Η Interasco ΑΕΓΑ είναι μια ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1891 στην Θεσσαλονίκη και έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά. Από το 2006 είναι θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. Ο Όμιλος Harel είναι από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με έδρα το Τελ Αβίβ και στηρίζει την Interasco στην επίτευξη των στόχων της και στην διατήρηση ισχυρής θέσης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Interasco – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Interasco προσφέρει 3 ανταγωνιστικά πακέτα για ασφάλεια αυτοκινήτου, τα easy drive, easy gold και easy platinum.

Easy Drive

Το πακέτο Easy Drive της Interasco παρέχει κάλυψη για:

Easy Gold

Το πακέτο Easy Gold της Interasco παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Easy Platinum

Το πακέτο Easy Platinum της Interasco παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Η Interasco έχει 50.000 αυτοκίνητα ασφαλισμένα στην Ελλάδα.

Interasco – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Interasco μπορείς να καλέσεις το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 67 93 100, ή να στείλεις μήνυμα 24 ώρες το 24ωρο στο e-mail: Info@Interasco.gr.

*Η τιμή ασφάλειας αυτοκινήτου από 35€ αφορά όχημα Toyota Yaris, 1000 κυβικά, έτος κυκλοφορίας 2015, οδηγό 40 ετών και ΤΚ 50100 που συγκρίνει προσφορές στην πλατφόρμα του Pricefox. Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με το όχημα, το έτος κυκλοφορίας, την ηλικία του οδηγού και τον ταχυδρομικό κώδικα περιοχής.