Η Hellas Direct ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η Hellas Direct εισήλθε στον κλάδο της ασφάλειας αυτοκινήτου το 2012 και ανέπτυξε την καινοτομία της ασφάλισης με ακρίβεια ημέρας. Η ομάδα της Hellas Direct λειτουργεί 24/7 και σε περίπτωση ατυχήματος καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τα ατυχήματα και ξεκινά άμεσα τη διαδικασία αποζημίωσης. Ως αποτέλεσμα, ο μέσος χρόνος αποζημίωσης για το 50% των ζημιών των ασφαλισμένων της Hellas Direct είναι μόλις 1 ημέρα. Η Hellas Direct διακρίθηκε ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2021, από τους Financial Times. Έχει σημαντικές συνεργασίες με τις κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες Swiss Re και Munich Re οι οποίες καλύπτουν μέρος των αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκύπτουν. Βασικοί επενδυτές της Hellas Direct είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB), όπως και η Portage Ventures, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst και γραφεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Jon Moulton και Lord O’ Neill.

Στην Hellas Direct οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις παρακάτω ασφαλιστικές λύσεις:

Πόσο αξιόπιστη είναι η Hellas Direct;

Η αξιοπιστία των ασφαλιστικών εταιρειών κρίνονται από τον δείκτη φερεγγυότητας. Ο δείκτης φερεγγυότητας αντιπροσωπεύει το επιθυμητό επίπεδο κεφαλαίου που επιτρέπει σε μια εταιρεία να απορροφήσει σημαντικές και απρόβλεπτες ζημιές, δίνοντας παράλληλα μια σιγουριά στους ασφαλισμένους της ότι θα είναι σε θέση να καλύψει τις υποχρέωςεις της έναντι αποζημιώσεων. Όσο ο δείκτης φερεγγυότητας είναι άνω του 100%, η ασφαλιστική εταιρεία θεωρείται αξιόπιστη. Η Hellas Direct είναι μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία καθώς έχει δείκτη φερεγγυότητας στο 287%.

Χρειάζομαι δικαιολογητικά για να αγοράσω Hellas Direct στο Pricefox;

Στο Pricefox μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου από την Hellas Direct και να ολοκληρώσεις την ασφάλιση σου online χωρίς δικαιολογητικά. Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις μόνο μερικά στοιχεία για σένα και το αυτοκίνητο σου λίγα λεπτά μετά την αγορά θα λάβεις το συμβόλαιο σου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο email σου.

Ποιες είναι οι τιμές για ασφάλεια Hellas Direct;

Το ασφάλιστρο που θα πληρώσεις εξαρτάται από το αυτοκίνητο, την ηλικία οδηγού, την εμπειρία του οδηγού (πόσα χρόνια έχεις το δίπλωμα οδήγησης) και την περιοχή. Από εκεί και πέρα τα ασφάλιστρα διαφέρουν ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξεις καθώς κάθε μια αξιολογεί διαφορετικά τον κίνδυνο που αναλαμβάνει και τιμολογεί με διαφορετικό τρόπο. Για αυτό η σύγκριση τιμών στο Pricefox αποτελεί μονόδρομο για σένα που ψάχνεις την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου. Στο Pricefox θα βρεις τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου Hellas Direct που ξεκινούν από 72€ / χρόνο, δηλαδή με μόλις από 6€ / μήνα*.

Ενδεικτικά, στο Pricefox μπορείς να βρεις τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου Hellas Direct από 72€ / χρόνο, δηλαδή με μόλις από 6€ / μήνα*.

Στο Pricefox δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις ολόκληρο το ποσό αμέσως, αφού μπορείς να πληρώσεις με έως 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σου κάρτα.

*Αφορά βασική ασφάλιση Hellas Direct για Toyota Aygo του 2015, με οδηγό 40 ετών και ΤΚ 64100 στις 14/03/2022.

Πως μπορώ να πληρώσω το συμβόλαιο μου από την Hellas Direct;

Στο Pricefox επιλέγεις την ασφάλεια αυτοκινήτου από την Hellas Direct που σε συμφέρει και πληρώνεις με τους παρακάτω τρόπους.

Έχεις βρει το πακέτο της Hellas Direct που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου και αντιλαμβάνεσαι ότι η μεγαλύτερη εξοικονόμηση προκύπτει αν επιλέξεις ετήσια διάρκεια ασφάλειας αυτοκινήτου. Αλλά τα χρήματα σου φαίνονται πολλά για να πληρώσεις μια και έξω μια τέτοια ασφάλεια αυτοκινήτου. Για αυτό στο Pricefox σου δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσεις μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις και να έχεις τόσο την μέγιστη εξοικονόμηση αλλά και να μην πληρώσεις όλο το ετήσιο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου αμέσως.

Συμμετέχει η Hellas Direct στον Φιλικό Διακανονισμό;

Η Hellas Direct συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό. Είναι πολύ σημαντικό μια ασφαλιστική εταιρεία να στο σύστημα αυτό καθώς μειώνει σημαντικά τους χρόνους αποζημίωσης.

Προνόμια Hellas Direct για όλους

Αγόρασε online από το Pricefox την ασφάλεια αυτοκινήτου Hellas Direct που σε συμφέρει και αυτόματα έχεις όλα τα προνόμια της Hellas Direct. Συγκεκριμένα:

Hellas Direct Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Η Hellas Direct προσφέρει όλα τα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου, την βασική ασφάλεια αυτοκινήτου, την ασφάλεια πυρός / κλοπής και την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Βασική Ασφάλεια Αυτοκινήτου από την Hellas Direct

Το βασικό πακέτο της Hellas Direct προσφέρει κάλυψη για:

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Πυρός / Κλοπής από την Hellas Direct

Το πακέτο Πυρός / Κλοπής της Hellas Direct παρέχει επιπλέον της βασικής ασφάλειας κάλυψη για:

Μικτή Ασφάλεια Αυτοκινήτου από την Hellas Direct

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου της Hellas Direct αποτελεί το πιο πλήρες πακέτο καθώς περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις καθώς και κάλυψη για ίδιες ζημιές και κακόβουλες ενέργειες.

Πρόσθετες καλύψεις από την Hellas Direct

Όποιο πακέτο Hellas Direct επιλέξεις έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις τις παρακάτω προαιρετικές καλύψεις: