Η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα θεωρείται από πολλούς μια φθηνή λύση. Αν και μερικές φορές συμφέρει οικονομικά, δεν πρέπει να ξεχνάς πως σε βάθος χρόνου, θα πληρώσεις πολύ περισσότερο σε σχέση με δύο εξάμηνες ή μια ετήσια. Παρόλα αυτά, η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα είναι μια καλή λύση για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Σκέψου καλά τις ανάγκες σου και σύγκρινε τιμές και για άλλες διάρκειες πριν αγοράσεις.

Πότε αξίζει να κάνω ασφάλεια αυτοκινήτου για έναν μήνα;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα είναι μια καλή φθηνή λύση για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ποιές είναι αυτές;

Για όλα αυτά σε συμφέρει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα, με δεδομένο ότι δεν θα οδηγήσεις για άλλο λόγο.

Όμως, μη ξεχνάς ότι αν θες να το πουλήσεις και αργείς πολύ, τότε σε συμφέρει η αγορά μιας τρίμηνης ή εξάμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου. Πολλές φορές, το κόστος των αντίστοιχων μηνιαίων είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεπεράσει το κόστος μιας τρίμηνης ή εξάμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου.

Τι πρέπει να προσέχω αν έχω ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα απαιτεί την προσοχή σου για να μην χάσεις την ανανέωση. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου να ανανεώνεις κάθε μήνα εγκαίρως. Αν η ασφάλεια σου λήξει και δεν την ανανεώσεις, το αυτοκίνητο σου θα μείνει χωρίς ασφάλεια. Έτσι, κινδυνεύεις όχι μόνο με πρόστιμο αλλά και από βαριές συνέπειες αν εμπλακείς σε ατύχημα ανασφάλιστος.

Αν το πρόβλημα σου είναι η τίμη και ψάχνεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου, το Pricefox σου δίνει τη λύση.

Μπες στην online πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Pricefox και:

Ποια πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου για ένα μήνα μπορώ να αγοράσω;

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα, όπως και σε κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από τη διάρκεια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βασικό, πυρός κλοπής ή μικτό πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου.

Ποιες οι καλύψεις μπορώ να έχω με την ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα;

Μπορείς να έχεις ένα βασικό, πυρός-κλοπής ή μικτό πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου για ένα μήνα.

Βασική ασφάλεια αυτοκινήτου

Περιλαμβάνει:

Πυρός – κλοπής

Περιλαμβάνει ότι και η βασική με επιπλέον:

Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Περιλαμβάνει ότι και η Πυρός – Κλοπής με επιπλέον:

Εκτός από αυτές τις καλύψεις, μπορείς να προσθέσεις σε όποιο πακέτο θέλεις τις παρακάτω καλύψεις:

Αν η προτεραιότητα σου είναι αποκλειστικά η χαμηλή τιμή, σκέψου καλά ποιες πρόσθετες καλύψεις χρειάζεσαι. Ωστόσο, μην ξεχνάς το ρίσκο που λαμβάνεις και τα χρήματα που θα πληρώσεις για μια ζημιά που δεν έχεις κάλυψη.

Πότε θα ξέρω ότι έληξε η ασφάλεια αυτοκινήτου μου;

Μην ανησυχείς! Το Pricefox έχει προβλέψει για αυτό. Θα σε ενημερώσουμε αρκετές μέρες πριν από τη λήξη της ασφάλειας σου! Όμως μην ξεχάσεις, πριν την ανανέωση του συμβολαίου σου, να συγκρίνεις την αγορά και να βρεις την πιο συμφέρουσα ασφάλεια αυτοκινήτου για σένα. Είναι πολύ πιθανό να βρεις το ίδιο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή ή να βρεις ένα πιο πλήρες πακέτο στην ίδια τιμή.

Αξίζει η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα αν δεν έχω χρήματα;

Αν και πολλοί οδηγοί θεωρούν την ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα την φθηνότερη λύση, σε βάθος χρόνου στοιχίζει πολύ περισσότερο από δύο εξάμηνες ή μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Αν το κόστος και η πληρωμή με μιας, σε προβληματίζουν, το Pricefox σου δίνει την δυνατότητα να πληρώσεις με μηνιαίες άτοκες δόσεις την ετήσια ασφάλεια σου! Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις τις καλύτερες τιμές που προσφέρουν οι ασφάλειες αυτοκινήτου μεγαλύτερης διάρκειας, πληρώνοντας με τον μήνα, πολύ χαμηλότερες τιμές από την ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα!

Πως μπορώ να αγοράσω ασφάλεια αυτοκινήτου και να πληρώσω με τον μήνα;

Μπες στο Pricefox και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Πώς θα πληρώσεις με τον μήνα;

Αυτό ήταν! Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα έχεις στο email σου το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου! Έτσι θα έχεις εξασφαλίσει ασφάλεια αυτοκινήτου μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος με μηνιαίο κόστος χαμηλότερο της ασφάλειας αυτοκινήτου για ένα μήνα.