Σύγκρινε τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου και εξοικονόμησε έως 172€* ετησίως.

Σύγκρινε τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου και εξοικονόμησε έως 172€* ετησίως.

check

Σύγκρινε προσφορές σε 30 δευτερόλεπτα και αγόρασε σε δύο λεπτά

check

Πραγματική εξυπηρέτηση 24/7, δίπλα σου ό,τι συμβεί

check

Πλήρωσε με ασφάλεια σε 12 άτοκες δόσεις

car

Αυτοκίνητο

car

Μηχανή

car

Αγροτικό

car

Φορτηγό

gr plate

Βάλε την πινακίδα σου εδώ για να ξεκινήσεις

arrow

Δε θυμάσαι την πινακίδα σου; Βάλε ΧΧΧ1234 για να δεις ενδεικτικές προσφορές

ethiniki anytime apeiron
ergo euroins

+15

κορυφαίες ασφαλιστικές

cart

Εύκολα και γρήγορα

Αγόρασε την ασφάλεια αυτοκινήτου που θες μέσα σε 2 λεπτά σε 3 απλά βήματα

support

Πραγματική Εξυπηρέτηση 24/7

Ένας πιστοποιημένος ασφαλιστικός πράκτορας είναι δίπλα σου 24 ώρες

check

Δωρεάν διαχείριση ζημιών

Σε περίπτωση ατυχήματος είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε

gift

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Αν βρεις καλύτερη τιμή για το πακέτο που αγόρασες σου επιστρέφουμε τη διαφορά

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να συγκρίνεις τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τις καλύψεις που παρέχουν. Πώς διαλέγεις όμως το καλύτερο πακέτο και πολύ περισσότερο την πιο συμφέρουσα τιμή ασφάλειας αυτοκινήτου; Ενώ κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να καλύπτει πλήρως έναν οδηγό, μπορεί να μην ταιριάζει καθόλου με τις ανάγκες κάποιου άλλου. Για αυτό το λόγο, αυτό που χρειάζεσαι είναι να μάθεις περισσότερα γύρω από τη σύγκριση τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου. Στο Pricefox, μέσα από τη σύγκριση τιμών, θα βρεις ασφάλειες αυτοκινήτου online στη πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς. Έτσι δεν θα πληρώσεις πολλά για μια ασφάλεια αυτοκινήτου που σου προσφέρει πολύ λίγα, αντίθετα θα σχεδιάσεις το πακέτο που σε καλύπτει και θα βρεις την τιμή που σε συμφέρει.

Γιατί να συγκρίνω τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η σύγκριση τιμών της αγοράς για ασφάλεια αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται συχνά. Είναι κάτι που όχι μόνο πρέπει να κάνεις, αλλά σε συμφέρει κιόλας! Η αγορά και οι τιμές αλλάζουν συνέχεια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για σένα; Σημαίνει ότι με το να κάνεις πολύ συχνά σύγκριση τιμών, θα γλιτώσεις σίγουρα χρήμα. Στο Pricefox θα εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα και θα μπορείς να συγκρίνεις και να ενημερώνεσαι συνέχεια για τις τρέχουσες προσφορές ασφάλειας αυτοκινήτου. Εδώ θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου με την καλύτερη οδική βοήθεια στην φθηνότερη τιμή της αγοράς, μόλις με 1.59€/μήνα, με την εγγύηση της Mapfre.

Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία γίνεται η σύγκριση τιμών για ασφάλειες αυτοκινήτου online;

Έρχεται, λοιπόν, η ώρα της επιλογής πακέτων ασφάλειας αυτοκινήτου. Είναι λογικό να αναρωτιέσαι, πώς θα επιλέξεις και από πού να ξεκινήσεις; Η διαδικασία επιλογής ασφάλειας αυτοκινήτου, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρονοβόρα και περίπλοκη. Κατά την σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου της αγοράς, πριν αποφασίσεις ποια ασφάλεια αυτοκινήτου σου ταιριάζει, καλό θα ήταν να έχεις ένα βοηθό για τη σύγκριση τιμών. Ο βοηθός σου είναι εδώ και είναι το Pricefox. Η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πάντα ενημερωμένη και κάνει τη δουλειά σου εύκολη, κατανοητή και γρήγορη. Από την άνεση του καναπέ σου, κάθε στιγμή της ημέρας, μπορείς να επιλέξεις το είδος και τις παροχές που επιθυμείς. Να συγκρίνεις και να αγοράσεις το συμβόλαιο που σε καλύπτει 100%. Τα κριτήρια με βάση τα οποία γίνεται η σύγκριση τιμών είναι οι τιμές, οι καλύψεις, οι πρόσθετες παροχές και οι αξιολογήσεις των πελατών.

Τι στοιχεία πρέπει να βάλω για να συγκρίνω και πόσο χρόνο χρειάζεται η διαδικασία;

Σου ζητάμε μόνο τα στοιχεία που χρειάζονται οι ασφαλιστικές για να τιμολογήσουν. Έτσι σου προσφέρουμε όλες τις διαθέσιμες προσφορές της αγοράς για τις ασφάλειες αυτοκινήτου. Εύκολα και γρήγορα μπορείς να συγκρίνεις και να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον αριθμό της πινακίδας σου και μερικές πληροφορίες για τον οδηγό και το αυτοκίνητο. Επιλέγεις τη χρονική διάρκεια που θέλεις να έχει το συμβόλαιο σου και το είδος της ασφάλειας που σε εξυπηρετεί και το επόμενο βήμα είναι η σύγκριση τιμών και καλύψεων. Με τα φίλτρα που έχουμε προσαρμόσει στις ανάγκες σου, μπορείς να συγκρίνεις τιμές μεταξύ των καλύψεων. Εννοείται έχεις την άνεση να διαμορφώσεις πακέτα καλύψεων στα μέτρα σου. Η σύγκριση τιμών στο Pricefox είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Σε 30 δευτερόλεπτα θα έχεις μπροστά όλες τις προσφορές, με βάση τα στοιχεία που έβαλες για να κάνεις τη σύγκριση σου και το σημαντικότερο να αγοράσεις μέσα σε 2 λεπτά online χωρίς δικαιολογητικά.

Τι πρέπει να προσέξω όταν κάνω σύγκριση τιμών;

Είσαι στο στάδιο σύγκρισης τιμών, εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις για κάνεις την καλύτερη επιλογή. Δεν είναι μόνο η τιμή η οποία θα πρέπει να προσέξεις. Σημαντικό είναι να δεις τι προσφέρει η κάθε ασφαλιστική, ανάλογα το πακέτο, σε συνδυασμό με τις πρόσθετες παροχές αλλά και την τιμή. Καλό θα ήταν, επίσης, να παρατηρείς και τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των άλλων χρηστών του Pricefox. Έτσι, θα έχεις μια εικόνα πιο καθαρή για τις ασφαλιστικές εταιρείες και την ποιότητα των παροχών τους. Με τη σύγκριση τιμών στο Pricefox δε χρειάζεται να ανησυχείς. Είναι η δουλειά μας να σου βρούμε την πιο συμφέρουσα ασφάλεια αυτοκινήτου. Σου μιλάμε απλά και κατανοητά και δεν έχεις να φοβάσαι για κρυφές δεσμεύσεις και ψιλά γράμματα. Σύγκρινε προσφορές για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, χωρίς να έχεις την υποχρέωση να διαλέξεις και να αγοράσεις κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα.

Μπορείς να συγκρίνεις τιμές ακόμα και αν δεν ολοκληρώσεις την αγορά του συμβολαίου σου.

Ενώ ψάχνεις ασφάλεια για το αυτοκίνητο σου, χρησιμοποίησε στο Pricefox όλες τις επιλογές με επιπλέον καλύψεις και παροχές που σε ενδιαφέρουν. Μεταξύ των προαιρετικών καλύψεων μπορείς να βρεις κάλυψη για ίδιες ζημιές, οδική βοήθεια, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων και πολλές ακόμα. Σύγκρινε τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις για επιπλέον κάλυψη. Μπορεί να είναι η απώλεια αυτοκινήτου σε περίπτωση κλοπής ή η ασφάλεια οδηγών κάτω των 25 ετών. Αυτή καλύπτει για παράδειγμα τα παιδιά σου εάν δανειστούν το αυτοκίνητο. Διάλεξε προαιρετικές καλύψεις με ένα κλίκ και δες τιμές με τη σύγκριση τιμών για ασφαλεια αυτοκινήτου του Pricefox. Όσο συγκρίνεις τις τιμές στο Pricefox, δε χρειάζεται να βάλεις ούτε το e-mail σου εκτός αν θες να λαμβάνεις προσφορές από τη σύγκριση τιμών και καλύψεων της αγοράς. Τα ασφάλιστρα σου συνδέονται άμεσα με τις καλύψεις που επιλέγεις. Για αυτό μην κανείς περιττές προσθήκες, αλλά ούτε και να απορρίπτεις καλύψεις απαραίτητες κατά την αγορά συμβολαίου. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να συμβουλεύσουμε κάποιον που ψάχνει την πιο φθηνή και καλή ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Για ποια πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτων μπορώ να συγκρίνω τιμές στο Pricefox;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίζεται ουσιαστικά σε τρεις κατηγορίες. Τη βασική ασφάλεια, την ασφάλεια πυρός – κλοπής και τη μικτή ασφάλεια. Στο Pricefox συγκρίνεις όλα τα πακέτα με πολλούς συνδυασμούς καλύψεων. Δες τις επιπλέον παροχές και μάθε τι είπε ο κόσμος για αυτά.

Συγκρίνοντας ασφάλειες αυτοκινήτου, πώς μπορώ να βρω αυτή που μου ταιριάζει;

Με την δυνατότητα online σύγκρισης τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου μπορείς να δημιουργήσεις και να επιλέξεις το καλύτερο πακέτο για σένα. Θέλεις ένα βασικό πακέτο ή ψάχνεις έναν συνδυασμό καλύψεων; Οι καλύψεις οδικής βοήθειας, πυρός, κλοπής, κακόβουλων ενεργειών, θραύσης κρυστάλλων προστατεύουν το αυτοκίνητο σου από κινδύνους που μπορεί να εμφανιστούν. Βρες τον συνδυασμό καλύψεων που θέλεις και σύγκρινε τιμές και προσφορές στο Pricefox.

Πώς είμαι βέβαιος για την εγγύηση καλύτερης τιμής;

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής αφορά σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου για ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο, οδηγό, πακέτο, καλύψεις, διάρκειες ασφάλισης και παραμέτρους τιμολόγησης που είναι διαθέσιμες για σένα από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε, την στιγμή που αγοράζεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Ψάχνεις τις καλύτερες καλύψεις και την καλύτερη τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου; Η επιλογή της καλύτερης για σένα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Το Pricefox το κάνει εύκολη υπόθεση με την καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου. Η επιλογή του κατάλληλου πακέτου για σένα εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Ακόμη κάθε ασφαλιστική εταιρεία παρέχει διαφορετικά πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου. Κινείς ελάχιστα το αυτοκίνητο σου και ψάχνεις την πιο απλή ασφάλεια αυτοκινήτου; Τότε ένα βασικό πακέτο θα σε καλύψει. Μόλις αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο και ανησυχείς όταν παρκάρεις έξω από το σπίτι; Τότε μια ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη κλοπής, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς. Αν δε θέλεις να έχεις έννοιες, η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε καλύπτει από τους περισσότερους κινδύνους.

Τι λένε οι πελάτες μας

google-reviews

4.6/5

σε 464+ αξιολογήσεις

M

Μπάμπης Σ.

“Πολύ Ευχαριστημένος, Άμεση ανταπόκριση, Εξαιρετικές Τιμές, Εκπληκτικό Help Desk.”

Ν

Ντίνα Α.

“Μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε διάφορες ασφάλειες αυτοκινήτων χωρίς να ψάχνω την κάθε μία ξεχωριστά.”

Π

Παναγιώτης Γ.

“Πάρα πολύ εύκολα βρίσκεις αυτό που ζητάς!”

Α

Αμαλία Π.

“Ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια σας, σε μία μη εργάσιμη ημέρα, όπως σήμερα Κυριακή.”

Το Pricefox στην τηλεόραση

youtube video Ant1 News “Η έξυπνη λύση αγοράς στα αυξημένα ασφάλιστρα.”
youtube video Καλημέρα Ελλάδα “Η έξυπνη επιλογή πακέτου ασφάλειας έναντι κλοπής και διάρρηξης αυτοκινήτου.”

Είπαν για το Pricefox

kathimerini

“Η πιο καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης”

iefimerida

“Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά”

autotriti

“Η πιο καινοτόμα και γρήγορη πλατφόρμα σύγκρισης”

ingr

“Η πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου”

vimagr

“Πώς να εξοικονομήσεις χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου”

winner-banner

Μία από τις 50 κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ασφάλισης στην Ευρώπη

Το Pricefox αναγνωρίστηκε από το Insuretech Insights ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους.

Σύγκρινε και αγόρασε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, εύκολα και γρήγορα

01/03
Συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία για εσένα και το όχημα σου
02/03
Το Pricefox βρίσκει τις καλύτερες προσφορές από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για εσένα
03/03
Αγόρασε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου από την άνεση του καναπέ σου
support

Έχεις οποιαδήποτε απορία;

Κάλεσε μας στο 210 3000 450

Γνώριζες ότι μπορείς να εξοικονομήσεις μέχρι και 172€* όταν συγκρίνεις ασφάλεια αυτοκινήτου στο Pricefox.gr; Η πλατφόρμα σύγκρισης του Pricefox είναι γρήγορη και εύχρηστη: απλά βάλε τα απαραίτητα στοιχεία και δες εάν μπορείς να βρεις φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή να πάρεις καλύτερη προσφορά από το ανανεωτηριο σου.