call center phone
call center phone

210 3000 450

Γιατί να συγκρίνεις ασφάλειες αυτοκινήτου online

23 Αυγούστου 2022

Διάλεξε το οικονομικότερο πακέτο αλλά δες και τις καλύψεις

Στο Pricefox μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στη καλύτερη τιμή της αγοράς όμως έχει σημασία να δεις τις καλύψεις και τις απαλλαγές. Όλη η πληροφορία είναι γρήγορα και εύκολα μπροστά σου αλλά μπορείς και να καλέσεις έναν εξειδικευμένο σύμβουλο 24/7 για να πάρεις όχι το μόνο το οικονομικότερο αλλά και το πιο συμφέρον για εσένα πακέτο. Το Pricefox έχει επενδύσει στην εξυπηρέτηση πελατών και έχει καταφέρει να έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς με 4.7/5 σύμφωνα με τα google reviews.

Αγόρασε ετήσια ασφάλεια με 12 άτοκες δόσεις

Μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι έως και 80 € φθηνότερη από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Άρα, εσύ θα έχεις κέρδος έως και 25% το χρόνο αν επιλέξεις μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Γενικά υπάρχει η άποψη, ότι η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πιο ακριβή από την τρίμηνη και την εξάμηνη. Είναι, όμως, έτσι; Το να αγοράζεις κάθε τρίμηνο νέα ασφάλεια σίγουρα δεν είναι τρόπος να γλιτώσεις χρήματα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει μια αύξηση στα ασφάλιστρα των τρίμηνων και εξάμηνων πακέτων ασφάλειας αυτοκινήτου. Αντίθετα, ένα ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να έχεις μεγαλύτερης διάρκειας ασφάλεια, γλιτώνοντας πολλά χρήματα. Ειδικά με την δυνατότητα που σου δίνει το Pricefox να αγοράσεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου και να πληρώσεις με 12 άτοκες δόσεις που ξεκινούν μόλις από 5€/μήνα μόνο κερδισμένος είσαι.

Βάλε επιπλέον καλύψεις για να γλιτώσεις πολλά χρήματα με μόλις 3 έως 4 ευρώ επιπλέον το μήνα

Μην αφήνεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου χωρίς σημαντικές πρόσθετες καλύψεις. Με μόλις επιπλέον 1.67 ευρώ το μήνα μπορείς να προσθέσεις στο πακέτο σου την κάλυψη της οδικής βοήθειας. Στη περίπτωση αυτή αν μείνεις για κάποιο λόγο θα γλιτώσεις από πολλά έξοδα για να μετακινήσεις το αυτοκίνητο σου. Επιπλέον αν παρκάρεις έξω και φοβάσαι μην σου σπάσουν το τζάμι, πρόσθεσε τη θραύση κρυστάλλων με μόλις 1.5 ευρώ το μήνα επιπλέον. Τέλος, με τη νομική προστασία, έχεις κάλυψη για τα δικαστικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν από ένα ατύχημα, και θα σου κοστίσει μόλις 0,36 ευρώ το μήνα. Μπορείς δηλαδή με λιγότερα από 4 ευρώ επιπλέον το μήνα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από πολλούς πιθανούς και συχνούς κινδύνους.

Σύγκρινε πριν αγοράσεις η ανανεώσεις

Στο Pricefox οι πελάτες μας εξοικονομούν κατά μέσο όρο μέχρι και 40% ετησίως από την σύγκριση της αγοράς πριν την τελική απόφαση επιλογής ασφάλειας αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς μπορείς να βρεις προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου online και πολλές επιπλέον δωρεάν παροχές και προνόμια ανάλογα με την ασφαλιστική. Διαμόρφωσε την ασφάλεια αυτοκινήτου σου online όπως εσύ θέλεις και σύγκρινε δίπλα δίπλα όλα τα διαθέσιμα πακέτα της αγοράς για να δεις πραγματικά τι σε συμφέρει τόσο από άποψη τιμής όσο και καλύψεων και παροχών. Οι τιμές αλλάζουν συχνά και μπορεί να βρεις ακριβώς το ίδιο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης. Με την online ασφάλεια αυτοκινήτου είσαι σίγουρος ότι η τιμή που βρίσκεις για το πακέτο που σε ενδιαφέρει είναι πραγματικά η πιο συμφέρουσα. Μην περιμένεις, για ασφάλεια αυτοκινήτου, ρώτα την αλεπού, στο Pricefox που αλλού; Τώρα και για ασφάλεια μηχανής!