call center phone
call center phone

210 3000 450

Tips εξοικονόμησης για το ηλεκτρονικό σου καλάθι

19 Αυγούστου 2022

Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά emails

Επειδή 8 στις 10 φορές θα λάβεις ενημερωτικά emails που θα υπάρχει μια αποκλειστική προσφορά για σένα ή θα μάθετε πρώτοι τις τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές. Επιπλέον πολλά online καταστήματα σου δίνουν bonus εγγραφής στα ενημερωτικά emails.

Ακολούθησε τους λογαριασμούς καταστημάτων στα social media

Με παρόμοιο τρόπο τα online καταστήματα χρησιμοποιούν συχνά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσουν στους ακόλουθους τους πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές. Ακόμη, μπορείτε να συμμετέχετε σε δώρα και διαγωνισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν μερικά από τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Κάνε εγγραφή σε προγράμματα επιβράβευσης

Τα προγράμματα επιβράβευσης τα δημιουργούν οι εταιρείες για να σας ανταμείψουν για την αφοσίωση σας στα προϊόντα τους. (αγοράζοντας πράγματα από αυτές τακτικά). Συνήθως με τις αγορές σας συλλέγετε πόντους και στη συνέχεια εξαργυρώνονται με εκπτώσεις σε νέες αγορές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για προγράμματα επιβράβευσης στον ιστότοπο της εταιρείας.

Για τους προχωρημένους…χρησιμοποίησε το honey extension καθώς σερφάρεις online

Πρόκειται για μια εφαρμογή της google που κάνετε εγκατάσταση και κάθε φορά που μπαίνετε σε Online καταστήματα για να κάνετε τα ψώνια σας αυτό από μόνο του σαρώνει τον ιστότοπο και εντοπίζει για εσάς όλες τις διαθέσιμες προσφορές και κουπόνια που μπορεί να υπάρχουν!

Βάλε πράγματα στο online καλάθι σου και περίμενε

Μερικά sites θα σου στείλουν στη συνέχεια email για το «παρατημένο σου καλάθι» και θα σε ενθαρρύνουν να ολοκληρώσεις τις αγορές σου και πολλές φορές αυτό το κάνουν προσφέροντας κάποιο κουπόνι με έκπτωση που μπορεί να είναι 10 με 15%. Δεν το κάνουν όλες οι εταιρείες αυτό αλλά σίγουρα έχετε πιθανότητας ειδικά αν είστε λίγο υπομονετικοί και περιμένετε μερικές μέρες πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Μην ξεχνάτε να αφήνετε πάντα το email σας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές.

Μην ρωτάς πού ρώτα την αλεπού..!

Το Pricefox σε βοηθά να ζεις έξυπνα και οικονομικά! Δοκίμασε τα παραπάνω tis στις επόμενες online αγορές σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Και αν χρειαστείς ασφάλεια αυτοκινήτου ή ασφάλεια μηχανής μην ρωτάς πού ρώτα την άλεπου!