Η εταιρεία μας

To Pricefox εισέρχεται στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Τι είναι το Pricefox;

Το Pricefox είναι η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Εδώ μπορείς να αγοράσεις εύκολα και γρήγορα την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει, συγκρίνοντας τιμές, καλύψεις, επιπλέον παροχές και αξιολογήσεις πελατών από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Αγόρασε online στο Pricefox την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει, εύκολα και γρήγορα και εξοικονόμησε χρήμα και χρόνο για να ζήσεις μια καλύτερη ζωή.

Γιατί να αγοράσω την ασφάλεια αυτοκινήτου μου online από το Pricefox;

Στο Pricefox συγκρίνεις προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες σε 1 λεπτό. Βάλε πληροφορίες όπως η πινακίδα του αυτοκινήτου σου και μερικά στοιχεία για σένα, διάλεξε το πακέτο και τις καλύψεις που θέλεις να έχεις και αμέσως σου προσφέρουμε τιμές για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και εξοικονόμησε έως και 172€* ετησίως.

Ποιoς μπορεί να αγοράσει από το Pricefox;

Στο Pricefox μπορεί να αγοράσει ασφάλεια αυτοκινήτου όποιος κατέχει επιβατηγό ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) και ψάχνει να συγκρίνει τιμές και καλύψεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Μπες στο Pricefox και θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Τι είδους πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου προσφέρει το Pricefox;

Στο Pricefox θα βρεις διαθέσιμα πολλά πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου, τα οποία έχουν διαφορές ανάλογα με τις καλύψεις και τα προνόμια που προσφέρουν. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές πρόσθετες καλύψεις και να τις συνδυάσεις με όποιο πακέτο θέλεις.

Οι κατηγορίες πακέτων που μπορείς να επιλέξεις είναι:

Βασικό πακέτο

Είναι η ελάχιστη κάλυψη που μπορείς να επιλέξεις για το αυτοκίνητο σου. Είναι υποχρεωτική από το Νόμο και σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδεύεται και από άλλες μικροκαλύψεις. Αν θέλεις λοιπόν τα βασικά και ψάχνεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, το βασικό πακέτο είναι για σένα.

Πακέτο πυρός – κλοπής

Είναι πακέτο με περισσότερες παροχές από το βασικό και περιλαμβάνει κάποιες πολύ σημαντικές πρόσθετες καλύψεις όπως είναι η ολική/μερική κλοπή, η φωτιά, η θραύση κρυστάλλων, οι τρομοκρατικές ενέργειες, τα φυσικά φαινόμενα και συμβάντα που σχετίζονται με στάσεις/απεργίες, κλπ. Αν ψάχνεις κάτι πιο ολοκληρωμένο και θέλεις να είσαι ήσυχος σε περίπτωση που σπάσει το τζάμι σου, προκληθεί φωτιά και πάθεις ζημιά ή ακόμη και στην δυσάρεστη περίπτωση να σου κλέψουν το αυτοκίνητο, το πακέτο πυρός κλοπής καλύπτει τις ανάγκες σου.

Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ψάχνεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου η μικτή ασφάλεια είναι αυτή που θα σε κάνει να οδηγείς και να κοιμάσαι με απόλυτη ηρεμία. Ουσιαστικά είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλες τις παροχές – καλύψεις που περιλαμβάνονται στα προηγούμενα 2 πακέτα καθώς και την κάλυψη ιδίων ζημιών και τις ζημιές από κακόβουλες ενέργειες.

Σημείωσε ότι σε όλα τα πακέτα που διαθέτει το Pricefox μπορείς να προσθέσεις τις καλύψεις της Οδικής Βοήθειας, της Νομικής Προστασίας ή και του Προσωπικού Ατυχήματος του Οδηγού. Εννοείται πάντα αφού πρώτα συγκρίνεις τιμές και παροχές από την ασφαλιστική αγορά.

Ποια οχήματα δεν μπορούν να ασφαλιστούν στο Pricefox;

Στο Pricefox δεν μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου για τα παρακάτω είδη οχημάτων:

 • Ταξί και αγοραία
 • Λεωφορεία
 • Φορτηγά
 • Οχήματα με ξένες πινακίδες
 • Ενοικιαζόμενα οχήματα
 • Οχήματα σχολών οδηγών
 • Τρακτέρ, αγροτικά και γεωργικά μηχανήματα
 • Πυροσβεστικά οχήματα
 • Ασθενοφόρα
 • Απορριμματοφόρα
 • Νεκροφόρες

Ποια είναι η σχέση του Pricefox με τις ασφαλιστικές εταιρείες;

Το Pricefox είναι ένας Ασφαλιστικός Πράκτορας με την διαφορά ότι σου παρέχει όλες τις υπηρεσίες ενώ εσύ απολαμβάνεις την άνεση του καναπέ σου. Θέλουμε ο πελάτης μας να επιλέγει ασφάλεια αυτοκινήτου από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, το πακέτο που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Για αυτό έχουμε συνάψει συμφωνίες με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα για να σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να συγκρίνεις και να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει.

Ποια είναι η αμοιβή του Pricefox για τις υπηρεσίες που σου παρέχει;

Το Pricefox σου παρέχει δωρεάν όλες τις λειτουργίες της online πλατφόρμας για να αναζητήσεις και να συγκρίνεις την αγορά, με όποια κριτήρια εσύ θέλεις, και να επιλέξεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει. Δεν υπάρχει κανένα κρυφό κόστος και θα χρειαστεί να πληρώσεις μόνο τα ασφάλιστρα για την ασφάλεια αυτοκινήτου που θα διαλέξεις να αγοράσεις.

Η online πλατφόρμα του Pricefox έχει ως στόχο να σου δώσει απλόχερα όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ενημερωθείς και να σε βοηθήσει να διαλέξεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες σου. Το Pricefox πληρώνεται από την ασφαλιστική εταιρεία και παίρνει ένα μέρος των ασφαλίστρων από την ασφάλεια αυτοκινήτου που θα αγοράσεις. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι η αμοιβή μας έχει να κάνει αποκλειστικά με τις συμφωνίες που έχουμε κάνει με τις ασφαλιστικές εταιρείες και εσύ δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω από τα ασφάλιστρα σου!

*Αφορά οδηγό 40 ετών με όχημα Nissan Qashqai 1300 κυβικά του 2020 και ΤΚ 10671, ετήσιο πακέτο με επιπλέον καλύψεις. Οι τιμές και το όφελος διαφέρει ανάλογα με το πακέτο, την διάρκεια ασφάλισης, το όχημα, την ηλικία του οδηγού και τον ΤΚ.