call center phone
call center phone

210 3000 450

Πώς θα βρεις τις καλύτερες προσφορές του Black Friday 2022

4 Ιανουαρίου 2023

Το Black Friday 2022 είναι στις 25 Νοεμβρίου και με βάση τα 7 χρόνια εμπειρίας που έχουμε από τις προηγούμενες μαύρες Παρασκευές, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τις τιμές και τις εκπτώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που σε ενδιαφέρουν.

Από πού αρχίζει κανείς όμως; Δε μπορείς να πάρεις με τη σειρά τα μαγαζιά και να σημειώνεις τις τιμές όλων των προϊόντων. Το να ψάξεις δε όλα τα sites της ελληνικής αγοράς είναι πρακτικά αδύνατον, εκτός κι αν είσαι ο Mr. Robot.

Γι’αυτό λοιπόν ετοιμάσαμε εμείς για σένα μία λίστα με τα καλύτερα sites και εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις τις καλύτερες προσφορές σε αυτό το Black Friday.

Προσφορές στο Black-Friday.gr

Αν και προφανές από το όνομα, το black-friday.gr είναι ένα site όχι και τόσο γνωστό. Διαθέτει προσφορές από περίπου 70-80 επώνυμα brands τις οποίες ανανεώνει αυτόματα, οπότε σου γλιτώνει χρόνο από τη χειροκίνητη αναζήτηση των καταστημάτων μία προς μία. Επιπλέον έχεις τα καταστήματα χωρισμένα σε κατηγορίες όπως «Τεχνολογία», «Ένδυση & Υπόδηση», «Auto – Moto» και άλλα. Αυτό είναι καλό γιατί μπορείς να δεις προσφορές που κανονικά θα αγνοούσες ή δε γνώριζες ότι υπάρχουν στο Black Friday. Καθώς πλησιάζει η 25η Νοεμβρίου 2022 αναμένουμε να δούμε κι άλλες προσφορές από ακόμα περισσότερα καταστήματα.

Σύγκρινε σε Skroutz & Bestprice

To Skroutz και το Bestprice είναι οι δύο μεγαλύτερες μηχανές σύγκρισης τιμών για εκατομμύρια προϊόντα και κάθε χρόνο τέτοια περίοδο όλα αυτά τα προϊόντα μπαίνουν σε Black Friday προσφορές. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του χρόνου να εκμεταλλευτείς τη λειτουργία price alert που έχουν και οι 2 αυτές πλατφόρμες για να ενημερωθείς όταν πέσει η τιμή στο προϊόν που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Θυμάσαι κάθε χρόνο στο Black Friday που ολοένα και περισσότερος κόσμος διαμαρτύρεται για το φιάσκο των τιμών που αυξάνονται λίγο πριν την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, μόνο και μόνο για να μπουν σε «προσφορές»; Μήπως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς; Χρησιμοποίησε το price alert στο skroutz ή το bestprice για να λύσεις το μυστήριο των τιμών μια και καλή.

Υψηλή ραπτική σε «άλλες» τιμές

Το μοναδικό site με προϊόντα που θα συναντήσεις σε αυτήν τη λίστα είναι το Momentitalia. Κι αυτό για καλό λόγο. Πρόκειται για το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ από τα πιο επώνυμα Ιταλικά brands σε τιμές που κάνουν ακόμα και το Shein να κοκκινίζει. Με εκπτώσεις που φτάνουν το 70%, αξίζει να το βάλεις στη λίστα σου για το φετινό Black Friday.

Για να κάνεις track τις τιμές

Αν πάλι ψωνίζεις online κάνοντας τη δική σου έρευνα αγορών διατηρώντας τον έλεγχο στα χέρια σου, τότε το Smart Price Monitor θα σε βοηθήσει να δεις πώς κινούνται οι τιμές με την πάροδο του χρόνου έτσι ώστε να αγοράσεις την πιο κατάλληλη στιγμή και στην πιο φθηνή τιμή. Είναι ένα plugin που μπορείς να προσθέσεις στον Chrome και να χρησιμοποιείς με τις πιο μεγάλες πλατφόρμες παγκοσμίως όπως amazon, ebay, booking, κλπ.

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Black Friday 2022 οι προσφορές πληθαίνουν και οι ευκαιρίες για να αγοράσεις προϊόντα που χρειάζεσαι στις καλύτερες τιμές της χρονιάς γίνονται όλο και περισσότερες. Τα παραπάνω sites και εργαλεία θα σου δώσουν μια καλή εικόνα για το πού και πότε θα βρεις τις καλύτερες τιμές. Αυτό όμως από μόνο του δεν είναι αρκετό για να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση. Θες να είσαι 100% προετοιμασμένος; Διάβασε τον οδηγό μας για όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό Black Friday.

Bonus Tip: Φέτος βρες προσφορές σε προϊόντα που δεν ήξερες

Έφτασες μέχρι εδώ; Για επιβράβευση ετοιμάσου να μάθεις κάτι που πολλοί θα αγνοήσουν και σε αυτό το Black Friday. Εκτός από κινητά, τηλεοράσεις και ρούχα που έχεις συνηθίσει να βλέπεις σε προσφορές στο Black Friday, σκέψου ποια άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να έχουν καλύτερες τιμές για να εξοικονομήσεις. Μεγάλες ευκαιρίες εξοικονόμησης βρίσκονται σε συνδρομές τηλεόρασης, αεροπορικά εισιτήρια και ασφάλεια αυτοκινήτου online.