Ασφάλεια Μηχανής από 3,5€ το μήνα

Ασφάλεια Μηχανής από 3,5€ το μήνα

check

Σύγκρινε όλες τις κορυφαίες ασφαλιστικές και αγόρασε σε 2 λεπτά.

check

Πραγματική εξυπηρέτηση 24/7, δίπλα σου ό,τι συμβεί.

check

Πλήρωσε με ασφάλεια σε 12 άτοκες δόσεις.

Σύγκρινε όλες τις κορυφαίες ασφαλιστικές και αγόρασε σε 2 λεπτά.

car car

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

car car

Μηχανή

Μηχανή

car car

Αγροτικό

Αγροτικό

car car

Φορτηγό

Φορτηγό


gr plate
arrow

Δεν θυμάσαι την πινακίδα σου; Βάλε ΧΧΧ1234 για να δεις ενδεικτικές προσφορές.

ethiniki anytime apeiron
ergo euroins

+24

κορυφαίες εταιρείες

Μην ρωτάς πού! Ρώτα την αλεπού!

support

Οι Σύμβουλοι μας δίπλα σου 24/7

Οι πελάτες μας αξιολογούν την ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων του Pricefox με άριστα (4.6/5)

support

Φτιάξε την ασφάλεια της μηχανής σου

Διάλεξε τις καλύψεις σου, σύγκρινε και αγόρασε σε 2' χωρίς δικαιολογητικά

check

Πλήρωσε με έως 12 άτοκες δόσεις

Διάλεξε τη διάρκεια που σε συμφέρει, αγόρασε με τη μεγαλύτερη έκπτωση και πλήρωσε με το μήνα

badge

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Αν βρεις καλύτερη τιμή για το πακέτο που αγόρασες στο Pricefox σου επιστρέφουμε τη διαφορά

Οι πελάτες μας μπορούν να σου πουν ακόμη περισσότερα για εμάς.

Σε 520+ αξιολογήσεις έχουμε πάρει άριστα στα Google Reviews

4.6/5

previous
next
Γ

Γιώργος Λ.

Απρίλιος 2023

“Πολύ ευχαριστημένος. Βρήκα τις καλύτερες προσφορές σε σχέση με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες και χωρίς κολλήματα στη διαδικασία όπως συνέβη με άλλη γνωστή εταιρεία.”

google
Κ

Κωνσταντίνος Τ.

Αύγουστος 2022

“Μόλις ολοκλήρωσα την ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το pricefox.gr, έχοντας συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε site, πράκτορες κτλ. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή, γρήγορη και με άφησε ευχαριστημένο. Θέλω να πιστευω πως θα κυλήσει απροβλημάτιστα η όλη συνεργασία.”

google
A

Αιμίλιος K.

Ιούλιος 2022

“Εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε βήμα, νιώθεις σιγουριά πως οποιαδήποτε στιγμή είναι εκεί για σένα”

google
B

Βασίλειος Ν.

Ιούνιος 2022

“Όντως σε 2 λεπτά διάλεξα με την βοήθεια της Pricefox ότι καλύτερο για τις ανάγκες μου.”

google
E

Ευστάθιος Α.

Ιούνιος 2022

“Καταπληκτικοί με αμεσότητα και με υπέροχη διάθεση γοα βοήθεια απο άριστα καταρτισμένα άτομα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!”

google

Δείτε περισσότερα Reviews

Συχνές ερωτήσεις

Ασφάλεια Μηχανής 2023

Στο Pricefox σε βοηθάμε να βρεις την ασφάλεια μηχανής που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στην τιμή που σε συμφέρει πραγματικά. Η ομάδα του Pricefox συνεχώς αναζητά τις τελευταίες τιμές και προσφορές για ασφάλεια μηχανής για το 2023. Μέσα από την πλατφόρμα του Pricefox έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα το πακέτο ασφάλειας μηχανής που επιθυμείς, να συγκρίνεις την αγορά και να δεις πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις αγοράζοντας ασφάλεια μηχανής online.

Ασφάλεια Μηχανής Online

Ψάχνεις ασφάλεια μηχανής; Ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος είναι η ασφάλεια μηχανής online. Με το Pricefox συγκρίνεις πακέτα για ασφάλεια μηχανής σε 30 δευτερόλεπτα και αγοράζεις online αυτή που σου ταιριάζει και σε συμφέρει πραγματικά. Η σύγκριση τιμών για ασφάλεια μηχανής σε βοηθάει να δεις πέρα από τις διαφορετικές τιμές, τις καλύψεις που υπάρχουν στην αγορά ανά πακέτο. Έτσι μπορείς εύκολα να επιλέξεις την ασφάλεια μηχανής με τις καλύψεις που ταιριάζουν στην δική σου καθημερινή ανάγκη. Η διαδικασία για την ασφάλεια μηχανής είναι απλή:

Βήμα 1: Συμπλήρωσε τα στοιχεία της μηχανής και του ιδιοκτήτη.
Βήμα 2: Επέλεξε το πακέτο ασφάλεια μηχανής που επιθυμείς και τις πρόσθετες καλύψεις.
Βήμα 3: Επέλεξε την διάρκεια για την ασφάλεια μηχανής σου.
Βήμα 4: Σύγκρινε την αγορά.
Βήμα 5: Αγόρασε ασφάλεια μηχανής online και πλήρωσε όπως εσύ θέλεις.

Ποιες μηχανές μπορούν να ασφαλιστούν στο Pricefox

Όποια μηχανή και αν έχεις στο Pricefox μπορείς να βρεις την ασφάλεια μηχανής που σε συμφέρει πραγματικά. Οι συνεργασίες του Pricefox σου προσφέρουν πακέτα ασφάλειας μηχανής για κάθε ανάγκη και χρήση. Μπορείς να ασφαλίσεις από το μηχανάκι σου 50cc, είτε κάποιο μαγαλύτερο 125cc, αν έχεις μοτοσυκλέτα 500cc (και άνω). Είναι αυτονόητο ότι πέρα από τα κυβικά στο Pricefox ασφαλίζεις και κάθε είδος μηχανής, σκούτερ κλπ. Το Pricefox συνεχώς αναζητά για σένα τις πιο συμφέρουσες προσφορές και τιμές για την ασφάλεια μηχανής σου.

Πακέτα για Ασφάλεια Μηχανής

Στο Pricefox θα βρεις βασική ασφάλεια μηχανής και ασφάλεια μηχανής πυρός / κλοπής. Επιπλέον μπορείς να επιλέξεις τις πρόσθετες καλύψεις που επιθυμείς και να συγκρίνεις πακέτα από αξιόπιστες ασφαλιστικές.

Βασική Ασφάλεια Μηχανής

Η βασική ασφάλεια μηχανής είναι η ελάχιστη από τον νόμο ασφάλιση που προβλέπει ο Νόμος. Η βασική ασφάλεια μηχανής παρέχει την υποχρεωτική κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων. Με την αστική ευθύνη έναντι τρίτων οι υλικές ζημιές και οι σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε τρίτο σε περίπτωση ατυχήματος καλύπτονται από την κάλυψη αυτή. Επιπλέον της αστικής ευθύνης, στη βασική ασφάλεια μηχανής πολλές εταιρείες περιλαμβάνουν στο πακέτο τις παρακάτω καλύψεις:

Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα: Με την κάλυψη αυτή η ασφαλιστική εταιρεία θα σε αποζημιώσει σε περίπτωση που εμπλακείς σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα. Θα πρέπει ωστόσο μόλις συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό να καλέσεις την τροχαία ώστε να βεβαιώσει ότι το άλλο όχημα είναι ανασφάλιστο.

Προστασία bonus malus. Με την κάλυψη αυτή η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα σου αυξήσει το ασφάλιστρο όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης σε περίπτωση που εμπλακείς σε ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα.

Φροντίδα ατυχήματος: Με την κάλυψη αυτή η ασφαλιστική σου θα σε βοηθήσει με τη διαδικασία της διαχείρισης του ατυχήματος.

Νομικές συμβουλές: Με την κάλυψη αυτή η ασφαλιστική σου εταιρεία θα σε καθοδηγήσει για τις νομικές διαδικασίες που μπορεί να προκύψουν μετά από ένα ατύχημα

Ασφάλεια Μηχανής Πυρός / Κλοπής

Η ασφάλεια μηχανής πυρός / κλοπής περιλαμβάνει τις καλύψεις της βασικής ασφάλειας μηχανής και τις επιπλέον παρακάτω καλύψεις:

 • Κάλυψη ολικής & μερικής κλοπής μηχανής:
  Με την κάλυψη αυτή η ασφαλιστική σου εταιρεία θα σε αποζημιώσει με την τρέχουσα αξία της μηχανής σου σε περίπτωση ολικής κλοπής της μηχανής σου. Με την κάλυψη της μερικής κλοπής η ασφαλιστική σου θα σε αποζημιώσει για εξαρτήματα που κλάπηκαν από την μηχανή σου ή από τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά την απόπειρα κλοπής.

 • Κάλυψη πυρός:
  Με την κάλυψη πυρός η ασφαλιστική σου εταιρεία θα σε αποζημιώσει για τις ζημιές που θα προκληθούν στη μηχανή σου από πυρκαγιά, έκρηξη ή πτώση κεραυνού.

Σημαντικές πρόσθετες καλύψεις για ασφάλεια μηχανής

Ανεξάρτητα από το πακέτο ασφάλειας μηχανής που θα επιλέξεις, οι ασφαλιστικές εταιρείες σου παρέχουν τη δυνατότητα να επιλέξεις πρόσθετες καλύψεις οι οποίες μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες.

 • Οδική Βοήθεια:
  Αν η μηχανή σου πάθει κάποια βλάβη και δεν μπορείς να την μετακινήσεις η οδική βοήθεια σου παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς της μηχανής σου. Μην μπερδέψεις την φροντίδα ατυχήματος με την οδική βοήθεια καθώς σε περίπτωση που μείνεις από βλάβη η φροντίδα ατυχήματος δεν προσφέρει μεταφορά της μηχανής σου. Η οδική βοήθεια είναι μια σημαντική κάλυψη ειδικά για μηχανές μεγάλης ηλικίας που οι απρόσμενες βλάβες μπορεί να είναι συχνές.

 • Νομική Προστασία:
  Σε περίπτωση που εμπλακείς σε ατύχημα και προκύψουν έννομες διαδικασίες η ασφαλιστική σου εταιρεία καλύπτει τα νομικά έξοδα που θα προκύψουν. Μην μπερδέψεις τις νομικές συμβουλές με τη νομική προστασία καθώς οι νομικές συμβουλές περιλαμβάνουν μόνο την καθοδήγηση και δεν καλύπτουν έξοδα.

 • Προσωπικό Ατύχημα:
  Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος η ασφαλιστική σου εταιρεία καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας που μπορεί να προκύψουν μετά από τραυματισμό. Η κάλυψη αυτή είναι πολύ σημαντική αν αναλογιστείς τη συχνότητα με την οποία οι μηχανές εμπλέκονται σε ατυχήματα.

Τι στοιχεία χρειάζονται για να δεις τιμές για την ασφάλεια μηχανής

Στο Pricefox μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις και να συγκρίνεις τιμές για την ασφάλεια μηχανής σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία για σένα και τη μηχανή σου. Από τα στοιχεία που θα συμπληρώσεις, τα οποία πρέπει να είναι τα πραγματικά, θα λάβεις τιμές για την ασφάλεια μηχανής σου. Τα στοιχεία που έχεις να συμπληρώσεις είναι:

 • Πινακίδα της μηχανής

 • Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας της μηχανής

 • Μάρκα & Μοντέλο της μηχανής

 • Ημερομηνία γέννησης ιδιοκτήτη

 • Ημερομηνία έκδοσης διπλώματος

 • Τ.Κ. της περιοχής του οδηγού της μηχανής

Στη συνέχεια επιλέγεις πακέτο, πρόσθετες καλύψεις και διάρκεια ασφάλισης και βλέπεις τις τιμές για την ασφάλεια μηχανής σου. Θα σου πάρει μόλις 1 λεπτό στο Pricefox.

Τι διάρκεια ασφάλειας μοτοσυκλέτας μπορώ να κλείσω;

Στο Pricefox έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις:

 • Τρίμηνη ασφάλεια μηχανής

 • Εξάμηνη ασφάλεια μηχανής

 • Ετήσια ασφάλεια μηχανής

Αν αναρωτιέσαι ποιά διάρκεια σε συμφέρει πραγματικά και σε βοηθάει να εξοικονομήσεις το μεγαλύτερο ποσό πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου. Επιλέγοντας μια ετήσια ασφάλεια μηχανής το κόστος ανά μήνα προκύπτει λιγότερο από μια εξάμηνη ασφάλεια μηχανής ή μια τρίμηνη ασφάλεια μηχανής. Αν ωστόσο για κάποιο λόγο το συνολικό ποσό της ετήσιας ασφάλειας μηχανής σου φαίνεται μεγάλο τη στιγμή που θέλεις να ασφαλιστείς, μην ανησυχείς. Στο Pricefox μπορείς να αγοράσεις ετήσια ασφάλεια μηχανής και να πληρώνεις με το μήνα με άτοκες δόσεις.

Διαμόρφωση τιμής για ασφάλεια μηχανής

Η τιμή της ασφάλειας μηχανής επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες και διαφέρει από ασφαλιστική σε ασφαλιστική καθώς κάθε μια από αυτές αξιολογεί διαφορετικά τον κίνδυνο που αναλαμβάνει. Οι ασφαλιστικές εταιρείες για την διαμόρφωση της τελικής τιμής για ασφάλεια μηχανής εξετάζουν τους παρακάτω παράγοντες:

 • Ηλικία του οδηγού

 • Περιοχή

 • Διάρκεια συμβολαίου

 • Τύπος συμβολαίου

 • Κυβικά

 • Μάρκα μηχανής

 • Έτος κατασκευής μηχανής

Αν αναρωτιέσαι ποιά διάρκεια σε συμφέρει πραγματικά και σε βοηθάει να εξοικονομήσεις το μεγαλύτερο ποσό πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου. Επιλέγοντας μια ετήσια ασφάλεια μηχανής το κόστος ανά μήνα προκύπτει λιγότερο από μια εξάμηνη ασφάλεια μηχανής ή μια τρίμηνη ασφάλεια μηχανής. Αν ωστόσο για κάποιο λόγο το συνολικό ποσό της ετήσιας ασφάλειας μηχανής σου φαίνεται μεγάλο τη στιγμή που θέλεις να ασφαλιστείς, μην ανησυχείς. Στο Pricefox μπορείς να αγοράσεις ετήσια ασφάλεια μηχανής και να πληρώνεις με το μήνα με άτοκες δόσεις.

Ασφάλεια μηχανής και ηλικία οδηγού

Η ηλικία του οδηγού επηρεάζει την τιμή για ασφάλεια μηχανής. Οι νέοι οδηγοί από 18 έως 22 ετών και οι οδηγοί μεγάλης ηλικίας άνω των 75 ετών πληρώνουν περισσότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Το επιπλέον ασφάλιστρο που πληρώνουν το οποίο έχει να κάνει με τον αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος για αυτές τις ηλικίες ονομάζεται επασφάλιστρο. Ωστόσο, ακόμη και αν είσαι σε ηλικιακή ομάδα που πληρώνει αυξημένα ασφάλιστρα, μέσα από τη σύγκριση τιμών για ασφάλεια μηχανής στο Pricefox μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει την καλύτερη τιμή για το πακέτο που σε ενδιαφέρει.

Ασφάλεια μηχανής χωρίς δίπλωμα

Πολλές ασφαλιστικές ενδέχεται να μην σου ζητήσουν αντίγραφο διπλώματος για να προχωρήσεις σε ασφάλεια μηχανής. Ωστόσο, όσο μικρό και αν είναι το μηχανάκι που θέλεις να ασφαλίσεις είναι υποχρεωτικό να έχεις δίπλωμα οδήγησης. Πλέον τα πρόστιμα μπορει να επιβληθούν είτε ηλεκτρονικά από ταυτοποίηση στοιχείων είτε με επιτόπου ελέγχους της τροχαίας. Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ και μπορεί να αντιμετωπίσεις μέχρι και ποινή φυλάκισης έως 12 μήνες. Ειδικά αν εμπλακείς σε τροχαίο χωρίς δίπλωμα ακόμη και αν δε φταις η ασφαλιστική δεν θα σε αποζημιώσει.

Ασφάλεια Μηχανής και επιπλέον αξεσουάρ

Aν στην μηχανή σου έχεις τοποθετήσει επιπλέον αξεσουάρ όπως για παράδειγμα φώτα, μπαγκαζιέρα, ρυμουλκούμενα, συνήθως η ασφάλεια μηχανής σου δεν σε καλύπτει για αυτά εκτός και αν τα έχεις δηλώσει ξεχωριστά στην ασφαλιστική πριν αγοράσεις ασφάλεια μηχανής. Θα πρέπει λοιπόν να καλέσεις έναν από τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους του Pricefox και να ενημερώσεις σε περίπτωση που έχεις επιπλέον αξεσουάρ. Αν προκύψει κάποια βλάβη και δεν έχεις δηλώσει τα επιπλέον αξεσουάρ τότε η ασφάλεια μηχανής σου σε καλύπτει μόνο για την βασική έκδοση της μηχανής σου.

Ασφάλεια Μηχανής

50 κυβικά από:

18,7€

το εξάμηνο

check

Αστική Ευθύνη

check

Ιατρικές Συμβουλές

check

Νομικές Συμβουλές

Πάρε Προσφορά

125 κυβικά από:

28€

το εξάμηνο

check

Αστική Ευθύνη

check

Φροντίδα ατυχήματος

check

Νομικές Συμβουλές

Πάρε Προσφορά

400 κυβικά από:

32€

το εξάμηνο

check

Αστική Ευθύνη

check

Φροντίδα ατυχήματος

check

Νομικές Συμβουλές

Πάρε Προσφορά

500 κυβικά από:

45€

το εξάμηνο

check

Αστική Ευθύνη

check

Οδική βοήθεια

check

Νομικές Συμβουλές

Πάρε Προσφορά

Σύγκρινε και αγόρασε σε 3 απλά βήματα

Βήμα 1

Βάλε την πινακίδα σου και μερικά στοιχεία για σένα.

Βήμα 2

Φτιάξε το πακέτο σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Βήμα 3

Πλήρωσε με ασφάλεια και έχεις το συμβόλαιο στο email σου σε 2 λεπτά.

H ομάδα του Pricefox δίπλα σου.

team member team member

Δημήτρης Τσατίρης

CEO & Co-founder

linkedin
team member team member

Κων/νος Καραλίβανος

Head of Marketing

linkedin
team member team member

Ευθύμης Παπαδόπουλος

Commercial Director

linkedin
team member team member

Ιάσονας Παύλου

Business Operations Analyst

linkedin

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε 24/7

Κάλεσε μας κάθε στιγμή στο:

call

+30 210 3000 450

support
call

Ομάδα Συμβούλων Ασφάλισης

+30 210 3000 450
mail

Ηλεκτρονική διεύθυνση ομάδας υποστήριξης

support@pricefox.gr