Ασφάλεια Αγροτικού από 5,5€*/μήνα

check mark

Σύγκρινε όλες τις κορυφαίες ασφαλιστικές και αγόρασε σε 2 λεπτά.

check mark

Πραγματική εξυπηρέτηση 24/7, δίπλα σου ό,τι συμβεί.

check mark

Πλήρωσε με ασφάλεια σε 12 άτοκες δόσεις.

Σύγκρινε όλες τις κορυφαίες ασφαλιστικές και αγόρασε σε 2 λεπτά.

ασφάλεια-αυτοκινήτου-icon ασφάλεια-αυτοκινήτου-icon-grey

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

ασφάλεια-μηχανής-icon ασφάλεια-μηχανής-icon-grey

Μηχανή

Μηχανή

ασφάλεια-αγροτικού-icon ασφάλεια-αγροτικού-icon-grey

Αγροτικό

Αγροτικό

ασφάλεια-φορτηγού-icon ασφάλεια-φορτηγού-icon-grey

Φορτηγό

Φορτηγό


gr plate

Δεν θυμάσαι την πινακίδα σου; Βάλε ΧΧΧ1234 για να δεις ενδεικτικές προσφορές.

ethniki ασφαλιστική logo hellasdirect ασφαλιστική logo anytime ασφαλιστική logo
interlife ασφαλιστική logo groupama ασφαλιστική logo

+24

κορυφαίες εταιρείες

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να αγοράσω ασφάλεια αγροτικού;

Η ασφάλεια αγροτικού, αν και ακολουθεί ακριβώς τις ίδιες διατάξεις του νόμου περί υποχρεωτικής ασφάλειας, δεν έχει μεγάλες τροποιήσεις από τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ή φορτηγού. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η κάθε ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές τα δικά της, πακέτα για επαγγελματικά οχήματα ή μη όπως τα αγροτικά.
 • Είναι υποχρεωτικό από το νόμο να έχεις ασφάλεια αγροτικού όπως και για οποιοδήποτε άλλο όχημα είτε έχεις άδεια Φ.Ι.Χ είτε όχι.
 • Αν χτυπηθεί θα μείνει εκτός λειτουργίας άρα αν το χρησιμοποιείς και ως εργαλείο για την επιχείρηση σου θα έχεις ζημία.
 • Αν συμβεί κάποιο ατύχημα θα πρέπει να πληρώσεις όλα τα έξοδα επισκευής μόνος σου.
 • Τα πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από το ποσό για μια ασφάλεια αγροτικού οχήματος.

Σε ποιες ασφαλιστικές εταιρείες μπορώ να αγοράσω ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος από το Pricefox;

Στο Pricefox μπορείς εύκολα και γρήγορα να συγκρίνεις πακέτα και καλύψεις για ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος. Στην πλατφόρμα του Pricefox θα βρεις ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος από τις παρακάτω αξιόπιστες ασφαλιστικές.
 • Eurolife FFH Ασφαλιστική
 • Interasco
 • Εθνική Ασφαλιστική
 • Ατλαντική Ένωση
 • Anytime
 • Interlife
 • Euroins

Σε ποιες ασφαλιστικές εταιρείες μπορώ να αγοράσω ασφάλεια αγροτικού από το Pricefox;

Στο Pricefox.gr μπορείς εύκολα και γρήγορα να συγκρίνεις πακέτα και καλύψεις για ασφάλεια αγροτικού. Στη πλατφόρμα του Pricefox θα βρεις ασφάλεια αγροτικού από τις παρακάτω αξιόπιστες ασφαλιστικές. 
 • Eurolife FFH Ασφαλιστική
 • Interasco
 • Εθνική Ασφαλιστική
 • Ατλαντική Ένωση
 • Anytime
 • Interlife
 • Euroins

Μπορώ να αγοράσω ασφάλεια Αγροτικού Φ.Ι.Χ.;

Στο Pricefox φυσικά και μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αγροτικού Φ.Ι.Χ όπως και για αυτοκίνητο Φ.Ι.Χ. από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Ασφάλεια αγροτικού Online στο Pricefox 

Στο Pricefox συγκρίνεις τιμές και καλύψεις για ασφάλεια αγροτικού εύκολα, γρήγορα και 100% δωρεάν. Στη συνέχεια αγοράζεις online χωρίς δικαιολογητικπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σεά την ασφάλεια αγροτικού που ταιριάζει καλύτερα στα μέτρα σου.
 • Μπαίνεις στο Pricefox.gr
 • Βάζεις την πινακίδα και μερικά στοιχεία για τον οδηγό
 • Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς
 • Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής
 • Επιλέγεις τη διάρκεια της ασφάλισης (τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια)
 • Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς
 • Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου. (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με άτοκες μηνιαίες δόσεις
 • Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα

Τι πακέτα για ασφάλεια αγροτικού υπάρχουν;

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πακέτα ασφάλειας αγροτικού, τη βασική ασφάλεια αγροτικού, την ασφάλεια αγροτικού πυρός / κλοπής.

Βασική ασφάλεια αγροτικού
Η βασική ασφάλεια αγροτικού είναι η ελάχιστη υποχρεωτική από τον νόμο ασφάλιση. Η βασική ασφάλεια αγροτικού περιλαμβάνει την κάλυψη Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων. Με απλά λόγια αν έχεις βασική ασφάλεια αγροτικού και τρακάρεις, η ασφαλιστική εταιρεία αποζημιώνει τις ζημιές που προκλήθηκαν από εσένα. Αν πάλι έρθεις σε σύγκρουση με ανασφάλιστο αγροτικό ή άλλο όχημα, καλύπτονται οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο αγροτικό σου.

Πυρός/κλοπής
Το πακέτο πυρός/κλοπής περιλαμβάνει πέρα από τη βασική, αστική ευθύνη πυρκαγιάς (τραυματισμούς ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσει το αγροτικό σου σε περίπτωση που προκληθεί πυρκαγιά λόγω σύγκρουσης), κάλυψη πυρός (κάθε ζημιά που συμβεί στο αγροτικό σου από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού ακόμα και αυτανάφλεξη), μερική κλοπή (καλύπτει την αξία των εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα για την κίνηση του σε περίπτωση κλοπής), ολική κλοπή (καλύπτεται η τρέχουσα εμπορική αξία του αγροτικού σου σε περίπτωση κλοπής).

Τι διάρκεια κάλυψης θα έχει η ασφάλεια αγροτικού που θα αγοράσω;

Η διάρκεια κάλυψης για την ασφάλεια αγροτικού που θα επιλέξεις μπορεί να είναι είτε τρίμηνη, είτε εξάμηνη είτε ετήσια ανάλογα με τις ανάγκες σου και την εξοικονόμηση χρημάτων που εσύ θέλεις να κάνεις.

Τρίμηνη ασφάλεια αγροτικού
Η τρίμηνη ασφάλεια αγροτικού θεωρείται από πολλούς φθηνότερη, σε σχέση με μια εξάμηνη ή ετήσια. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Είναι σημανκτικό να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το πως επηρεάζεται η τιμή της ασφάλειας αγροτικού, ανάλογα με τη διάρκεια ασφάλισης. Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και παροχές για τρίμηνη ασφάλεια αγροτικού από τις αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Να ξέρεις ότι αν αγοράσεις 1 ετήσια ασφάλεια αγροτικού θα σου βγει πολύ φθηνότερα σε σχέση με 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες ασφάλειες αγροτικού. Για αυτό, βεβαιώσου, ότι έχεις συγκρίνει τις τιμές της αγοράς για κάθε πιθανή διάρκεια ασφάλειας αγροτικού.

Εξάμηνη ασφάλεια αγροτικού
H εξάμηνη ασφάλεια αγροτικού εξακολουθεί να είναι η πιο διαδεδομένη επιλογή διάρκειας για ασφάλεια αγροτικού παρόλο που σε ετήσια βάση είναι ακριβότερη από μια ετήσια ασφάλεια. Αν αγοράσεις ετήσια αντί για εξάμηνη ασφάλεια αγροτικού μπορείς να εξασφαλίσεις μέχρι και 58% ετησίως φθηνότερα ασφάλιστρα. Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις προσφορές και να βρεις το πακέτο και τη διάρκεια που σου ταιριάζει καλύτερα!

Ετήσια ασφάλεια αγροτικού
Μια ετήσια ασφάλεια αγροτικού μπορεί να είναι έως και 120€ φθηνότερη από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Άρα, εσύ θα έχεις κέρδος έως και 64% το χρόνο αν επιλέξεις μια ετήσια ασφάλεια αγροτικού. Γενικά υπάρχει η άποψη, ότι η ετήσια ασφάλεια αγροτικού είναι πιο ακριβή από την τρίμηνη και την εξάμηνη. Είναι, όμως, έτσι; Το να αγοράζεις κάθε τρίμηνο νέα ασφάλεια σίγουρα δεν είναι τρόπος να γλιτώσεις χρήματα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει μια αύξηση στα ασφάλιστρα των τρίμηνων και εξάμηνων πακέτων ασφάλειας οχημάτων. Αντίθετα, ένα ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αγροτικού είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να έχεις μεγαλύτερης διάρκειας ασφάλεια, γλιτώνοντας πολλά χρήματα.

Πώς επηρεάζονται οι τιμές για ασφάλεια αγροτικού;

Κάθε ασφαλιστική έχει τη δική της βάση δεδομένων και ανάλογα με τα στοιχεία που της δίνει κάθε πελάτης  καθορίζει τις τιμές στις ασφάλειες αγροτικού. Ας δούμε τις βασικές παραμέτρους που επηρεάζουν το κόστος της ασφάλειας αγροτικού.
 • Ηλικία οδηγού
  Αν έχεις πάρει πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης ή/και αν είσαι κάτω των 23 ετών, τότε να υπολογίζεις ότι οι τιμές για τις ασφάλειες αγροτικού που θα βρεις, θα είναι υψηλότερες από κάποιον έμπειρο οδηγό. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι ασφαλιστικές σε θεωρούν ως οδηγό με αυξημένο ρίσκο.
 • Ταχυδρομικός κώδικας
  Ανάλογα με την έδρα που έχει δηλωθεί το αγροτικό οι ασφαλιστικές εταιρείες ελέγχουν την εγκληματικότητα και αν η συχνότητα των ατυχημάτων είναι μεγάλη στην περιοχή που μένεις, αυξάνεται η τιμή ασφάλειας αγροτικού.
 • Αξία οχήματος
  Όσο πιο ακριβό το αγροτικό, τόσο πιο ακριβή και η αποζημίωση των ζημιών ή της κλοπής του με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι τιμές στις ασφάλειες αγροτικού.
 • Κυβικά αγροτικού & Ίπποι αγροτικού
  Όσο μεγαλύτερος ο κυβισμός της μηχανής, τόσο υψηλότερη η τιμή ασφάλειας αγροτικού.
 • Απαλλαγή
  Το ποσό της απαλλαγής που θα επιλέξεις είναι επίσης ένας παράγοντας, ο οποίος επηρεάζει τις τιμές ασφάλειας αγροτικού. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό της απαλλαγής, τόσο χαμηλότερη η τιμή ασφάλειας. Πρόσεξε, σε περίπτωση ατυχήματος, η ασφαλιστική θα σε καλύψει για το ποσό της ζημιάς που υπερβαίνει το ποσό της απαλλαγής.
 • Προσθήκη ρυμουλκούμενου οχήματος
  Συνήθως οι τιμές για ασφάλειες αγροτικού είναι υψηλότερες γι’ αυτά τα οχήματα καθώς ο κίνδυνος να προκαλέσουν ζημιά είναι μεγαλύτερος.

Ποιο ποσό απαλλαγής πρέπει να επιλέξω;

Η απαλλαγή είναι το ποσό που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις για κάποια ζημιά. Όπως καταλαβαίνεις, το ποσό της απαλλαγής είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις όταν ψάχνεις ασφάλεια αγροτικού. Όσο χαμηλότερο είναι το ποσό της απαλλαγής, τόσο αυξάνεται η τιμή της ασφάλειας σου. Βέβαια, όσο χαμηλότερη η απαλλαγή που έχεις τόσο μικρότερος και ο κίνδυνος που εσύ αναλαμβάνεις.

Πάμε να δούμε μαζί ένα παράδειγμα:
Ας υποθέσουμε ότι στο πακέτο της ασφάλειας αγροτικού σου έχεις επιλέξεις απαλλαγή 300 ευρώ αντί για 100 ευρώ. Προφανώς, το ασφάλιστρο που θα πληρώσεις θα είναι χαμηλότερο. Αν γίνει κάτι και πάθεις μια ζημιά 500 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσεις 300 ευρώ μόνος σου. Αντιθέτως, αν είχες διαλέξει απαλλαγή 100 ευρώ, θα πλήρωνες μόλις 100 ευρώ. Πρέπει να σκεφτείς καλά το ποσό της απαλλαγής που σε συμφέρει για την ασφάλεια αγροτικού που θα επιλέξεις.

Περνάει το κόστος για ασφάλεια αγροτικού στα έξοδα της εταιρείας;

Στην περίπτωση που η εταιρεία σας είναι εγγεγραμμένη ως μεταφορική για εμπορεύματα τότε το κόστος για την ασφάλεια αγροτικού μπορεί να δηλωθεί στα έξοδα της εταιρείας και να εκπέσει αργότερα από τα έσοδα σας.

Πόσες μέρες χρειάζονται για να ενεργοποιηθεί η ασφάλεια αγροτικού;

Στο Pricefox μπορείς να βρεις άμεσα κάλυψη για την ασφάλεια αγροτικού που ψάχνεις. Αγόρασε την ασφάλεια αγροτικού σου σήμερα και θα είναι ενεργή ακόμα και την ίδια μέρα. Ακόμη, θα λάβεις στο email σου το συμβόλαιο σου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Τι έγγραφα θα παραλάβω μόλις αγοράσω ασφάλεια αγροτικού;

Λίγα λεπτά μετά την αγορά, θα έχεις την ασφάλεια αγροτικού σου στο email σου. Εννοείται πως με ένα κλικ θα μπορείς να κατεβάσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον υπολογιστή σου. Θα λάβεις τα παρακάτω:
 • Το ασφαλιστήριο σου
 • Τους όρους της ασφάλισης σου
 • Το έντυπο φιλικού διακανονισμού
 • Την υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος
 • Το ενημερωτικό έντυπο

Τι λένε οι πελάτες μας

google-reviews

4.6/5

σε 464+ αξιολογήσεις

M

Μπάμπης Σ.

“Πολύ Ευχαριστημένος, Άμεση ανταπόκριση, Εξαιρετικές Τιμές, Εκπληκτικό Help Desk.”

Ν

Ντίνα Α.

“Μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε διάφορες ασφάλειες αυτοκινήτων χωρίς να ψάχνω την κάθε μία ξεχωριστά.”

Π

Παναγιώτης Γ.

“Πάρα πολύ εύκολα βρίσκεις αυτό που ζητάς!”

Α

Αμαλία Π.

“Ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια σας, σε μία μη εργάσιμη ημέρα, όπως σήμερα Κυριακή.”

Είπαν για το Pricefox

kathimerini

“Η πιο καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης”

iefimerida

“Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά”

autotriti

“Η πιο καινοτόμα και γρήγορη πλατφόρμα σύγκρισης”

ingr

“Η πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου”

vimagr

“Πώς να εξοικονομήσεις χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου”

winner-banner

Μία από τις 50 κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ασφάλισης στην Ευρώπη

Το Pricefox αναγνωρίστηκε από το Insuretech Insights ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους.

Σύγκρινε και αγόρασε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, εύκολα και γρήγορα

01/03
Συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία για εσένα και το όχημα σου
02/03
Το Pricefox βρίσκει τις καλύτερες προσφορές από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για εσένα
03/03
Αγόρασε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου από την άνεση του καναπέ σου
support

Έχεις οποιαδήποτε απορία;

Κάλεσε μας στο 210 3000 450