Η Ατλαντική Ένωση δραστηριοποιείται στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο περισσότερο από μισό αιώνα, διαθέτει διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών, ενώ με αποτελέσματα 31/12/2020 πέτυχε για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας – Αξιοπιστίας (275,42%) μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσα από τα ολοκληρωμένα, σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που διαθέτει.

Ατλαντική Ένωση – Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Ατλαντική Ένωση παρέχει λύσεις για κάθε τύπο αυτοκινήτου, με ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα. Συγκεκριμένα προσφέρει 4 προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, το Motor Eco, το MiniMax, το Atlantic Basic, το Atlantic Plus και το Atlantic Max.

Motor Eco

Το πακέτο Motor Eco της Ατλαντικής Ένωσης παρέχει κάλυψη για:

MiniMax

Το πακέτο MiniMax της Ατλαντικής Ένωσης παρέχει κάλυψη για:

Atlantic Basic

Το πακέτο Atlantic Basic της Ατλαντικής Ένωσης παρέχει κάλυψη για:

Atlantic Plus

Το πακέτο Atlantic Plus της Ατλαντικής Ένωσης παρέχει κάλυψη για:

Atlantic Max

Το πακέτο Atlantic Max της Ατλαντικής Ένωσης παρέχει κάλυψη για:

Η Ατλαντική Ένωση έχει 160.000 αυτοκίνητα ασφαλισμένα στην Ελλάδα. Αν θέλεις να συγκρίνεις πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου μπες στο www.pricefox.gr και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Ατλαντική Ένωση – Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Ατλαντική Ένωση μπορείς να καλέσεις το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2107454000 ή να στείλεις μήνυμα στο e-mail support@atlantiki.gr. Για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια κάλεσε στο 10234 ή στο 2107470001.

*Η τιμή ασφάλειας αυτοκινήτου από 35€ αφορά όχημα Toyota Yaris, 1000 κυβικά, έτος κυκλοφορίας 2015, οδηγό 40 ετών και ΤΚ 50100 που συγκρίνει προσφορές στην πλατφόρμα του Pricefox. Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με το όχημα, το έτος κυκλοφορίας, την ηλικία του οδηγού και τον ταχυδρομικό κώδικα περιοχής.