Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σημαντική και απαραίτητη για κάθε αυτοκίνητο. Αν είσαι άνεργος θα σε βοηθήσουμε να βρεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει τις ανάγκες σου. Κάποιες ασφαλιστικές προσφέρουν ειδικές τιμές σε όλα τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου. Άλλες εταιρείες δίνουν δωρεάν ανανέωση του συμβολαίου σου σε περίπτωση που μείνεις χωρίς δουλειά. Επίσης, κάποιες προσφέρουν εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 25% για συγκεκριμένες ομάδες επαγγελμάτων. Εμείς, στο Pricefox εξυπηρετούμε όλες τις ομάδες και δίνουμε πρόσβαση σε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου. Θεωρούμε ότι είναι άδικο να αποκλείεται κάποιος από την ασφάλεια αυτοκινήτου και την δυνατότητα να έχει κάλυψη αν γίνει ατύχημα.

Πώς δηλώνω ότι είμαι άνεργος στο Pricefox;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπες στο Pricefox και κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σου, θα βρεις την επιλογή «επάγγελμα». Διάλεξε «άνεργος/η» και θα δεις ανάλογα το πακέτο την έκπτωση που θα έχεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Αν έχεις βρεθεί άνεργος δε χρειάζεται να ανησυχείς για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν πακέτα πολύ φθηνά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου. Στο Pricefox μπορείς να βρεις πολλές προσφορές σχεδιασμένες για ανέργους, να τις συγκρίνεις και να διαλέξεις αυτή που σε συμφέρει.

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Είναι λογικό το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι τώρα είναι πως να εξοικονομήσεις χρήματα σε κάθε τομέα και σίγουρα και για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Μια λύση για τους ανέργους είναι να βρουν ένα φθηνό πακέτο και για αυτό καταλήγουν πολλές φορές με μια φθηνή τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου. Οι καλύψεις δεν διαφέρουν πολύ σε σχέση με τα πακέτα εξάμηνης ή ετήσιας κάλυψης, όμως σίγουρα το ποσό που θα πληρώσεις θα είναι πολύ μικρότερο από τα πακέτα μεγαλύτερης διάρκειας. Να έχεις στο μυαλό σου όμως ότι σε ετήσια βάση 4 τρίμηνες ασφάλειες αυτοκινήτου είναι πιο ακριβές από την ετήσια. Σκέψου καλά πριν αγοράσεις για πόσο καιρό αναζητάς μια φθηνή λύση και μην ξεχνάς ότι στο Pricefox μπορείς να πληρώσεις με τον μήνα με άτοκες δόσεις.