Η ERGO έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια με βασικό μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Μετά και την συγχώνευση της με την Αγροτική Ασφαλιστική το 2018, η ERGO αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

ERGO Hellas – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Για την ασφάλεια αυτοκινήτου, η ERGO προσφέρει το πρόγραμμα ERGO My Auto που αποτελείται από 4 πρωτοποριακά ασφαλιστικά πακέτα, το Simple Plus, το Advanced Plus, το Total Plus και το Superior Plus.

Simple Plus

Το πακέτο Simple Plus της Ergo παρέχει κάλυψη για:

Advanced Plus

Το πακέτο Advanced Plus της Ergo παρέχει κάλυψη για:

Total Plus

Το πακέτο Total Plus της Ergo παρέχει κάλυψη για:

Superior Plus

Το πακέτο Superior Plus της Ergo παρέχει κάλυψη για:

ERGO Hellas - Νέα Προγράμματα Ασφάλισης Drive & Win

Η ERGO καινοτομεί και φέρνει ακόμα πιο δίκαια ασφάλιστρα αυτοκινήτου επιβραβεύοντας την καλή οδηγική συμπεριφορά με τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win. Η εφαρμογή ERGO Drive&Win αξιολογεί την οδηγική συμπεριφορά με τους εξής παράγοντες:

Η αξιολόγηση των παραπάνω παραγόντων μεταφράζεται σε ERGO Stars και κάθε οδηγός μπορεί να κερδίσει έως 15% έκπτωση στα ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης.

Μέσω της εφαρμογής ERGO Drive&Win οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε προωθητικές ενέργειες αλλά και διαγωνισμούς που διοργανώνονται από την ERGO. Το Pricefox είναι η πρώτη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που παρέχει τα καινοτόμα αυτά προγράμματα ασφάλισης Drive&Win στους χρήστες. Βάλε την πινακίδα σου, σύγκρινε και αγόρασε το καλύτερο πακέτο για εσένα σε 2΄.

ERGO Hellas – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ERGO μπορείς να καλέσεις το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 37 05 300 ή να στείλεις μήνυμα στο e-mail: ergo@ergohellas.gr. Για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια κάλεσε στο 801 11 99 000 από σταθερό τηλέφωνο ή στο 210 65 04 022 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό.