call center phone
call center phone

210 3000 450

Η αλεπού βρήκε προσφορές στο Goldmall

22 Δεκεμβρίου 2020

Θέλεις εκπτωτικά κουπόνια και αποκλειστικές προσφορές με τον πιο απλό τρόπο;

Μπες στο GoldMall.gr!

Εξοικονόμησε χρήματα με εκπτώσεις έως και 80% σε Φαγητό, Θεάματα, Μασάζ, Υπηρεσίες Ομορφιάς, Σπιτιού, Αυτοκινήτου, αλλά και Προϊόντα στο νέο e-Shop!

Με πάνω από 50 κατηγορίες και περισσότερες από 500 προσφορές συνολικά, στο Goldmall.gr βρίσκεις πάντα αυτό που θες!

Τι είναι το GoldMall.gr ;

Το GoldMall.gr σε καλεί να το εξερευνήσεις, ώστε να βρίσκεις κάθε μέρα νέες προτάσεις σε υπηρεσίες & προϊόντα, με μεγάλες εκπτώσεις και στις καλύτερες τιμές! Κάνε μια σύντομη δωρεάν εγγραφή εδώ για να μπορείς να τα έχεις όλα! Εξοικονόμησε χρήματα με εκπτώσεις έως και 80% σε Φαγητό, Θεάματα, Μασάζ, Υπηρεσίες Ομορφιάς, Σπιτιού, Αυτοκινήτου, αλλά και Προϊόντα σε νέο e-Shop! Με πάνω από 50 κατηγορίες και περισσότερες από 500 προσφορές συνολικά, στο GoldMall.gr βρίσκεις πάντα αυτό που θες!

Πως λειτουργεί;

Τα Deals είναι ειδικές συμφωνίες που έχουν γίνει με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ώστε το GoldMall.grνα τους προσφέρει διαφήμιση και νέους πελάτες, ενώ εσύ να έχεις την ευκαιρία να τις γνωρίσεις! Για να εξασφαλίσεις ένα deal, θα πρέπει να αγοράσεις το αντίστοιχο voucher (κουπόνι) από τη σελίδα μας. Για αυτό τον σκοπό έχεις στη διάθεσή σου διάφορους τρόπους αγοράς, για να διαλέγεις αυτόν που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Πως αποκτώ ένα deal ;

Βήμα 1 Βρες το Αφού περιηγηθείς και καταλήξεις στο deal της αρεσκείας σου, διάβασες την περιγραφή και τους όρους χρήσης που το αφορούν, και κάνε κλικ στο «Αγόρασέ το».

Βήμα 2 Τρόποι Πληρωμής (Οποιαδήποτε Τραπεζική Κάρτα ή Δωρεάν Αντικαταβολή)

Βήμα 3 Χρησιμοποίησε το το παραδίδεις στην συνεργαζόμενη επιχείρηση εκτυπωμένο ή το επιδεικνύεις από το κινητό σου κατά την επίσκεψή σου.

Με το καλύτερο Customer Service, είμαστε εδώ για οποιαδήποτε απορία ή να εξασφαλίσουμε πως η εμπειρία σου θα είναι αυτή που περιμένεις!

Αν ψάχνεις για μεγάλες προσφορές μπες GoldMall.gr ! Αν όμως αναζητάς τις καλύτερες τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο Pricefox, να συγκρίνεις τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου και να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει!
Τι περιμένεις ;