call center phone
call center phone

210 3000 450

Τα 10+1 VFM Σουβλατζίδικα της Αθήνας

15 Ιανουαρίου 2021

Στο Pricefox αγαπάμε το φαγητό και αυτό φαίνεται! Το σουβλάκι, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το εθνικό μας φαγητό και όχι άδικα! Έρευνες αποδεικνύουν έμπρακτα πως παρά την ποικιλία που υπάρχει στο “γρήγορο φαγητό”, το σουβλάκι όχι μόνο δεν χάνει την αίγλη του αλλά αποτελεί το σταθερό αγαπημένο street food των Αθηναίων.
Το Pricefox, συγκρίνει και βρίσκει τις καλύτερες τιμές για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Αυτή τη φόρα όμως σύγκρινε και βρήκε τα αγαπημένα σουβλατζίδικα της πρωτεύουσας! Καλή απόλαυση!

Μασίνα Νέα Σμύρνη

Παραδοσιακό και πάντα νόστιμο, το σουβλάκι της Μασίνα είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα της Αθήνας. Το ζουμερό μπιφτέκι και το καλαμάκι από καθαρό μοσχάρι κιλότο, είναι τα πιάτα που απογείωσαν την φήμη του! Θαμώνες από κάθε γωνιά της πόλης, το επισκέπτονται για να το γευτούν τις νοστιμιές του! Προς το παρόν, λειτουργεί το delivery, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών να απολαύσουν το σουβλάκι του!


Διεύθυνση Efood Wolt

Το Σουβλάκι της Χαροκόπου Καλλιθέα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως αν δοκιμάσεις σουβλάκι από την Χαροκόπου δεν υπάρχει γυρισμός! Το σουβλατζίδικο της Χαροκόπου θα κερδίσει τον ουρανίσκο σου και θα γεμίσει το στομάχι σου! Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού αποτελεί το κοντοσούβλι σε πίτα.

Διεύθυνση

Ο Έλβις Μεταξουργείο

Πρωτοεμφανίστηκε ως Χασάπικο στη τηλεοπτική σειρά “Μίλα μου βρώμικα”. Έκτοτε αποτελεί τον Master στα καλαμάκια! Με κρέας άριστης ποιότητας μαριναρισμένο σε μυστική συνταγή, πατάτες για συνοδευτικό και κερασμένη ρακή όσο περιμένεις, ο Έλβις κερδίζει ακόμα και τους πιο δύσπιστους! Σπεσιαλιτέ του, όλα τα καλαμάκια του! Προσωπικό αγαπημένο, το καλαμάκι χοιρινό. Δυστυχώς δεν εξυπηρετεί με delivery.

Διεύθυνση

Ο Χρήστος Αιγάλεω

“Χωμένο” στα στενά του Αιγάλεω, ο Χρήστος αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά ψητοπωλεία της περιοχής. Με ιστορία από το 1985, ο κυρ Χρήστος δεν έκανε ποτέ έκπτωση στην ποιότητα του, πράγμα που φαίνεται από την μεγάλη αναμονή που θα συναντήσει κανείς έξω από το μαγαζί. Το χειροποίητο τζατζίκι και η φρέσκες πίτες συνδυάζονται άψογα με, ίσως, το καλύτερο μπιφτέκι που έχεις δοκιμάσει ποτέ! Το μαγαζί δυστυχώς, δεν εξυπηρετεί με delivery. Ωστόσο, σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφτείς. Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Διεύθυνση

Λαός και καλαμάκι Άλιμος

Με “Most Value Plate” το τυλιχτό κεμπάπ, το Λαός και Καλαμάκι είναι η καλύτερη επιλογή για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων. Την εξαιρετική ποιότητα των πιάτων συνοδεύει η ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Σε αυτό συμβάλλει και το φιλικό προσωπικό με την ταχύτατη εξυπηρέτηση. Προς το παρόν οι κάτοικοι του Αλίμου και των γύρω περιοχών, μπορούν να γεύονται τα σουβλάκια του, μέσω παραγγελιών delivery!

Διεύθυνση Website Efood

Τσι-Τσι Αγία Παρασκευή

Ξεχωρίζει όχι μόνο για το όνομα του αλλά και για τ ην ποιότητα του. Αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου το Τσι-Τσι είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα! Το κρέας εξαιρετικής ποιότητας, οι φρέσκες πατάτες κομμένες στο χέρι και η sauce μουστάρδας απογειώνουν την γεύση! Extra clue από εμάς: δοκίμασε την φέτα με μέλι και σουσάμι!

Διεύθυνση Website Efood Wolt

Αλεξανδρινό Παγκράτι

Σίγουρα γνωστό σε όσους αγαπούν το κεμπάπ το Αλεξανδρινό στο Παγκράτι, συνδυάζει την παράδοση με σύγχρονες γεύσεις. Εκτός από το κλασικό αγαπημένο κεμπάπ με γιαούρτι αξίζει να δοκιμάσεις το χαλούμι σε πίτα. Είμαστε σίγουροι πως θα σου μείνει αξέχαστο!


Διεύθυνση Website Efood

Πιάτσα Καλαμάκι Πανόρμου

Στην φοιτητο-περιοχή της Πανόρμου, ο βασιλιάς του street food παραμένει εδώ και χρόνια το Πιάτσα Καλαμάκι! Σουβλάκι με πολλά χρόνια ιστορίας ξεχωρίζει για την ποιότητα των κρεάτων του και για τις πιο νόστιμες, κομμένες στο χέρι, τηγανιτές πατάτες! Αγαπημένο πιάτο μας το τυλιχτό με μοσχαρίσια black angus. Ακόμη και αν είσαι vegan θα βρεις το γευστικό σου ενδιαφέρον!

Διεύθυνση Website Efood

Ο Πρόεδρος Χολαργός

Κλασικό αγαπημένο σουβλάκι των Βορείων προαστίων! “Ο Πρόεδρος της καρδιάς” μας όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες, σε ανταμείβει με την άριστη ποιότητα των προϊόντων του! Φρέσκα υλικά και παραδοσιακές συνταγές, που θα σου φέρουν στο μυαλό γεύσεις από το σπίτι. Αν θελήσεις να παραγγείλεις ποτέ, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το νοστιμότατο κεμπάπ του!

Διεύθυνση Website Efood

Lamarina Souvlaki & More Μαρίνα Ζέας

Το πιο ωραίο σουβλάκι του Πειραιά βρίσκεται σίγουρα στην μαρίνα Ζέας! Τα χειροποίητα καμάκια κοτόπουλο, το τυλιχτό κοτομπέικον σε large μέγεθος σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα που σου χαρίζει η θάλασσα, θα χορτάσουν… ακόμη και τα μάτια σου!

Διεύθυνση Efood

Έντυ Νίκαια

Με ιστορία 50 και πλέον χρόνων, ο Έντυ αποτελεί το απόλυτο κεμπαμπτζίδικο της Αθήνας! Η απλή, αλλά γευστικά σύνθετη, συνταγή του, σου υποσχεται μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ! Αν λοιπόν είσαι φαν του κεμπαπ μην παραλείψεις να επισκεφτείς την Νίκαια. Σίγουρα δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!

Διεύθυνση Website Efood

Και επειδή ίσως σου πέσουν βαριά, δοκίμασε να τα συνοδεύσεις με μια από τις παρακάτω ελληνικές σόδες:

Σόδα Κρίνος

Σόδα Κερασιού Poupadou

Three Cent Gentlemen’s Σόδα

Ήβη σόδα

Lux σόδα