Ασφάλεια αυτοκινήτου με δόσεις

Στο Pricefox, μπορείς όχι μόνο να διαλέξεις το καλύτερο πακέτο ασφάλισης για σένα, αλλά και να το πληρώσεις σε 12 άτοκες δόσεις.

Πλέον, δεν είναι ανάγκη να ασφαλίζεις το αυτοκίνητο σου μήνα με το μήνα, πληρώνοντας πολλά παραπάνω χρήματα. Μέσα στην πλατφόρμα του Pricefox, μπορείς να συγκρίνεις προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, αλλά κυρίως να διαλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσεις το συμβόλαιο σου.

Θέλεις να πληρώσεις όλο το ποσό των ασφαλίστρων; Πολύ εύκολα, χρησιμοποίησε τη χρεωστική σου κάρτα και αποπλήρωσε αμέσως ολόκληρο το ποσό. Θέλεις, πάλι, να πληρώνεις με δόσεις, δίνοντας ένα μικρό ποσό κάθε μήνα; Στο Pricefox μπορείς να το κάνεις και αυτό. Χρησιμοποίησε την πιστωτική σου κάρτα, διάλεξε πόσες άτοκες δόσεις θέλεις για το συμβόλαιο σου και πλήρωσε ανάλογα με τις δυνατότητες σου.

compare prices

Πότε με συμφέρει να αγοράσω ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να διαρκεί όσο εσύ θέλεις. Μπορείς να αγοράσεις τρίμηνη, εξάμηνη ή και ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Ποια σε συμφέρει περισσότερο, όμως; Η απάντηση είναι η ετήσια. Μπορεί να σου φαίνεται πιο ακριβό να πληρώσεις μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά στην πραγματικότητα σε συμφέρει πολύ περισσότερο.

Πέρα από αυτό, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα, μπορείς να αποπληρώσεις τα ετήσια ασφάλιστρα σε άτοκες δόσεις, που εξυπηρετούν τις οικονομικές σου δυνατότητες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Pricefox. Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις τα καλύτερα πακέτα για ασφάλεια αυτοκινήτου, από αξιόπιστες ασφαλιστικές της αγοράς και να πάρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει μέχρι και με 12 άτοκες δόσεις.

Πώς θα πληρώσω με άτοκες δόσεις στο Pricefox;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και κυρίως πολύ γρήγορη. Αφού μπεις στο Pricefox και επιλέξεις το πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου που θέλεις (βασικό, πυρός – κλοπής, μικτό), τη χρονική διάρκεια (τρίμηνο, εξάμηνο, ετήσιο), αλλά και τις πρόσθετες καλύψεις που σε ενδιαφέρουν, φτάνεις στο στάδιο της πληρωμής. Μπορείς να πληρώσεις είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σου κάρτα.

Αν θέλεις να πληρώσεις με κατάθεση σε τράπεζα, χρησιμοποιείς τον αριθμό λογαριασμού, ολοκληρώνεις τη συναλλαγή και έχεις στα χέρια σου το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σου.

Αν θέλεις να πληρώσεις με τη χρεωστική, τότε απλά βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου στη φόρμα που σου δείχνουμε, εξοφλείς ολόκληρο το ποσό και μέσα σε λίγα λεπτά έχεις το συμβόλαιο στα χέρια σου.

Αν επιλέξεις, από την άλλη, να πληρώσεις με την πιστωτική σου κάρτα η διαδικασία είναι πολύ απλή και έχει ως εξής:

Αυτό ήταν! Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα έχεις στο e-mail σου το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου!

Είναι ασφαλές να πληρώνω με άτοκες δόσεις για ασφάλεια αυτοκινήτου online;

Στην πλατφόρμα του Pricefox, είναι απόλυτα ασφαλές να αγοράζεις συμβόλαιο πληρώνοντας με κάρτα online. Έτσι, μπορείς να παραλάβεις το συμβόλαιο σου άμεσα με την ολοκλήρωση της πληρωμής. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας είναι κρυπτογραφημένα. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.