call center phone
call center phone

210 3000 450

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό Black Friday

18 Οκτωβρίου 2022

Θέλεις να χτυπήσεις τις φετινές Black Friday προσφορές like a pro; Αυτές οι 8 συμβουλές θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο φετινό Black Friday. Πρώτα από όλα σημείωσε στο ημερολόγιο σου την 25η Νοεμβρίου. Τι είναι τότε; Είναι το Black Friday. Με τις παρακάτω συμβουλές και το Bonus Tip είναι βέβαιο ότι στο Black Friday θα αγοράσεις τα κατάλληλα προϊόντα στη σωστή τιμή.

Ψάξε αυτό που θες από πριν

Δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι απλά επειδή έχει μεγάλη έκπτωση. Μην πέσεις λοιπόν στην παγίδα των εκπτώσεων για κάτι που δεν θα αγόραζες. Αξίζει να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει και καλύπτει τις ανάγκες σου. Μετά, ψάξε για τις προσφορές.

Να είσαι προσεκτικός με brands που δεν γνωρίζεις

Προσφορές και εκπτώσεις θα βρεις πολλές, πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός για το τι αγοράζεις για να μην πέσεις στην παγίδα «το φθηνό είναι ακριβό». Ψάχνεις για παράδειγμα τηλεόραση; Μην αγοράσεις μια no name τηλεόραση επειδή απλά στην ετικέτα αναφέρει 4K και HDR. Δε σημαίνει ότι θα έχει την ίδια καλή εικόνα με ένα γνωστό brand. Αυτό δε σημαίνει ότι κάθε brand που δεν έχεις ακούσει ότι δεν είναι καλό απλά οι πιθανότητες να συμβεί κάτι ειδικά σε περίοδο μεγάλων προσφορών είναι μεγαλύτερες.

Προσοχή με τα προϊόντα τεχνολογίας και τα αναμενόμενα release

Βλέπεις το κινητό που σου άρεσε πολύ σε super έκπτωση. Δεν μπορείς να αντισταθείς στο κλίμα του Black Friday και το αγοράζεις. Μετά από μια εβδομάδα διαβάζεις ότι 2 νέες εκδόσεις θα λανσαριστούν τον επόμενο μήνα. Τα σχόλια περιττά για το πώς μπορεί να ένιωσες. Για αυτό λοιπόν πρέπει να τσεκάρεις πριν αγοράσεις στο Black Friday αν πρόκειται να βγουν νέα μοντέλα και για πόσο διάστημα είναι ήδη στην αγορά το προϊόν που σε ενδιαφέρει.

Δες τις αρχικές τιμές από πριν

Ήξερες ότι μερικά από τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις στο Black Friday είχαν την ίδια τιμή μερικούς μήνες πριν; Ψάξε καλά online και σύγκρινε τιμές για ότι σε ενδιαφέρει πριν ξεκινήσουν οι Black Friday προσφορές.

Φτιάξε online λογαριασμούς από πριν

Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή για να μπεις στα websites και να αγοράσεις. Την ημέρα του Black Friday γίνεται πανικός και από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο ηλεκτρονικό σου καλάθι μέχρι να συμπληρώσεις τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία πληρωμής το προϊόν μπορεί να έχει εξαντληθεί! Για αυτό μπες αρκετά νωρίτερα, δημιούργησε τον λογαριασμό σου, συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία ώστε να είσαι έτοιμος στο Black Friday και να μην χάσεις χρόνο.

Κάνε εγγραφή στα newsletters

Μπες στα websites και άφησε το email σου για να έχεις μια εικόνα πότε θα ξεκινήσουν ακριβώς οι Black Friday προσφορές και ποια προϊόντα θα είναι σε έκπτωση. Με εγγραφή στα newsletters θα μάθεις πρώτος πότε θα ξεκινήσει ο χορός των προσφορών.

Ψωνίζεις σε φυσικό κατάστημα; Χρησιμοποίησε το κινητό σου

Αν είσαι από αυτούς που θα πάρουν τους δρόμους την ημέρα του Black Friday και θα τρέξουν στα καταστήματα μην ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Την στιγμή που θα δίνεις τις δικές σου μάχες στα ράφια, τσέκαρε και τις τιμές Online πριν πας ταμείο γιατί μπορεί να διαφέρουν!

Bonus Tip: Φέτος βρες προσφορές σε προϊόντα που δεν ήξερες

Έφτασες μέχρι εδώ; Για επιβράβευση ετοιμάσου να μάθεις κάτι που πολλοί θα αγνοήσουν και σε αυτό το Black Friday. Εκτός από κινητά, τηλεοράσεις και ρούχα που έχεις συνηθίσει να βλέπεις σε προσφορές στο Black Friday, σκέψου ποια άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να έχουν καλύτερες τιμές για να εξοικονομήσεις. Μεγάλες ευκαιρίες εξοικονόμησης βρίσκονται σε συνδρομές τηλεόρασης, αεροπορικά εισιτήρια και ασφάλεια αυτοκινήτου online.