Η Eurolife Ασφαλιστική ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα 2000, ως μονάδα ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της Τράπεζας Eurobank. Από το 2016 ελέγχει το 80% της εταιρείας η Fairfax Financial Holdings S.A., η οποία αποτελεί έναν διεθνής επενδυτικός όμιλος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των ασφαλειών. Η Eurolife Ασφαλιστική προσφέρει λύσεις στους κλάδους Ασφαλίσεων Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων με περισσότερους από 500.000 πελάτες.

Eurolife Ασφαλιστική – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Eurolife Ασφαλιστική προσφέρει 2 προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, το Safe Drive Standard και το Safe Drive Plus με διαφορετικά πακέτα καλύψεων ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Eurolife Safe Drive Standard

Το πακέτο Safe Drive Standard της Eurolife Ασφαλιστικής παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Eurolife Safe Drive Plus

Το πακέτο Safe Drive Plus της Eurolife Ασφαλιστικής παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Η Eurolife Ασφαλιστική έχει 90.000 αυτοκίνητα ασφαλισμένα στην Ελλάδα. Αν θέλεις να συγκρίνεις πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου μπες στο Pricefox και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Eurolife Ασφαλιστική – Προγράμματα ασφάλισης οχημάτων

Η Eurolife Ασφαλιστική εκτός από προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων Ι.Χ προσφέρει πακέτα ασφάλισης για φορτηγά ΙΧ και αγροτικά οχήματα, μοτοσυκλέτες, μοτοποδήλατα και τροχόσπιτα. Eurolife Ασφαλιστική – Πακέτα ασφάλισης για Φορτηγά & αγροτικά οχήματα:

Eurolife Safe Drive Standard

Το πακέτο Safe Drive Standard της Eurolife Ασφαλιστικής για φορτηγά & αγροτικά οχήματα παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Eurolife Safe Drive Plus

Το πακέτο Safe Drive Plus της Eurolife Ασφαλιστικής για φορτηγά & αγροτικά οχήματα παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Eurolife Ασφαλιστική – Πακέτα ασφάλισης για μοτοσυκλέτες & μοτοποδήλατα:

Eurolife Safe Drive Standard

Το πακέτο Safe Drive Standard της Eurolife Ασφαλιστικής για μοτοσυκλέτες & μοτοποδήλατα παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Eurolife Ασφαλιστική – Πακέτα ασφάλισης για τροχόσπιτα:

Safe Drive Standard

Το πακέτο Safe Drive Standard της Eurolife Ασφαλιστικής για τροχόσπιτα παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Safe Drive Plus

Το πακέτο Safe Drive Plus της Eurolife Ασφαλιστικής για τροχόσπιτα παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Eurolife Ασφαλιστική – Ιδιώτες και Επιχειρήσεις

Τα πακέτα που προσφέρει η Eurolife Ασφαλιστική αφορούν τόσο ιδιώτες, όσο και επιχειρήσεις Ασφαλιστικές λύσεις για ιδιώτες. Ασφαλιστικές λύσεις για ιδιώτες:

Ασφαλιστικές λύσεις επαγγελματιών:

Eurolife προνόμια υγείας Ευρωκλινική για ασφαλισμένα οχήματα

Στην Eurolife η υγεία είναι το πιο πολύτιµο αγαθό. Για αυτό σε συνεργασία µε τον Όµιλο της Ευρωκλινικής εξασφαλίζει σε όσουν αγοράσουν ασφάλεια αυτοκινήτου Eurolife ένα µεγάλο εύρος σηµαντικών υπηρεσιών υγείας για ενήλικες και παιδιά σε ιδιαίτερα προνοµιακές τιµές. Η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων αποτελούν δύο υπερσύγχρονα Διαγνωστικά, Θεραπευτικά και Χειρουργικά κέντρα, πλήρως οργανωµένα σε όλες τις ειδικότητες και πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας. ∆ιαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και παιδιατρικών υποειδικοτήτων, έµπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισµό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς επιτρέποντας την εφαρµογή των πιο πρωτοποριακών µεθόδων διάγνωσης και θεραπείας. Η Eurolife, ένας από τους µεγαλύτερους ασφαλιστικούς οµίλους στην Ελληνική αγορά, µε κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις υποχρεώσεις της, βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει υπεύθυνα όλες τις ασφαλιστικές σας ανάγκες. Οι παροχές Υγείας του Οµίλου Ευρωκλινικής αφορούν ασφαλισµένους της Eurolife FFH και τα µέλη των οικογενειών τους (α’ βαθµός συγγένειας: συζύγους, παιδιά, γονείς). Συγκεκριμένα τα προνόμια της Eurolife σε συνεργασία με την Ευρωκλινική:

Eurolife Ασφαλιστική – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Eurolife Ασφαλιστική μπορείς να καλέσεις το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 93 03 800, καθημερινά και για όλο το 24ωρο, ή να στείλεις μήνυμα στο e-mail: info@eurolife.gr . Για ό,τι χρειαστείς σχετικά με την φροντίδα ατυχήματος μπορείς να καλέσεις στο 2109303800 ή στο (+30)2106504035 (Ελλάδα & εξωτερικό) και για οδική βοήθεια κάλεσε στο 2106504035.