Η Euroins είναι μέλος του Euroins Insurance Group (EIG), που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς ομίλους της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο Όμιλος παρέχει ένα πλήρες φάσμα ασφαλιστικών λύσεων. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Σόφια και δραστηριοποιείται σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Από το 2014 ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και προσφέρει όλο το φάσμα προϊόντων για ασφάλιση αυτοκινήτου.

Euroins – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Euroins προσφέρει όλο το φάσμα αυτοκινητικών ασφαλίσεων:

Συγκεκριμένα για τα επιβατικά αυτοκίνητα η Euroins προσφέρει 4 προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, BASIC INS, SIMPLE INS, EXTRA INS, TOTAL INS, με διαφορετικά πακέτα καλύψεων ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Euroins BASIC INS

Το πακέτο BASIC INS της Euroins παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Euroins SIMPLE INS

Το πακέτο SIMPLE INS της Euroins παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Euroins EXTRA INS

Το πακέτο EXTRA INS της Euroins παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Euroins TOTAL INS

Το πακέτο TOTAL INS της Euroins παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετικές καλύψεις:

Η Euroins έχει 140.000 αυτοκίνητα ασφαλισμένα στην Ελλάδα. Εάν θέλεις να δεις και να συγκρίνεις τα πακέτα της Euroins με τα πακέτα άλλων ασφαλιστικών εταιριών μπες στο Pricefox και θα βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει.

Euroins – Ασφαλιστικά Προϊόντα

Η Euroins Ασφαλιστική εκτός από ασφάλεια Ι.Χ. Αυτοκινήτων, προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις για οχήματα όπως:

Το προσεχές διάστημα η Euroins Ασφαλιστική ετοιμάζει ασφαλιστικές λύσεις για την κατοικία και την υγεία.

Euroins – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Euroins μπορείς να καλέσεις τα αντίστοιχα υποκαταστήματα καθώς και το τμήμα διαχείρισης ζημιών:

*Η τι$μή ασφάλειας αυτοκινήτου από 25€ αφορά όχημα Fiat, 500 κυβικά, έτος κυκλοφορίας 2018, οδηγό 40 ετών και ΤΚ 50132. Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με το όχημα, το έτος κυκλοφορίας, την ηλικία του οδηγού και τον ταχυδρομικό κώδικα περιοχής.