Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Είναι φθηνότερη;

Μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι έως και 80 € φθηνότερη από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Άρα, εσύ θα έχεις κέρδος έως και 25% το χρόνο αν επιλέξεις μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ή μια ετήσια ασφάλεια μηχανής.

H ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πιο φθηνή από την τρίμηνη, την εξάμηνη και τη μηνιαία. Το να αγοράζεις κάθε μήνα ή κάθε τρίμηνο νέα ασφάλεια σίγουρα δεν είναι τρόπος να γλιτώσεις χρήματα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει μια αύξηση στα ασφάλιστρα των τρίμηνων και εξάμηνων πακέτων ασφάλειας αυτοκινήτου. Αντίθετα, ένα ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να έχεις μεγαλύτερης διάρκειας ασφάλεια, εξοικονομώντας πολλά χρήματα.

Γιατί να αγοράσω ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου;

Γιατί απλά θέλεις να πάρεις τη καλύτερη τιμή. Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι κάτι το υποχρεωτικό. Ακόμα όμως και αν έχεις κάποιο πιο πλήρες πακέτο (π.χ., Πυρός-κλοπής, Μικτή) από τη στιγμή που στο Pricefox μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου με δόσεις δεν υπάρχει λόγος να μην επιλέξεις το πιο συμφέρον για σένα πακέτο.

Επιπλέον, σκέψου ότι πέρα από τα χρήματα, γλιτώνεις και χρόνο. Με την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ψάχνεις το κατάλληλο πακέτο για σένα μια φορά το χρόνο. Βρίσκεις το πακέτο που σε καλύπτει, το αγοράζεις και ξεμπερδεύεις! Αντίθετα, με μια τρίμηνη ή εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, θα πρέπει κάθε τόσο να κάνεις από την αρχή την έρευνα, αφιερώνοντας συνολικά διπλάσιο ή και τετραπλάσιο χρόνο στην επιλογή ασφάλειας αυτοκινήτου.

Ακόμα αμφιβάλλεις αν σε συμφέρει να αγοράσεις μια ετήσια ασφάλεια;

Ποια πακέτα μπορώ να αγοράσω στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου;

Αυτό εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες σου και από τις καλύψεις που θέλεις να έχει η ασφάλεια αυτοκινήτου που θα διαλέξεις. Όλα τα είδη ασφάλειας αυτοκινήτου μπορούν να έχουν ετήσια διάρκεια. Θέλεις να έχεις την βασική κάλυψη και αυτή που είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να έχεις; Τότε μπορείς να επιλέξεις μια βασική ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Θέλεις να έχει το πακέτο σου και κάποιες πρόσθετες καλύψεις, όπως η θραύση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια, η νομική προστασία ή ακόμη και κάλυψη για ίδιες ζημιές; Τότε σου ταιριάζει μια ετήσια μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για να είσαι πλήρως καλυμμένος, ώστε να μην ανησυχείς καθόλου για εσένα και το αυτοκίνητο σου.

Πώς μπορώ να πληρώσω για την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μου;

Το Pricefox είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να βρεις το πακέτο που σε καλύπτει και να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεσαι.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Το Pricefox είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα, που σου δίνει πολλές επιλογές. Διάλεξε τον καταλληλότερο για σένα τρόπο πληρωμής, ολοκλήρωσε την αγορά σου με δόσεις ή χωρίς, και θα παραλάβεις μέσα σε λίγη ώρα το συμβόλαιο σου στο email που μας έχεις δώσει.

Πώς μπορώ να βρω στο Pricefox την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου που με καλύπτει;

Στο Pricefox μπορείς μέσα σε 2 λεπτά, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα να βρεις το ιδανικό πακέτο για τις ανάγκες σου στην καλύτερη τιμή της αγοράς:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Pricefox.gr, να συγκρίνεις τα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!