call center phone
call center phone

210 3000 450

Οι 10+1 καλύτερες ταινίες με αυτοκίνητα

7 Ιανουαρίου 2021

Δεν είναι λίγες οι φορές που εντυπωσιακά αυτοκίνητα έκαναν την εμφάνιση τους στη μεγάλη οθόνη. Αυτοκίνητα που συνδέθηκαν με τον ήρωα τους, αγαπήθηκαν και έμειναν χαραγμένα στην μνήμη όλων μας. Λάτρης ή μη των αυτοκινήτων, μια ταινία που περιλαμβάνει δράση με αυτοκίνητο είναι μια σίγουρη επιλογή για διασκέδαση. Σίγουρα αυτή τη περίοδο όλοι μας έχουμε δει πολλές ταινίες στο σπίτι. To Pricefox ως λάτρης των αυτοκινήτων έψαξε και βρήκε για σένα 10 συναρπαστικές ταινίες με αυτοκίνητα.

Taxi driver

animated GIF

Ο Robert De Niro υποδύεται τον Travis Bickle, έναν βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ. Παλεύοντας με την κατάθλιψη και τις αϋπνίες του, πιάνει δουλειά ως οδηγός ταξί τα βράδια. Οι περιπλανήσεις του σε κακόφημα μέρη τον κάνουν να νιώθει εντονότερα την εξαθλίωση του κόσμου. Η δράση, η ένταση, η αγωνία και μια Peugeot 406 πέρασαν στην ιστορία ως το πιο διάσημο ταξί στον κόσμο!

Blade Runner

animated GIF

Οι ανθρωπόμορφες, γενετικά εξελιγμένες ρέπλικες απειλούν την Γη. Η βοήθεια των Blade Runners είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Ο Harrison Ford ως Rick Deckard αποτελεί την μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας! Αυτοκίνητα από το μέλλον, τα γνωστά σε όλους μας Spinners, συνθέτουν την απόλυτη ταινία δράσης. Απόδειξη της επιτυχίας αυτής; Η επαναφορά της στη μεγάλη οθόνη το 2017 με το sequence “Blade Runner 2049”.

Ford VS Ferrari

animated GIF

Μια ταινία που αποτυπώνει την προσπάθεια του Carroll Shelby να δημιουργήσει την πιο αγωνιστική ομάδα, ανατρέποντας την κυριαρχία της Ferrari στις 24 Ώρες του Le Man. Matt Damon και Christian Bale ενσαρκώνουν Carroll Shelby και Ken Milles αντίστοιχα, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας, μας διηγούνται την ιστορία κατασκευής της Ford GT40 από το μηδέν και την απόλυτη επικράτηση της έναντι ενός θρύλου, της Ferrari.

Gran Torino

animated GIF

Μια ταινία για το ιστορικό μοντέλο της Ford, Gran Torino. Ο βετεράνος Walt Kowalski, στιγματισμένος από τις εικόνες του πολέμου, ζει απομονωμένος από τον κόσμο, με τη συντροφιά το σκύλο του. Μόνα του υπάρχοντα είναι το σπίτι και το αυτοκίνητο του, μια Gran Torino. Ο έφηβος γείτονας του, Thao Vang Lor, πιέζεται από τις συμμορίες της γειτονιάς του να κλέψει το αυτοκίνητο του Walt. Ο Walt στοχεύοντας να σωσει τον Thao, βρίσκει ξανά το νόημα της ζωής.

Back to the future

animated GIF

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η κωμική τριλογία που έγραψε ιστορία! Η μετατροπή του όμορφου σπορ μοντέλου DMC-12 DeLorean σε χρονομηχανή, που χρησιμοποιεί πλουτώνιο για καύσιμο, καθώς και τα χωροχρονικά μπλεξίματα του Dr Lorean και του έφηβου Marty McFly, την καθιέρωσαν ως μια από τις κλασικές ταινίες όλων των εποχών!

Drive

animated GIF

Ο Ryan Gosling στο ρόλο του οδηγού και μια Chevy Malibu του 1978 είναι αρκετά για να συνθέσουν μια σύγχρονη εκδοχή των Film Noir! Μετά τον ξαφνικό θάνατο του άντρα της Irene, ο ανώνυμος οδηγός, αναγκάζεται να πάρει το τιμόνι στα χέρια του για να προστατεύσει την ίδια και τον γιο της.

Death Proof

animated GIF

Γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Quentin Tarantino αποτελεί ίσως μια από τις πιο διαχρονικές ταινίες δράσης. Μια κατάμαυρη Chevy Nova SS και 113 λεπτά συνεχούς καταδίωξης και αγωνίας της δίνουν μια ξεχωριστή θέση στην ταινιοθήκη κάθε cinefil!

Rush

animated GIF

Μια από τις καλύτερες βιογραφικές ταινίες όλων των εποχών, που αποτυπώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο την κόντρα μεταξύ του James Hunt και Niki Lauda. Το πέρασμα εντυπωσιακότατων αυτοκινήτων από την ταινία, όπως Ferrari 308 GT4, Peugeot 504, Lancia 2000 Berlina, χαρίζουν σε όσους αγαπούν το αυτοκίνητα, μοναδικές στιγμές!

Ronin

animated GIF

Όχι ένα, όχι δύο αλλά οκτώ διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων χρησιμοποιήθηκαν για τα γυρίσματα της ταινίας. Πέντε πρώην μυστικοί πράκτορες ενώνονται υπό τις διαταγές μιας μυστηριώδους γυναίκας, προσπαθώντας να αποτρέψουν την πώληση ενός χαρτοφύλακα σε Ρώσους πράκτορες. Το Γαλλικό background, το αινιγματικό σενάριο και οι αληθοφανείς σκηνές, κάνουν το Ronin την αγαπημένη ταινία όλων όσων αγαπούν τις καταδίωξεις!

Gostbusters

animated GIF

Μια ομάδα επιστημόνων αποφασίζουν να στραφούν στο κυνήγι φαντασμάτων για βιοποριστικούς λόγους! Εμπλεκόμενοι σε διάφορες περιπέτειες, κρατούν πλέον το μέλλον της Νέας Υόρκης στα χέρια τους. Το γνωστό σε όλους Ectomobile, Cadillac Miller Meteor Futura Duplex Ambulance, αποτελεί έως και σήμερα ένα από τα πιο ευρέως αναγνωρισμένα οχήματα!

Goldfinger

animated GIF

Αυτή η λίστα δεν θα μπορούσε να μην κλείσει με αυτή την ταινία! Ο κατάσκοπος που αγαπήθηκε όσο κανένας, με το πιο γνωστό αυτοκίνητο παγκοσμίως! Η θρυλική Aston Martin DB5 του James Bond πέρασε για πάντα στην ιστορία, αποτελώντας έως και σήμερα ένα αυτοκίνητο που κάθε θαυμαστής των τεσσάρων τροχών θα ήθελε να οδηγήσει.

Όλες οι ταινίες της λίστας είναι φοβερές, ειδικότερα αν είσαι λάτρης των αυτοκινήτων! Είτε τις δεις για πρώτη φορά, είτε θελήσεις να τις ξανά δεις είναι σίγουρο πως θα τις απολαύσεις! Μην αμελήσεις όμως το δικό σου αυτοκίνητο! Γι αυτό φρόντισε να το έχεις πάντα ενεργή ασφάλεια αυτοκινήτου. Μπες στο Pricefox, σύγκρινε τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει!