Με βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη η Anytime, το ψηφιακό brand του ομίλου INTERAMERICAN ξεκίνησε το 2006, αλλάζοντας τελείως την ασφαλιστική αγορά. Το 2011 εκδόθηκε το πρώτο online συμβόλαιο και η Anytime γίνεται η 1η επιλογή στην direct ασφάλιση.

H Anytime δραστηριοποιείται στις ασφαλίσεις Αυτοκινήτων και Κατοικίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ξεπέρασαν τα 87 εκ. το 2020 με δείκτη φερεγγυότητας 249%. Τα ασφαλισμένα οχήματα είναι περισσότερα από 410.000 στην Ελλάδα και 35.000 στην Κύπρο, ενώ οι ασφαλισμένες κατοικίες ξεπερνούν τις 80.000 και στις δύο χώρες. Αναμφισβήτητα, αυτό που διαφοροποιεί την Anytime είναι η έμφαση στην ικανοποίηση των ασφαλισμένων της, που ξεπερνά το 94% (Δείκτης NPS 79).

Anytime – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Anytime προσφέρει 3 ευέλικτα πακέτα καλύψεων το Standard Drive, το Short Drive και το Smart Drive με σκοπό να καλύψουν κάθε ανάγκη γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Anytime – Standard Drive

Το πακέτο Standard Drive της Anytime αποτελεί το πιο πλήρες και ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου. Επιλέγεις τις καλύψεις και τη διάρκεια που θέλεις, απολαμβάνοντας απεριόριστες διαδρομές με το αυτοκίνητό σου και πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και προσφορών.

Το πακέτο Standard Drive της Anytime περιλαμβάνει 3 πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου:

Anytime Basic

Το πακέτο Basic της Anytime παρέχει κάλυψη για:

Προαιρετική πρόσθετη κάλυψη:

Anytime Value

Το πακέτο Value της Anytime περιλαμβάνει και τις καλύψεις του Basic. Το Value πακέτο παρέχει επιπλέον κάλυψη:

Προαιρετική επιπρόσθετη κάλυψη:

Anytime Premium

Το πακέτο Premium της Anytime περιλαμβάνει και τις καλύψεις του Basic. Το Value πακέτο παρέχει επιπλέον κάλυψη:

Προαιρετικές καλύψεις της Anytime για κάθε ένα από τα παραπάνω πακέτα:

Anytime Short Drive

Το πακέτο Short Drive είναι ένα ευέλικτο πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου από την Anytime με το οποίο πληρώνεις ασφάλιστρα ανάλογα με το πόσο οδηγείς. Το πακέτο Short Drive της Anytime μέσω της τεχνολογίας Buy The Mile προσφέρει στην ουσία ασφάλεια αυτοκινήτου ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις.

Anytime Smart Drive

Το πακέτο Smart Drive της Anytime επιβραβεύει τους προσεκτικούς οδηγούς και την ασφαλή οδήγηση με χαμηλότερα ασφάλιστρα μέσω της εφαρμογής που έχει αναπτύξει, το app Anytime SmartDrive.

Η Anytime έχει 200.000 αυτοκίνητα ασφαλισμένα στην Ελλάδα. Εάν θέλεις να συγκρίνεις πακέτα για ασφάλεια αυτοκινήτου από την Anytime μπες στο Pricefox και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Σημαντικά Πλεονεκτήματα στην Anytime

Anytime – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Anytime μπορείς να καλέσεις το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2109460000. Για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια κάλεσε στο 1158.