Το Pricefox συνεργάζεται με την EveryPay για την αποδοχή πληρωμών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

Πληρωμή με κάρτα στο Pricefox

Για να πληρώσεις με κάρτα και να αποκτήσεις το συμβόλαιο σου online, είτε από κινητό, είτε από υπολογιστή, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω πολύ απλά βήματα.

Σε λίγα λεπτά θα έχεις το συμβόλαιό σου στα χέρια σου!

Βήμα 1ο: Επιλέγεις τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πληρώσεις τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό σου. Μπορείς να πληρώσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή τη χρεωστική σου κάρτα. Αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα, μπορείς να πληρώσεις τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου με δόσεις, ανάλογα με τις δυνατότητές σου.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, βάζεις το ονοματεπώνυμο σου όπως εμφανίζεται στην κάρτα σου, την ημερομηνία λήξης της κάρτας και, τέλος, τον 3ψήφιο αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Συμπλήρωση ονόματος, λήξης κάρτας και κωδικού CCV

Βήμα 3ο: Αφού διαβάσεις τους Όρους χρήσης, επιλέγεις το κουτάκι για να τους αποδεχτείς και να προχωρήσει η συναλλαγή σου.

Προσοχή! Αν δεν αποδεχτείς τους όρους χρήσης, η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί!

Αποδοχή όρων χρήσεων για πληρωμή

Βήμα 4ο: Αφού διαβάσεις και αποδεχτείς τους όρους χρήσης, πατάς το κουμπί με την «Πληρωμή» για να ολοκληρώσεις την αγορά του ασφαλιστηρίου σου.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Βήμα 5ο: Τέλος, είναι πιθανό να πρέπει να επιβεβαιώσεις τη χρέωση της κάρτας σου για την αγορά του ασφαλιστηρίου.

Για να το κάνεις αυτό, είτε θα λάβεις SMS από την Τράπεζα σου, είτε θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση μέσω της εφαρμογής της Τράπεζας στο κινητό σου.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την ολοκλήρωση της συναλλαγής σου, θα παραλάβεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου στη διεύθυνση e-mail που μας έχεις δώσει.

Μπορείς τώρα να το εκτυπώσεις και να το έχεις πάντα στο αυτοκίνητο σου!