call center phone
call center phone

210 3000 450

23 Ιουνίου 2022

Γιατί σε συμφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου online

700 χιλιάδες οδηγοί συγκρίνουν και αγοράζουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους online. Εσύ τι περιμένεις; Από τη σύγκριση τιμών και καλύψεων της αγοράς προκύπτουν πολλά οφέλη για σένα.

ρεύμα

Λόγοι για να συγκρίνεις και να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου Online

Το Pricefox αναλύει όλους τους λόγους για τους οποίους η online ασφάλιση αποτελεί για σένα την πιο συμφέρουσα λύση.

Για να εξοικονομήσεις

Σύγκρινε όλα τα πακέτα της αγοράς δίπλα δίπλα σε μια οθόνη και δες πραγματικά τι σε συμφέρει. Στο Pricefox 11% των πελατών μας εξοικονόμησαν πάνω από 172€ ετησίως συγκρίνοντας πριν αγοράσουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους.

Ασφάλεια αυτοκινήτου εύκολα & γρήγορα

Η διαδικασία αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου είναι πολύ απλή ακόμη και για χρήστες οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

  • Βάζεις τον αριθμό πινακίδας και μερικά στοιχεία για τον οδηγό
  • Φτιάχνεις το πακέτο σου με τις καλύψεις που θέλεις
  • Συγκρίνεις όλες τις προσφορές της αγοράς
  • Αγοράζεις ασφάλεια αυτοκινήτου online και έχεις σε 2 λεπτά το συμβόλαιο στο email σου

Για να συγκρίνεις όλη την αγορά αντικειμενικά και ανεξάρτητα

Είναι πολύ σημαντικό να συγκρίνουμε όλες τις τιμές και τα πακέτα της αγοράς πριν επιλέξουμε αυτή που μας συμφέρει πραγματικά.

Για να έχεις 24/7 πραγματική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους συμβούλους

Με ένα απλό τηλεφώνημα βρίσκεις 24 ώρες το 24ωρο έναν εξειδικευμένο σύμβουλο να σου λύσει κάθε απορία και να σε βοηθήσει για ό,τι χρειαστείς για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Για να πληρώσεις όπως θέλεις

Αγοράζεις ασφάλεια αυτοκινήτου online με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, με δυνατότητα άτοκων δόσεων, τραπεζική μεταφορά, πληρωμή με μετρητά.

Επωφελήσου από τις εκπτώσεις

Επωφελήσου από τις εκπτώσεις μεγαλύτερης διάρκειας! Προτίμησε ετήσια διάρκεια συμβολαίου αντί για 4 τρίμηνες. Ένα ετήσιο πακέτο μπορεί να σου κοστίσει από 71 ευρώ μέχρι 131 ευρώ τον χρόνο. Άρα μόνο και μόνο από τη σύγκριση του ίδιου ετήσιου πακέτου μπορείς να εξοικονομήσεις 40%. Αν πάλι για το ίδιο πακέτο επιλέξεις 4 τρίμηνα αντί για ένα ετήσιο, το κόστος για ένα τρίμηνο συμβόλαιο είναι από 25 ευρώ έως 36 ευρώ, δηλαδή σε ετήσια βάση από 100 ευρώ έως 144 ευρώ. Θα πληρώσεις δηλαδή από 10% έως 40% περισσότερα αν επιλέξεις 4 τρίμηνες αντί για μια ετήσια ασφάλεια

Έξυπνη επιλογή ασφάλισης αυτοκινήτου

Λόγω της τοποθεσίας του Κατάρ (βρίσκεται κυριολεκτικά στο κέντρο του κόσμου) αναμένεται ρεκόρ επισκεπτών που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα από κοντά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qatar Airways και το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποδέχονται 1300 πτήσεις την ημέρα για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σύγκρινε 50+ πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου στο Pricefox

To Pricefox είναι η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκίνητου. Μέσα από το Pricefox έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το πακέτο που εσύ θέλεις και να συγκρίνεις όλη την αγορά σε μια οθόνη. Στο Pricefox έχεις 24/7 την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς από εξειδικευμένους συμβούλους οι οποίοι είναι δίπλα σου κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείς. Επιπλέον το Pricefox δημιουργεί έρευνες με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της σύγκρισης σε κάθε τομέα ώστε οι καταναλωτές να ζουν οικονομικά.