Εθνική Ασφαλιστική – Προφίλ εταιρείας

ethiniki

Η Εθνική Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1891 στην Αθήνα. Συνδεδεμένη άρρηκτα με την ιστορική πορεία της χώρας η Εθνική Ασφαλιστική έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Σήμερα, 130 χρόνια μετά, εξακολουθεί να κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας, με περισσότερους από 1.000.000 πελάτες. Η Εθνική Ασφαλιστική, μέσω των θυγατρικών της εταιριών Garanta και Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου έχει σημαντική και δυναμική παρουσία στη Ρουμανία και στην Κύπρο αντίστοιχα. Η Εθνική Ασφαλιστική ανήκει στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας γεγονός που εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της.

Εθνική Ασφαλιστική – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συμφέρουσες λύσεις για ασφάλεια αυτοκινήτου, μέσω των προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει 2 προγράμματα, το Auto Protect και το Full Auto.

Εθνική Ασφαλιστική Αuto Protect Classic – Προνομιακή επιλογή

Το πακέτο Auto Protect Classic της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχει καλύψεις απαραίτητες για την προστασία του αυτοκινήτου σου και για σένα, όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα οδηγού και η θραύση κρυστάλλων.

Εθνική Ασφαλιστική Auto Protect Extra – Έξτρα κάλυψη

Το πακέτο Auto Protect Extra της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχει καλύψεις για σένα που θέλεις να προστατευτείς από απρόοπτους κινδύνους, όπως πυρκαγιά, κλοπή, φυσικά φαινόμενα, καθώς και ταυτόχρονα κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, νομική προστασία και προαιρετικά την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Εθνική Ασφαλιστική Auto Protect Premium – Πλήρης προστασία

Το πακέτο Auto Protect Premium της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχει καλύψεις για σένα που θέλεις την πλήρη προστασία του αυτοκινήτου σου από απρόοπτους κινδύνους. Το πακέτο Αuto Protect Premium προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σου (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εθνική Ασφαλιστική Full Auto

Το πακέτο Full Auto της Εθνικής Ασφαλιστικής βασίζεται στην φιλοσοφία της μεγαλύτερης δυνατής κάλυψης σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή. Το Full Auto περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις:

Εάν θέλεις να δεις και να συγκρίνεις τα πακέτα της Εθνικής Ασφαλιστικής με τα πακέτα άλλων ασφαλιστικών εταιριών μπες στο Pricefox και θα βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει.

Εθνική Ασφαλιστική πρωτοποριακές καλύψεις και παροχές

Εθνική Ασφαλιστική παροχές υγείας στον ασφαλισμένο και την οικογένεια του

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας που αναπτύσσει για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, γνωρίζοντας ότι η αξία της φροντίδας της υγείας αλλά και της πρόληψης είναι μεγάλη για τον καθένα μας, στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, προσφέρει προνομιακές παροχές υγείας για τον ασφαλισμένο (φυσικό πρόσωπο) και την οικογένειά του, μέσω της μοναδικής συμφωνίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Ειδικότερα οι παροχές υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δωρεάν ετήσιο Check-Up για τον κάτοχο συμβολαίου στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στα Νοσοκομεία του Ομίλου, προνομιακές τιμές Check- Up για όλη την οικογένεια κι έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας στον ίδιο Όμιλο.

Εθνική Ασφαλιστική – Κατάλογος Συνεργαζόμενων Συνεργείων

11 Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε τη μεταφορά του οχήματός σας σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Εθνική Ασφαλιστική – Ασφαλιστικά Προϊόντα

Η Εθνική Ασφαλιστική, εκτός από ασφάλειες αυτοκινήτου, προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Πιο συγκεκριμένα:

Εθνική ασφαλιστική – Προϊόντα για ιδιώτες

Ασφαλιστικές λύσεις για:

Εθνική Ασφαλιστική – Προϊόντα για επιχειρηματίες

Ασφαλιστικές λύσεις για:

Εθνική Ασφαλιστική – Ασφαλιστικά Προϊόντα

Για περισσότερες πληροφορίες για την Εθνική Ασφαλιστική, μπορείς να καλέσεις στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 18189 ή στο 213 03 18 189 ή να στείλεις e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ethniki@insurance.nbg.gr.

*Η τιμή ασφάλειας αυτοκινήτου από 33,89€ αφορά όχημα Fiat, 500 κυβικά, έτος κυκλοφορίας 2018, οδηγό 40 ετών και ΤΚ 50132. Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με το όχημα, το έτος κυκλοφορίας, την ηλικία του οδηγού και τον ταχυδρομικό κώδικα περιοχής.