Δες πώς θα εξοικονομήσεις έως 40% ετησίως στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Μην ρωτάς πού! Ρώτα την αλεπού!

support

Οι Σύμβουλοι μας δίπλα σου 24/7

Οι πελάτες μας αξιολογούν την ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων του Pricefox με άριστα (4.6/5)

support

Φτιάξε την ασφάλεια του αυτοκίνητου σου

Διάλεξε τις καλύψεις σου, σύγκρινε και αγόρασε σε 2' χωρίς δικαιολογητικά

check

Πλήρωσε με έως 12 άτοκες δόσεις

Διάλεξε τη διάρκεια που σε συμφέρει, αγόρασε με τη μεγαλύτερη έκπτωση και πλήρωσε με το μήνα

badge

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Αν βρεις καλύτερη τιμή για το πακέτο που αγόρασες στο Pricefox σου επιστρέφουμε τη διαφορά

Οι πελάτες μας μπορούν να σου πουν ακόμη περισσότερα για εμάς.

Σε 464+ αξιολογήσεις έχουμε πάρει άριστα στα Google Reviews

4.6/5

previous
next
Κ

Κωνσταντίνος Τ.

Αύγουστος 2022

“Μόλις ολοκλήρωσα την ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το pricefox.gr, έχοντας συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε site, πράκτορες κτλ. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή, γρήγορη και με άφησε ευχαριστημένο. Θέλω να πιστευω πως θα κυλήσει απροβλημάτιστα η όλη συνεργασία.”

google
A

Αιμίλιος

Ιούλιος 2022

“Εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε βήμα, νιώθεις σιγουριά πως οποιαδήποτε στιγμή είναι εκεί για σένα”

google
B

Βασίλειος Ν.

Ιούνιος 2022

“Όντως σε 2 λεπτά διάλεξα με την βοήθεια της Pricefox ότι καλύτερο για τις ανάγκες μου.”

google
E

Ευστάθιος Α.

Ιούνιος 2022

“Καταπληκτικοί με αμεσότητα και με υπέροχη διάθεση γοα βοήθεια απο άριστα καταρτισμένα άτομα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!”

google

Δείτε περισσότερα Reviews

Σύγκρινε και αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου

Σε 30 δευτερόλεπτα

Kυβικά Αθήνα Θεσ/νικη Λοιπή Β. Ελλάδα Πελοπόννησος Κρήτη
1000 8.24€ 8.24€ 5.79€ 6.84€ 8.24€
1200 8.24€ 8.24€ 5.79€ 6.84€ 7.88€
1400 8.54€ 8.54€ 5.79€ 6.86€ 8.60€
1600 8.54€ 8.54€ 5.80€ 7.14€ 8.78€
1800 8.33€ 8.25€ 6.89€ 6.83€ 8.85€
2000 8.54€ 8.54€ 7.64€ 7.14€ 8.85€

*Οι τιμές είναι μηνιαίες με τελευταία ενημέρωση τον Ιούνιο 2022 και αφορούν ετήσια διάρκεια ασφάλειας και οδηγό με δίπλωμα άνω των 10 ετών.

Συχνές ερωτήσεις

Ασφάλεια Αυτοκινήτου 2023

Σκοπός μας στο Pricefox είναι να σε βοηθήσουμε να βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στην τιμή που σε συμφέρει πραγματικά. Η ομάδα μας συνέχεια αναζητεί τις πιο ενημερωμένες τιμές και προσφορές ασφάλειας αυτοκινήτου για το 2023. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα το πακέτο που επιθυμείς, να συγκρίνεις όλη την αγορά και να δεις πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Γιατί χρειάζομαι ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για αστική ευθύνη είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Πρόκειται για την βασική ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία είναι η ελάχιστη ασφάλιση που πρέπει όλοι να έχουμε και καλύπτει τις υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες τρίτων που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση ατυχήματος. Η υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου στηρίζεται στην προστασία των τρίτων σε περίπτωση που προκαλέσεις κάποιο ατύχημα είτε σαν οδηγός ή/και ιδιοκτήτης κάποιου οχήματος. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ένα όχημα πρέπει να έχει ενεργή ασφάλεια αυτοκινήτου ακόμη και αν δεν το κινείς. Πλέον τα ανασφάλιστα οχήματα εντοπίζονται ηλεκτρονικά και τα πρόστιμα στέλνονται ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να γίνει κάποιος έλεγχος στον δρόμο για να δουν αν έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου. Η μόνη περίπτωση που μπορείς να μην έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αν το έχεις ακινητοποιημένο και έχεις καταθέσει τις πινακίδες.

Πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα

Σύμφωνα με τον νόμο Ν.489/76 η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και υπάρχουν πρόστιμα και κυρώσεις για τους παραβάτες. Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες. Σε περίπτωση που οδηγός χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου εμπλακεί σε ατύχημα αυτό σημαίνει αυτόματα αφαίρεση πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και αν επαναληφθεί τότε για τρία χρόνια. Επιπλέον επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 500€ για όλα τα οχήματα και 250€ για τα δίκυκλα. Η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες επιστρέφονται στον κάτοχο με την πληρωμή των προστίμων και την προσκόμιση αποδεικτικού ενεργής ασφάλειας αυτοκινήτου.

Αξίζει η Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online;

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος ασφάλισης. Με την online σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου μπορείς αντικειμενικά και ανεξάρτητα να διαμορφώσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου όπως εσύ θέλεις και να συγκρίνεις όλες τις προσφορές της αγοράς με ένα κλικ. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείς το μέγιστο δυνατό ποσό είτε στην περίπτωση νέας ασφάλειας αυτοκινήτου είτε στην ανανέωση σου. Ήξερες ότι δεν χρειάζεται να ανανεώσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου στην ίδια ασφαλιστική; Μπορεί από τη σύγκριση τιμών να βρεις την ίδια ακριβώς ασφάλεια αυτοκινήτου σε άλλη ασφαλιστική σε χαμηλότερη τιμή μέσω της online ασφάλειας αυτοκινήτου. Το Pricefox είναι ο πιστοποιημένος ασφαλιστικός σου πράκτορας και είναι στη διάθεση σου 24 ώρες το 24ωρο τόσο με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης όσο και μέσω email και live chat. Ό,τι και όποτε και αν σου συμβεί πλέον με την online ασφάλεια αυτοκινήτου έχεις τον ασφαλιστή σου πραγματικά και πάντα δίπλα σου.

Λόγοι για να αγοράσεις την Ασφάλεια Αυτοκινήτου σου Online

Το μερίδιο των καταναλωτών που αγοράζει ασφάλεια αυτοκινήτου online στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς. Ωστόσο στη χώρα μας ακόμη μόλις το 11% των καταναλωτών αγοράζει ασφάλεια αυτοκινήτου online σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που το ποσοστό φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις και το 90%. Ολοένα και περισσότερες εδραιωμένες εταιρείες επενδύουν σε αυτή την κατεύθυνσή και δημιουργούν online κανάλια πώλησης ασφάλειας αυτοκινήτου με στόχο την ταχύτητα, την ευκολία, την διαφάνεια, την 24/7 εξυπηρέτηση πελατών και τις ανταγωνιστικές τιμές. Δες λοιπόν γιατί αξίζει να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου online.

1. Για να εξοικονομήσεις

Στο Pricefox οι πελάτες μας εξοικονομούν κατά μέσο όρο μέχρι και 40% ετησίως από την σύγκριση της αγοράς πριν την τελική απόφαση επιλογής ασφάλειας αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς μπορείς να βρεις online προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και πολλές επιπλέον δωρεάν παροχές και προνόμια ανάλογα με την ασφαλιστική (δωρεάν ιατρικό check up, δωρεάν σέρβις αυτοκινήτου, έκπτωση σε καταστήματα κλπ.). Διαμόρφωσε την ασφάλεια αυτοκινήτου σου online όπως εσύ θέλεις και σύγκρινε δίπλα δίπλα όλα τα διαθέσιμα πακέτα της αγοράς για να δεις πραγματικά τι σε συμφέρει τόσο από άποψη τιμής όσο και καλύψεων και παροχών. Με την online ασφάλεια αυτοκινήτου είσαι σίγουρος ότι η τιμή που βρίσκεις για το πακέτο που σε ενδιαφέρει είναι πραγματικά η πιο συμφέρουσα.

2. Γιατί είναι εύκολο και γρήγορο

Η διαδικασία αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου είναι πολύ απλή ακόμη και για χρήστες οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

 • Μπαίνεις στο Pricefox.gr
 • Βάζεις τον τον αριθμό πινακίδας και μερικά στοιχεία για τον οδηγό
 • Φτιάχνεις το πακέτο σου με τις καλύψεις που θέλεις
 • Βρίσκουμε για σένα τις καλύτερες προσφορές της αγοράς για ασφάλεια αυτοκινήτου σύμφωνα με αυτό που θέλεις και συγκρίνεις για να βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που πραγματικά σε συμφέρει
 • Αγοράζεις ασφάλεια αυτοκινήτου online με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, πληρωμή με μετρητά ή και μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου και έχεις σε 2 λεπτά το συμβόλαιο στο email σου Η ασφάλεια αυτοκινήτου σου μπορεί να είναι ενεργή από την ίδια ημέρα που θα πληρώσεις. Σε όλη την διαδικασία και για ότι συμβεί μετά την ασφάλιση έχεις δίπλα σου 24/7 τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους του Pricefox.

3. Για να συγκρίνεις την αγορά αντικειμενικά και ανεξάρτητα

Είναι πολύ σημαντικό η επιλογή της ασφάλειας αυτοκινήτου να αποτελεί μια διαδικασία με πλήρη διαφάνεια και να είμαστε σίγουροι ότι αγοράζουμε το πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου που χρειαζόμαστε ακριβώς στην τιμή που πραγματικά μας συμφέρει. Για αυτό στο Pricefox έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις μόνος σου το πακέτο σου, να μάθεις ακριβώς η κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου τι σου παρέχει με απλά και κατανοητά λόγια, χωρίς ψιλά γράμματα και να συγκρίνεις τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές στην Ελλάδα. Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις περισσότερα από 50 πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου κορυφαίων εταιρειών και να εξοικονομήσεις έως και 40% στο ετήσιο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου.

4. Για να έχεις 24/7 Πραγματική Εξυπηρέτηση από Εξειδικευμένους Συμβούλους

Η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας κατά τη πώληση αλλά και όλη τη διάρκεια της ασφάλειας αυτοκινήτου τους είναι το κύριο μέλημα μας στο Pricefox.gr. Στην ουσία είμαστε ο online ασφαλιστής σου. Από την αρχή της λειτουργίας μας έχουμε επενδύσει στη δημιουργία μιας ομάδας έμπειρων εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων οι οποίοι είναι δίπλα σου είτε πρόκειται για την επιλογή ενός νέου πακέτου ασφάλειας αυτοκινήτου είτε στην περίπτωση ατυχήματος. Με ένα απλό τηλεφώνημα βρίσκεις 24 ώρες το 24ωρο έναν εξειδικευμένο σύμβουλο να σου λύσει κάθε απορία και να σε βοηθήσει για ό,τι χρειαστείς για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

5. Για να πληρώσεις όπως θέλεις

Έχεις βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου και αντιλαμβάνεσαι ότι η μεγαλύτερη εξοικονόμηση προκύπτει αν επιλέξεις ετήσια διάρκεια ασφάλειας αυτοκινήτου. Αλλά τα χρήματα σου φαίνονται πολλά για να πληρώσεις μια και έξω μια τέτοια ασφάλεια αυτοκινήτου. Για αυτό στο Pricefox.gr σου δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσεις μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις και να έχεις τόσο την μέγιστη εξοικονόμηση αλλά και να μην πληρώσεις όλο το ετήσιο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου αμέσως. Επιπλέον της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μέ ή χωρίς άτοκες δόσεις, μπορείς να πληρώσεις με τραπεζική μεταφορά, με μετρητά σε χιλιάδες σημεία σε όλη την Ελλάδα ή ακόμη και μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αγοράσω ασφάλεια αυτοκινήτου online;

Η διαδικασία της online ασφάλειας αυτοκινήτου είναι εύκολη και γρήγορη. Η διαδικασία από τη στιγμή που θα βάλεις την πινακίδα σου, θα συγκρίνεις και θα λάβεις το συμβόλαιο της ασφάλειας αυτοκινήτου σου online στο email σου διαρκεί συνολικά λιγότερο από 5 λεπτά. Με την online ασφάλεια αυτοκινήτου εξοικονομείς ακόμη περισσότερο χρόνο καθώς μπορείς να αγοράσεις χωρίς δικαιολογητικά με έναρξη της ασφάλισης την ίδια ακριβώς ημέρα.

Τι στοιχεία χρειάζεσαι για να δεις τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου

Με λίγα μόλις στοιχεία για σένα και το όχημα σου και με μια πολύ εύκολη διαδικασία 2 λεπτών μπορείς να έχεις μπροστά στην οθόνη σου τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου από όλες τις αξιόπιστες ασφαλιστικές για το δικό σου αυτοκίνητο. Τα στοιχεία που χρειάζεσαι είναι:
 • Πινακίδα του οχήματος
 • Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας
 • Μάρκα & Έκδοση Μοντέλου
 • Ημ/νια γέννησης ιδιοκτήτη
 • Ημ/νια έκδοσης διπλώματος
 • Ταχυδρομικός Κώδικας

Τι έγγραφα θα παραλάβω μόλις αγοράσω ασφάλεια αυτοκινήτου;

Λίγα λεπτά μετά την αγορά, θα έχεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου στο email σου. Εννοείται πως με ένα κλικ θα μπορείς να κατεβάσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον υπολογιστή σου. Θα λάβεις τα παρακάτω:
 • Το ασφαλιστήριο σου
 • Τους όρους της ασφάλισης σου
 • Το έντυπο φιλικού διακανονισμού
 • Την υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος
 • Το ενημερωτικό έντυπο

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος ασφάλειας αυτοκινήτου;

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία αξιολογεί με διαφορετικό τρόπο τον κίνδυνο που αναλαμβάνει με αποτέλεσμα οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου να διαφέρουν από ασφαλιστική σε ασφαλιστική. Πολλές φορές μάλιστα οι ασφαλιστικές προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις οπότε η online σύγκριση τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί μονόδρομο. Ενδεικτικά οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της ασφάλειας αυτοκινήτου είναι:

1. H ηλικία του οδηγού

Όσοι οδηγοί είναι κάτω των 23 ετών ή / και έχουν στην κατοχή τους το δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο θεωρούνται νέοι οδηγοί. Για τις ασφαλιστικές εταιρείες οι νέοι οδηγοί θεωρούνται υψηλού κινδύνου με αποτέλεσμα η τιμή για ασφάλεια αυτοκινήτου που πληρώνουν να είναι αυξημένα καθώς επιβάλλεται το λεγόμενο επασφάλιστρο. Ως αποτέλεσμα, όσο πιο έμπειρος είναι ένας οδηγός τόσο πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να βρει.

2. Τα χαρακτηριστικά του οχήματος

Η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σου επηρεάζει την τιμή της ασφάλειας αυτοκινήτου καθώς οχήματα υψηλής ιπποδύναμης αξιολογούνται ως περιπτώσεις υψηλότερου κινδύνου για τις ασφαλιστικές. Ακόμη, η αξία του οχήματος επηρεάζει το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου καθώς όσο μεγαλύτερη η αξία του οχήματος τόσο μεγαλύτερη και η αποζημίωση που πρέπει να καταβάλει η ασφαλιστική σε περιπτώσεις όπως πυρκαγιά, κλοπή, κακόβουλες ενέργειες ίδιες ζημιές κλπ. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για την βασική ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία σχετίζεται με την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης.

3. Το ποσό της απαλλαγής που θα επιλέξεις

Η απαλλαγή είναι ένα ποσό που μπορείς να επιλέξεις κάτω από το οποίο η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα σε αποζημιώσει για την ζημιά που θα προκληθεί στο όχημα σου. Το ποσό αυτό διαφέρει από ασφαλιστική σε ασφαλιστική και από κάλυψη σε κάλυψη. Ας υποθέσουμε ότι στο πακέτο της ασφάλειας αυτοκινήτου σου έχεις επιλέξεις απαλλαγή 1000 ευρώ αντί για 500 ευρώ. Προφανώς, το ασφάλιστρο που θα πληρώσεις για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου θα είναι χαμηλότερο. Αν γίνει κάτι και πάθεις μια ζημιά 1000 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσεις 1000 ευρώ μόνος σου. Αντιθέτως, αν είχες διαλέξει απαλλαγή 500 ευρώ, θα πλήρωνες 500 ευρώ. Πρέπει να σκεφτείς καλά το ποσό της απαλλαγής που σε συμφέρει για την ασφάλεια αυτοκινήτου που θα επιλέξεις. Όσο υψηλότερο είναι το ποσό της απαλλαγής, τόσο χαμηλότερη είναι η τιμή της ασφάλειας αυτοκινήτου.

4. Το ιστορικό ζημιών

Όσο περισσότερο κίνδυνο αναλαμβάνει μια ασφαλιστική εταιρεία τόσο αυξάνεται και η τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Άρα ένας απρόσεκτος οδηγός ο οποίος έχει εμπλακεί σε ατυχήματα κατά το παρελθόν θα πληρώσει αυξημένα ασφάλιστρα σε σχέση με έναν οδηγό με καθαρό ιστορικό ζημιών.

5. Ο ταχυδρομικός κώδικας

Σε περιοχές που η συχνότητα των ατυχημάτων ή / και η εγκληματικότητα είναι αυξημένη, οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου αυξάνονται καθώς ο κίνδυνος που αναλαμβάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες επίσης αυξάνεται. Ωστόσο είναι σημαντική η σύγκριση τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου ακόμη και για την ίδια γεωγραφική περιοχή καθώς οι τιμές διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.

6. Η διάρκεια του συμβολαίου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς η μεγαλύτερη εξοικονόμηση που μπορείς να έχεις προκύπτει από την επιλογή ετήσιας διάρκειας ασφάλειας αυτοκινήτου. Ειδικά με την δυνατότητα πληρωμής ετήσιας ασφάλειας αυτοκινήτου με 12 άτοκες δόσεις μπορείς να έχεις τα χαμηλότερα δυνατά ασφάλιστρα ανά μήνα.

7. Το επάγγελμα

Ανάλογα με την επαγγελματική ιδιότητα του οδηγού οι ασφαλιστικές παρέχουν εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου που φτάνουν έως και 25% για δημόσιους υπαλλήλους, ένστολους και ανέργους.

Πώς μπορείς να μειώσεις το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου;

Ήξερες ότι μπορείς να επηρεάσεις εσύ προσωπικά το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου και να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα. Δες τι μπορείς να κάνεις.

1. Σύγκρινε online πριν αγοράσεις

Συγκρίνοντας Online τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου έχεις μπροστά στην οθόνη σου όλες τις προσφορές της αγοράς και μπορείς να δεις πραγματικά ποια σε συμφέρει περισσότερο και να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

2. Επιλογή καλύψεων

Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πολλές και διαφορετικές καλύψεις οι οποίες έχουν διαφορετικό κόστος η κάθε μια. Δες πραγματικά ποιες είναι οι ανάγκες σου και επέλεξε την ασφάλεια αυτοκινήτου που πραγματικά χρειάζεσαι και μην ξεχάσεις να συγκρίνεις όλα τα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου καθώς οι πρόσθετες καλύψεις δεν έχουν το ίδιο κόστος σε κάθε ασφαλιστική εταιρεία.

3. Επιλογή διάρκειας ασφάλισης

Διάλεξε ασφάλεια αυτοκινήτου με ετήσια διάρκεια για να έχεις τα χαμηλότερα δυνατά ασφάλιστρα.

4. Προσάρμοσε την αξία του οχήματός σου

Κάθε χρόνο η αξία του οχήματος σου μειώνεται. Μην ξεχνάς να προσαρμόζεις την αξία αυτή πριν από κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου ή ανανέωση καθώς στα πακέτα πυρός / κλοπής και μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου, που η αξία οχήματος επηρεάζει τα ασφάλιστρα, θα έχεις χαμηλότερη τιμή.

5. Δες τις ειδικές εκπτώσεις

Αν ανήκεις στις ειδικές κατηγορίες επαγγέλματος όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ένστολοι ή αν είσαι άνεργος, δικαιούσαι έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορεί να φτάσει έως και 25%.

6. Μίλησε με έναν πιστοποιημένο ασφαλιστικό σύμβουλο

Στο Pricefox έχουμε επενδύσει από την αρχή της λειτουργίας μας σε μια ομάδα εξειδικευμένων και πιστοποιημένων ασφαλιστικών συμβούλων οι οποίοι είναι στη διάθεση σου κάθε μέρα 24ώρες το 24ωρο να σε βοηθήσουν να συγκρίνεις και να βρεις τις καλύτερες τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο 210 3000 450.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια αυτοκινήτου online;

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ασφαλιστική και το πακέτο που θα επιλέξεις καθώς και από τους παράγοντες τιμολόγησης. Ενδεικτικά στο Pricefox.gr μπορείς να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου με τιμές που ξεκινούν από:

Καλύψεις για ασφάλεια αυτοκινήτου online

Εκτός από τη βασική κάλυψη της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων που είναι η ελάχιστη υποχρεωτική από το νόμο ασφάλεια αυτοκινήτου, υπάρχουν επιπλέον πακέτα (πυρός / κλοπής και μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου) και καλύψεις που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σου και να είναι εξαιρετικά χρήσιμες σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Ασφάλιση Πυρός

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη πυρός καλύπτει τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο όχημα σου από πυρκαγιά και έκρηξη του αυτοκινήτου αν προκλήθηκε από το ίδιο όχημα.

Ασφάλιση Ολικής Κλοπής

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη ολικής κλοπης σε καλύπτει σε περίπτωση κλοπής του οχήματος σου. Αποζημιώνεσαι με την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματός σου. Δεν σε καλύπτει σε περιπτώσεις κλοπής επιμέρους εξαρτημάτων του. Για να είσαι πλήρως καλυμμένος έναντι κλοπής είναι σημαντικό η ασφάλεια αυτοκινήτου σου να περιλαμβάνει τόσο την ολική όσο και την μερική κλοπή.

Ασφάλιση Μερικής Κλοπής

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη μερικής κλοπής καλύπτει την κλοπή των επιμέρους εξαρτημάτων του οχήματος σου όπως το σύστημα ήχου, σύστημα πλοήγησης, τιμόνι, κλειδαριές και άλλα εξαρτήματα τα οποία μπορεί είτε να προκλήθηκε ζημιά κατά τη διάρρηξη είναι να κλάπηκαν.

Νομική Προστασία

Με την κάλυψη της νομικής προστασίας, η ασφαλιστική εταιρεία σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τα έννομα συμφέροντά σου με τη βοήθεια δικηγόρου. Η ασφαλιστική εταιρεία σου παρέχει νομική υποστήριξη χωρίς επιπλέον κόστος για ό,τι σχετικό προκύψει με την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Θραύση Κρυστάλλων

Με την θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου καλύπτεσαι για τη ζημιά που μπορεί να προκύψει στα τζάμια του αυτοκινήτου σου καθώς και για τα έξοδα τοποθέτησης. Ανάλογα με εταιρεία, η θραύση κρυστάλλων μπορεί να περιλαμβάνει και τις κρυστάλλινες ηλιοροφές, τις προστατευτικές μεμβράνες και τους αισθητήρες βροχής. Μαζί με την οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων είναι από τις πιο δημοφιλείς καλύψεις.

Οδική Βοήθεια

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια καλύπτει τη ρυμούλκηση του ασφαλισμένου αυτοκινήτου που θα προκληθεί από τρακάρισμα η βλάβη και η μεταφορά του σε συνεργείο. Προσοχή μεταξύ οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος. Η Φροντίδα Ατυχήματος είναι συνήθως μια κάλυψη που παρέχεται σε κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου και ενεργοποιείται για κάθε ατύχημα ή βλάβη που προκαλείται από τροχαίο. Η βοήθεια είναι 24ωρη και παρέχεται στον οδηγό είτε ευθύνεται, είτε όχι. Η φροντίδα ατυχήματος σχετίζεται με την δήλωση ατυχήματος, την καταγραφή των στοιχείων και φωτογράφιση των οχημάτων που εμπλέκονται στο ατύχημα, την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων, δηλώσεις, δικαιολογητικά και φωτογραφίες στην ασφαλιστική εταιρεία για την διαδικασία της αποζημίωσης. Η Φροντίδα ατυχήματος δεν παρέχει την μεταφορά ή ρυμούλκηση του οχήματος σου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Θα πρέπει να έχεις προσθέσει την οδική βοήθεια στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Ασφάλιση από Φυσικά Φαινόμενα

Με την προσθήκη της κάλυψης φυσικών φαινομένων στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου έχεις κάλυψη σε ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο όχημα σου από φυσικά φαινόμενα όπως πλημμύρα, καταιγίδα, χαλάζι, χιόνι, σεισμό, έκρηξη ηφαιστείου, ανεμοθύελλα, παλιρροϊκό κύμα κλπ.

Ασφάλιση για Τρομοκρατικές & Κακόβουλες Ενέργειες

Με την προσθήκη της κάλυψης για τρομοκρατικές και κακόβουλες ενέργειες στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου έχεις κάλυψη από τρομοκρατικό χτύπημα για το οποίο λαμβάνει την ευθύνη κάποια οργάνωση. Επιπλέον έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες που μπορεί να προκληθούν από απεργίες, κοινωνικές ταραχές, πορείες κλπ.

Μικτή Ασφάλιση - Ασφάλιση Ιδίων Ζημιών

Με την επιλογή των ίδιων ζημιών στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου (μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου) έχεις κάλυψη έναντι των ζημιών που μπορεί να προκληθούν στο όχημα σου ακόμη και με δική σου ευθύνη.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος;

Το τηλέφωνο για να δηλώσεις το ατύχημα θα το βρεις στο συμβόλαιο σου. Ωστόσο, αν χρειαστείς επιπλέον βοήθεια, κάλεσε την ομάδα του Pricefox στο 210 3000 450. Είμαστε δίπλα σου, 24 ώρες κάθε μέρα, για να σε καθοδηγήσουμε. Ακόμη, για την δική σου εξυπηρέτηση, έχουμε μαζέψει σε μια σελίδα όλα τα τηλέφωνα των ασφαλιστικών εταιρειών για φροντίδα ατυχήματος και οδική βοήθεια.

Πώς ανανεώνω την ασφάλεια αυτοκινήτου μου;

Η ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου σου δε θα πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου. Θα λάβεις 30 μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου σου σχετικό email με για την ανανέωση σου. Δεν σου στέλνουμε απλά την ανανέωση αλλά πρώτα ψάχνουμε και βρίσκουμε για σένα τις καλύτερες τρέχουσες προσφορές και σου στέλνουμε να επιλέξεις αυτή που σε συμφέρει πραγματικά. Απλά πληρώνεις τα ασφάλιστρα online και αμέσως θα έχεις την ασφάλεια αυτοκινήτου στο email σου.

Τι συμβαίνει με την ασφάλεια αυτοκινήτου αν πουλήσω το αυτοκίνητο μου;

Αν αποφάσισες να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου πρέπει να ξέρεις ότι η κάλυψη που σου δίνει η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν μεταφέρεται αυτόματα στον νέο ιδιοκτήτη. Το μόνο που θα ισχύει είναι η ασφάλεια αστικής ευθύνης. Επομένως, πρέπει να ειδοποιήσεις την ασφαλιστική σου εταιρεία και να στείλεις τα κατάλληλα δικαιολογητικά για την ακύρωση της ασφάλειας αυτοκινήτου σου. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να σου επιστραφούν ασφάλιστρα ανάλογα με το πόση διάρκεια απομένει μέχρι τη λήξη της ασφάλειας.

Αν το δίπλωμα μου δεν έχει εκδοθεί στην Ελλάδα, τι κάνω;

Στο Pricefox θα βρεις ασφαλιστικές εταιρείες που μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια αυτοκινήτου ακόμη και αν δεν έχεις ελληνικό δίπλωμα. Απλά να ξέρεις ότι ο μόνος περιορισμός είναι το δίπλωμα σου να έχει εκδοθεί σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πώς μπορώ να προσθέσω την πράσινη κάρτα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου μου;

Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είναι απαραίτητο να έχεις Πράσινη Κάρτα. Η Πράσινη Κάρτα είναι το Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης του Αυτοκινήτου που καλύπτει την Αστική Ευθύνη του αυτοκινήτου σου σε περίπτωση που ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Πώς μπορείς να αποκτήσεις την Πράσινη Κάρτα; Καλείς στο 210 3000 5450 και η ομάδα εξυπηρέτησης μας διεκπεραιώνει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να έχεις την πράσινη κάρτα στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Τι είναι υπερασφάλιση και υποασφάλιση;

Υπερασφάλιση έχουμε στην περίπτωση που η ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος είναι μεγαλύτερη της τρέχουσας εμπορικής. Για παράδειγμα ας υποθέσουμε όχημα με τρέχουσα εμπορική αξία 8000€ αλλά το όχημα είναι ασφαλισμένο για 12000€. Σε περίπτωση ολικής κλοπής η αποζημίωση που θα δοθεί από την ασφαλιστική είναι 8000€. Υπασφάλιση έχουμε στην αντίθετη περίπτωση όταν δηλαδή το όχημα είναι ασφαλισμένο για αξία χαμηλότερη της εμπορικής. Για παράδειγμα ας υποθέσουμε όχημα με εμπορική αξία 15000€ το οποίο έχει ασφαλιστεί για αξία οχήματος 12000€. Σε περίπτωση ολικής κλοπής η ασφαλιστική θα αποζημιώσει με 12000€. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό η ασφαλιζόμενη αξία στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου να είναι ίση με την τρέχουσα εμπορική αξία.

Τι είναι ο προασφαλιστικός έλεγχος στην μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου απαιτεί προασφαλιστικό έλεγχο. Η ασφαλιστική εταιρεία στέλνει δικό της πραγματογνώμονα για να ελέγξει την κατάσταση του οχήματος σου. Το αυτοκίνητο σου θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να γίνει αποδεκτή η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία περιλαμβάνει και την κάλυψει των ίδιων ζημιών. Για παράδειγμα αν το όχημα σου είναι ήδη χτυπημένο είναι πολύ πιθανό η ασφαλιστική να αρνηθεί να σε καλύψει με μικτή ασφάλεια. Επιπλέον ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις ώστε το όχημα σου να ασφαλιστεί με μικτή ασφάλεια.
 • Η αξία του οχήματος σου είναι μεγαλύτερη από 3000€
 • Το έτος κατασκευής του οχήματος σου δεν είναι μεγαλύτερο από 10 έτη

Αν έχω κοτσαδόρο, πρέπει να το δηλώσω;

Σε περίπτωση που το όχημα σου έχει κοτσαδόρο θα πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία για να αναφέρεται στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου καθώς και στο Υπουργείο Μεταφορών για να αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας ώστε η ασφάλεια αυτοκινήτου σου να σε καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος.

Μπορώ να αγοράσω ασφάλεια αυτοκινήτου Online αν έχω ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα;

Στο Pricefox.gr μπορείς να συγκρίνεις την αγορά και να βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στο ηλεκτρικό ή υβριδικό σου αυτοκίνητο. Τα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα έχουν αρκετά μεγαλύτερο κόστος κτήσης από τον μέσο όρο των οχημάτων που κυκλοφορούν στην χώρα μας. Επιπλέον, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας σε μπαταρία και άλλα εξαρτήματα, τα ανταλλακτικά αυτών των οχημάτων είναι αρκετά ακριβά. Ως αποτέλεσμα, όταν έρχεται η ώρα της επιλογής ασφάλειας αυτοκινήτου, οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν υπόψη τα στοιχεία αυτά για την επιλογή ασφάλειας αυτοκινήτου. Αυτό δείχνουν και τα στοιχεία μας καθώς η πλειοψηφία των κατόχων ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, ποσοστό 82%, επιλέγει τα πιο πλήρη πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια αυτοκινήτου για ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα;

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα υβριδικό όχημα, ξεκινάει από 6,89€/μήνα ενώ η αντίστοιχη ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα ηλεκτρικό από 7,58€/μήνα. Το πακέτο πυρός/κλοπής για ένα υβριδικό όχημα, ξεκινάει από 9,41€/μήνα ενώ για ένα ηλεκτρικό από 15,65€/μήνα. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το πιο πλήρες πακέτο, με τιμές για ένα υβριδικό από 24,41€/μήνα και για ένα ηλεκτρικό όχημα από 47,55€/μήνα.

Ασφάλεια ΦΙΧ (Αγροτικού, Φορτηγού, Επαγγελματικού) Online

Στο Pricefox μπορείς πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου να βρεις πακέτα για ασφάλεια αγροτικού, ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος και ασφάλεια φορτηγού.

5 συμβουλές για να βρεις την καλύτερη τιμή ασφάλειας αυτοκινήτου

Διάλεξε το οικονομικότερο πακέτο αλλά δες και τις καλύψεις

Στο Pricefox μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στη καλύτερη τιμή της αγοράς όμως έχει σημασία να δεις τις καλύψεις και τις απαλλαγές. Όλη η πληροφορία είναι γρήγορα και εύκολα μπροστά σου αλλά μπορείς και να καλέσεις έναν εξειδικευμένο σύμβουλο 24/7 για να πάρεις όχι το μόνο το οικονομικότερο αλλά και το πιο συμφέρον για εσένα πακέτο. Το Pricefox έχει επενδύσει στην εξυπηρέτηση πελατών και έχει καταφέρει να έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς με 4.6/5 σύμφωνα με τα google reviews.

Αγόρασε ετήσια ασφάλεια με 12 άτοκες δόσεις

Μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι έως και 80 € φθηνότερη από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Άρα, εσύ θα έχεις κέρδος έως και 25% το χρόνο αν επιλέξεις μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Γενικά υπάρχει η άποψη, ότι η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πιο ακριβή από την τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου και την εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου. Είναι, όμως, έτσι; Το να αγοράζεις κάθε τρίμηνο νέα ασφάλεια σίγουρα δεν είναι τρόπος να γλιτώσεις χρήματα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει μια αύξηση στα ασφάλιστρα των τρίμηνων και εξάμηνων πακέτων ασφάλειας αυτοκινήτου. Αντίθετα, ένα ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να έχεις μεγαλύτερης διάρκειας ασφάλεια, γλιτώνοντας πολλά χρήματα. Ειδικά με την δυνατότητα που σου δίνει το Pricefox να αγοράσεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις που ξεκινούν μόλις από 5€/μήνα μόνο κερδισμένος είσαι.

Βάλε επιπλέον καλύψεις για να γλιτώσεις πολλά χρήματα με μόλις 3 έως 4 ευρώ επιπλέον το μήνα

Μην αφήνεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου χωρίς σημαντικές πρόσθετες καλύψεις. Με μόλις επιπλέον 1.67 ευρώ το μήνα μπορείς να προσθέσεις στο πακέτο σου την κάλυψη της οδικής βοήθειας. Στη περίπτωση αυτή αν μείνεις για κάποιο λόγο θα γλιτώσεις από πολλά έξοδα για να μετακινήσεις το αυτοκίνητο σου. Επιπλέον αν παρκάρεις έξω και φοβάσαι μην σου σπάσουν το τζάμι, πρόσθεσε τη θραύση κρυστάλλων με μόλις 1.5 ευρώ το μήνα επιπλέον. Τέλος, με τη νομική προστασία, έχεις κάλυψη για τα δικαστικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν από ένα ατύχημα, και θα σου κοστίσει μόλις 0,36 ευρώ το μήνα. Μπορείς δηλαδή με λιγότερα από 4 ευρώ επιπλέον το μήνα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από πολλούς πιθανούς και συχνούς κινδύνους.

Διάλεξε τη κάλυψη προστασίας ασφαλίστρου για να μην έχεις εκπλήξεις στην ανανέωση

Όταν ασφαλίζεσαι σε μια ασφαλιστική εταιρεία οι ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του συμβολαίου σου μπορεί να επηρεάσουν την τιμή της ανανέωσης σου. Με την προστασία ασφαλίστρου ακόμη και αν προκύψουν 1 ή 2 ατυχήματα με δική σου ευθύνη μπορείς να αποφύγεις πιθανές αυξήσεις ασφαλίστρου στην ανανέωση σου. Προτίμησε λοιπόν εταιρείες οι οποίες προσφέρουν την προστασία bonus malus. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στο Pricefox στις περιγραφές των πακέτων καθώς συγκρίνεις τις ασφαλιστικές εταιρείες πριν αγοράσεις.

Σύγκρινε πριν αγοράσεις ή ανανεώσεις

Στο Pricefox οι πελάτες μας εξοικονομούν κατά μέσο όρο μέχρι και 40% ετησίως από την σύγκριση της αγοράς πριν την τελική απόφαση επιλογής ασφάλειας αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς μπορείς να βρεις online προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και πολλές επιπλέον δωρεάν παροχές και προνόμια ανάλογα με την ασφαλιστική. Διαμόρφωσε την ασφάλεια αυτοκινήτου σου online όπως εσύ θέλεις και σύγκρινε δίπλα δίπλα όλα τα διαθέσιμα πακέτα της αγοράς για να δεις πραγματικά τι σε συμφέρει τόσο από άποψη τιμής όσο και καλύψεων και παροχών. Οι τιμές αλλάζουν συχνά και μπορεί να βρεις ακριβώς το ίδιο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης. Με την online ασφάλεια αυτοκινήτου είσαι σίγουρος ότι η τιμή που βρίσκεις για το πακέτο που σε ενδιαφέρει είναι πραγματικά η πιο συμφέρουσα.

Το Pricefox δεν είναι απλά μια πλατφόρμα σύγκρισης τιμών

Το Pricefox είναι δίπλα σου και σε βοηθά να ζεις οικονομικά. Κάθε Κυριακή στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι του ANT1 το Pricefox παρουσιάζει τρόπους εξοικονόμησης για καθημερινά θέματα όπως είναι το καλάθι της νοικοκυράς, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα καύσιμα, οι πιστωτικές κάρτες κλπ. Επιπλέον το Pricefox αναλύει συνεχώς δεδομένα και βρίσκει σημαντικά στοιχεία για θέματα όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η εξέλιξη των ατυχημάτων. Για παράδειγμα από την έρευνα του Pricefox για την αύξηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην Ελλάδα προκύπτει η σημασία της ασφάλισης ως ένα μέσο προστασίας των πολιτών από την αυξημένη κίνηση που συνεπάγεται αυξημένα ατυχήματα. Επιπλέον με τα χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας η σημασία της ασφάλισης γίνεται ακόμη πιο υψηλή.

Σύγκρινε και αγόρασε σε 3 απλά βήματα

Βήμα 1

Συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία για εσένα και το όχημα σου

Βήμα 2

Το Pricefox βρίσκει τις καλύτερες προσφορές από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για εσένα

Βήμα 3

Αγόρασε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου σε 2 λεπτά χωρίς δικαιολογητικά

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ
award award

Μια από τις 50 κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ασφάλισης στην Ευρώπη

Το Pricefox αναγνωρίστηκε από το Insuretech Insights ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους

H ομάδα του Pricefox δίπλα σου.

team member team member

Δημήτρης Τσατίρης

CEO & Co-founder

linkedin
team member team member

Κων/νος Καραλίβανος

Head of Marketing

linkedin
team member team member

Ευθύμης Παπαδόπουλος

Commercial Director

linkedin
team member team member

Έλενα Μπαρδούνια

CFO

linkedin
team member team member

Ιάσονας Παύλου

Business Operations Analyst

linkedin

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε 24/7

Κάλεσε μας κάθε στιγμή στο:

call

+30 210 3000 450

support
call

Ομάδα Συμβούλων Ασφάλισης

+30 210 3000 450
mail

Ηλεκτρονική διεύθυνση ομάδας υποστήριξης

support@pricefox.gr