Η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με$ έδρα την Ολλανδία. Ιδρύθηκε το 1969 και για 50 χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Προσανατολισμένη στην καινοτομία και με επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες διαθέτει πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ με οδηγό τις αξίες της: ακεραιότητα, καινοτομία, σεβασμό, ομαδικότητα και υπευθυνότητα, ακούει τις ανάγκες των ανθρώπων και συμβάλλει ενεργά στην καθημερινότητά τους με πολλούς τρόπους. Όραμά της είναι να αποτελεί την πρώτη Εταιρία, που διευρύνει τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης με υπηρεσίες και προϊόντα που βελτιώνουν τις μετακινήσεις και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Αποστολή της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Τα τελευταία 5 χρόνια παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη και τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρά της ξεπερνούν τα 215εκ στις γενικές ασφαλίσεις με δείκτη φερεγγυότητας 249%, επιβεβαιώνοντας ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της που είναι η ισχυρή και υγιής χρηματοοικονομική της θέση στην ασφαλιστική αγορά

Η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωσιμότητας τα τελευταία χρόνια (Famous Brand) και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών, αξιοποιώντας με κάθε τρόπο τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ιντεραμέρικαν – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Προσφέρει καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με υψηλή ποιότητα σε καλύψεις, προσιτά ασφάλιστρα και σημαντικές υπηρεσίες που διευκολύνουν τις μετακινήσεις. Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στον τομέα του Αυτοκινήτου (CAR POINT – Πρότυπες Μονάδες Αποζημίωσης και Επισκευής Αυτοκινήτου).

Η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ διαθέτει 4 προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, BASIC, CLASSIC, EXTRA και TOTAL, με εναλλακτικά σχέδια κάλυψης, για να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σου.

INTERAMERICAN BASIC

Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή με χαμηλά ασφάλιστρα για όσους επιθυμούν τις υποχρεωτικές από τον νόμο καλύψεις, αλλά και μεταφορά του οχήματος μετά από ατύχημα & προσωπικό ατύχημα οδηγού.

INTERAMERICAN CLASSIC

Ιδανικό για όσους επιθυμούν παραπάνω από μία βασική ασφάλιση με πλήρη Οδική Βοήθεια για ό,τι κι αν συμβεί στον δρόμο & Θραύση κρυστάλλων.

INTERAMERICAN EXTRA

Ολοκληρωμένη πρόταση για όσους επιθυμούν περισσότερη ασφάλεια από τους πιο συνηθισμένους κινδύνους, όπως πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες και ακόμα περισσότερα.

INTERAMERICAN TOTAL

Ιδανική πρόταση για απόλυτη προστασία του αυτοκινήτου σου. Περιλαμβάνει κάλυψη από Ίδιες ζημιές (μικτή ασφάλιση) & Κακόβουλες ενέργειες.

Σημαντικά πλεονεκτήματα στην Ιντεραμέρικαν

Ιντεραμέρικαν – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Ιντεραμέρικαν μπορείς να καλέσεις το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 946 2000, Δευτέρα-Παρασκευή, 8.00-16.00 ή να στείλεις μήνυμα 24 ώρες το 24ωρο στο e-mail: custserv@interamerican.gr.

Η τηλεφωνική γραμμή 1158 είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα για ό,τι χρειαστείς σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου (οδική βοήθεια, φροντίδα ατυχήματος, αναγγελία ζημιάς, διαχείριση αποζημίωσης).